Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sadece 1 dilim ekmekten tost yaptım:)

aferin :27:

neyyyyyyyyy işlkembe miiii ayyy canım çektiiii..en güzel de bu saatlerde gider ama yaaaaaaa..bebik olmasaydı koçişe derdim gider içerdik yaaaaaaaaaa

ay nasıl seviyorsunuz ya :50::50::50:

aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...

canım katılımın azalması sen ben o bizim yüzümüzden hepimizde suç var demek ki nasıl olsa kimse girmiyor diye girmezsek böyle oluyor bunca zaman burası bize yardımcı oldu motive etti böyle durumda daha az girmek yerine ya da ayrılmak yerine daha fazla girecez bundan sonra takımda ki herkes biraz daha özverili olsun hepimiz kendimize bir özeleştiri yapalım kızlar hepimiz katılımın azlığından şikayetçiyiz o zaman suç hepimizin

offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...

canım bak ben sana söyleyim ne olacak işi bıraktın evde uğraşsanda iş kadar hareketli olamazsın
evde olduğun için arkadaşalrınla ailenle daha fazla bir arada olacaksın gelsin pastalar çörekler
şuan kilo veremesende en azından burası yüzünden almıyorsun ama burayı bırakıp bu dediklerim olunca ne olacak kilo alacaksın yaz geliyor şurda 8 kilon kaldı hepsini veremesen bile yarısını versen kar değil mi şuan senin yaşadığın çok normal artık vücut dirençli ilk başladığın gibi vermen mümkün değil sabredeceksin ama inan sonunda kazanan sen olacaksın

hadi gozunaydınn

sağol canım

ay bencede gelsinnn sıkıldık artık kıştannnnnnn

ay sorma hiç soğuktan olduğum yerde pinekliyom canım hiç bişey istemiyor

yine biz yerleştik cnm hakkettiğini alamayan bi suru öğretmen var ne acı

çok şükür canım evet allah yardımcıları olsun bu 4+4+4 sistemine geçince şuan çalışan sınıfçılar fazla olacak bazılarımızı branşa geçireceklermiş o zmaan hiç almayacaklar ya

önce dünkü menumu yazayım

sabah küçük bir sanviç kaşarlı

ögle 1 küçük karnıyarık 4 yk pirinç pilavı cacık

akşam 1 kase çorba 1 kase cacık 1 küçük karnıyarık havuç salatası

spor: iş çıkışı 40 dk yürüyüş

Yürüyüş yapman süper olmuş..

kocişkomuun pastasını yapicimmm şimdiii önce pandispanya kekimizzzzzzzz=))))))

oohh ne güzel bugün doğum günü var eşinin doğum gününü kutluyorum canım seninle kızınızla mutlu sağlıklı bir ömür geçirsin

pat diye gelmezler cnm mudur haber verir teftiş yılınız mı bu sene?

valla canım bize habersiz geldiler bu defa ne olduğunu anlamadık bide müdürümüz değişti o da dün yeni başladı adam ne yapacağını şaşırdı

offf toplamaya çalışacam valla ne oldu bilmiuorum bana yaa havalardan mı ki acep :44::44::44:

canım ben en iyi kiloyu ne zaman vermiştim biliyormusun hem çalışıyordum haftaiçi haftasonu kurslarımız vardı bide üstüne kpss ye çok iyi çalışıyordum o sene verdim her günüm doluydu 7 gün ama haftada 3 gün spor aletleriyle spor yapar diyetimi hiç bozmadan 21 kilo vermiştim

şimdi daha rahatım kafam dinç ama yapamıyorum
havalardan olabilir ama ben asıl nedeni işi bırakmana bağlıyorum insan ne kadar rahatlarsa kendinide o kadar bırakıyor inan buna

pandispanya kekim pişti poğacamı da yaptım fırına koydum şimdi mutfağı topliyip pastamı tamamlıcam sonra da yemek yapicamm hepsini bitirmem lazım çünkü babiş gelince kızı aşıya ordanda doktora götürcez sonra benim dershanem var hepsini bitirmeliyimmmmmmmmmmmm

ayy ben okurken yoruldum valla nerdne buluyon bu kadar enerjiyi süpersin :nazar:

bilmiyom valla gazlamak lazım bende ne ileri ne geri :(

hadi kızlar ya kendimize gelelim bak yaz geliyor ince elbiseler ordan burdan yağ fırlamasın mayolar bikinileri düşünün kendimize gelelim :21::21::21::21:

selam millet dünden beri motor takmış gibiyim çalışmaktan giremedim ya dün de geç çıktım nabersiniz

kolay gelsin canım izin dönüşü işler birikti tabi

hoşgeldin canım
ben iyiyim ne olsun hep aynı
sen nasılsın

şttt aşağıdakiler niye konuşmuyorsunuz ya :14:

pek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodu:(:( bir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm:(:(

pek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodu:(:( bir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm:(:(

ayy canım geçmiş olsun çok kötüdür yanık krem iyi gelir kısa sürede düzelir inş

iyi etmişsin canım ozamanda kararmazlar hem yapıştırıcı dökmüş gibi durmaz :)
ivettttttttt cicimmmmmmm
selam millet dünden beri motor takmış gibiyim çalışmaktan giremedim ya dün de geç çıktım nabersiniz
oyaaaa geldin ama hiç görünmüyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar ben geldim nasılsınız :54:
hoşgeldin cınımmmmmm

oohh ne güzel bugün doğum günü var eşinin doğum gününü kutluyorum canım seninle kızınızla mutlu sağlıklı bir ömür geçirsin

valla canım bize habersiz geldiler bu defa ne olduğunu anlamadık bide müdürümüz değişti o da dün yeni başladı adam ne yapacağını şaşırdı

canım ben en iyi kiloyu ne zaman vermiştim biliyormusun hem çalışıyordum haftaiçi haftasonu kurslarımız vardı bide üstüne kpss ye çok iyi çalışıyordum o sene verdim her günüm doluydu 7 gün ama haftada 3 gün spor aletleriyle spor yapar diyetimi hiç bozmadan 21 kilo vermiştim

şimdi daha rahatım kafam dinç ama yapamıyorum
havalardan olabilir ama ben asıl nedeni işi bırakmana bağlıyorum insan ne kadar rahatlarsa kendinide o kadar bırakıyor inan buna
teşekkürler aslıcımmmmmmmm

anammm çok fena ya yanıkkk geçmiş olsun..zeytinyağı da iyi gelir yanığaaaaaaa

ya kızım aşı oldu teyzeleriii çok ağladı yaaa yavrum içim acıdı bende ağlicaktım az kalsın=( ek gıdaya başlıyoruz yarın itibariyle hehehhehe çok zevkliiiiiiiiiiiii

ilkincim senin hedefin kaçtı bu hafta

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............
rainandthesun.......79,7
melekayşe............64.8
tedis.....................82
fiyona07..............57,5
1.73.....................94
pisiq....................68
emidaf..................izinli
oyagibi.................

kızlar bu arada benim akşam kursum var malum giremem 12 ye kadar=) 10 da falan evde oluyorum sonrada koçişin doğum günü var pasta felan geç girerim öpüyorum hepiniziiiiiiiiii:35::35:

Back
X