merhaba hazal.tuba bende..doktorum.senin gibi sınava hazırlanıyorum.kolaylıklar sana..ama senin kilon gayet normal..dogum kiloları belli bölgelerde birikir.bu seni rahatsız ediyosa çok sporla çözersin ama bence özel diyete ihtiyacın yok.spor yap yeter

[/Qmer
merhaba tubacım iyi bar ibana ders çalişma arkadası çıktı yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn=)))))))))bende 65tim ya burası sayesinde zayıfladım 55 e az kaldı ama ben durdum artık=)
slm kızlar ben daha yeni geldim eve
bugün misafirlik uzun sürdü
naptınız bi geçmişe bakayım
oh ohhh gezegennn kız seniiiiiiiii
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün okulda nöbetçiydim ,çok üşüdüm eve gelince bi mayışmışım ve acıkmışim ki sormayın bugün menümü yazmak istemiyorum buyüzden şimdiden beni çantalayabilirsiniz
,kızlar bu siteye bişey mi olmuş ne ben eskiden yazı fontunu rengini falan ayarlıyodum mesajı yazarken o renk görünüyodu şimdi birsürü bişeyler çıkıyo mesajın başında ve renk de ancak mesajı yolladığımda görünüyo,yazma aşamasında siyah oluyo:26::44::44: herneyse yemekten sonra kayınvalidemlere gittik ha birde bugün oğlumun doğum günüydü, sabah okulda ona sürpriz bi kutlama yaptık akşam da babaannesinde yaptık bi kutlama derken pastalar havada uçuştu ama ben sadece akşamki pastadan yedim,sizler nasılsınız?
doğum günü kutlu olsun oğluşununnnnnnn uzun sağlıklııı bi ömrü olsunnnnnnnn
21-02-2012
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................2 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
rainandthesun...........7+
oyagibi...................izinli