Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün 29 yaşıma bastım:36:
163 boyum kilom ise 78
hedeflediğim kilo 60
hep bu sınavlar yüzünden :47: kendimi bildim bileli sınavlara hazırlanıyorum.tabi tüm gün evde olunca ne yediysem içimde kaldı:1:
busefer kararlıyım ama:46:

hoşgeldin bende 29 yasındayım evliyim öğretmenim..
bende 7 yaşından beri aralıksız sınava hazırlanan biri olarak en sonki kpssde 75 i gordum..tum sınavlar bittiğinde yavaş yavaş vermeye başladım cok sukur Allah kolaylık versinn

bugün ki, menum

kahvaltı yok :( zamanım olmadı resmen.

öğle brokoli çorbası, tavuklu sezar salata, 1 bardak zero cola, ceviz büyüklüğünde 2 tane cevizli ekmek:)

akşam(18:00) domates çorbası, sebze graten, salata

spor: yine üsküdara kadar yürümeyi planlıyorum. eve gidince beni temizlik bekliyor akşamın o saatinden sonra bugün mutfak tezgahını mermer yaptık ev müthiş toz olmuş

süper menun kahvaltı ve ara ogun istiyorumm..çekmececene incir uzum badem fındık falan at

Ayşe takımdaki bi çok kişide aynı sıkıntı var sanırım en azından bende var,ama bence havlardan gibi geliyo bi bahar gelse hemen kendimi dışarı atıp yürürüşe başlamak istiyorum,biz bu kritik günleri ne kadar kilo versek kardır diye geçirsek en azından kilo almasak bile güzel,inşaallah baharda atağa geçeriz.

ben yerken çok sevmiştim:27::27::27:

inşallah havalardandır..benim bu ara cok işim oluyo onunda etkisi var tabi spor yapamamakta ama bahane değil olmamalı..söz toparlayacam kendimiiii:8::8::8::8:

dunku menüm

kahvaltı
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin

ara 2-3 incir

öğle
minik bir kase corba
1 dilim ekmek

ara 2 incir
1 avuc kuru uzum

akşam
1 minik dilim ekmek
3-4 kaşık patates salatası
1 minik sütlü tatlı (kalorisi cok dusuk bişi yayınlarım sitede)

2,5-3lt su
spor yok,temizlik ve kosusturma vardı :)

Hadi dayanamadım yine de yazayım menümü
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-1 gözleme
-1 çay
ARA
-1 avuç leblebi
-1 ton balığı konservesi
AKŞAM
-2 kaşık bulgur pilavı
-3 adet 2 parmak genişliğinde tavuk eti
-2 parmak büyüklüğünde kadayıf(eşimin suçu ya akşam akşam almış gelmiş)
ARA
-meyve
-1 ince dilim pasta
:17::22::22::53::53:
ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi iyi geceler herkese

guzel menu tatlı da yiyebilirsin sınırlı tabi bu kadar yuklenme kendine ama hem kadayıf hem pasta aynı gun içinde cok olmuş

Esinin doğum günü kutlu olsun hazalcim sağlıklı mutlu nice senelere enişteyle :)
teşekkürler canımmmmmmmm

Dünyanın en büyük tahtına da çıksanız,
oturacağınız yer yine kıçınızın üstüdür..

Annemin "Allah belanı versin" dediği gün
tanışmıştık seninle :)

gidişine illa bi isim konulacaksa "mal kaybı" diyelim..

alınan son bilgilere göre binlerce öğretmen 'komik
bir şey varsa anlat bizde gülelim' antrenmanlarına
başlamış. öğrenciler zor durumda
hahahhaahha delirmiş bizim kız yinee=)

günaydın minnoşlar

gunaydınnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
mutlu umutlu bir gun olsunn:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

nolur hazır ya da paketli hiç bişii alma kuzum..katı meyve presi al her besini ez yedir..benim arkadaşım yazık 4-5 kere kullanıyo katı meyveyi ne zman bozulacak diye bekliyorum diyo :)
ayy alır mıyım hiç ya paketliii aslaaaaaaaa kendim yapıcammmmm.cam rende aldım ben katı meyve sıkacağımız var ama çok büyük onunla yarım elma yarım havuç sıkamam valla=)
merhaba kızlar nasılsınız bugün? istanbulda güzel bir hava var:)
merhaba oyacımmmmmmmmm

dünkü menüm
sabah
yarım kase nesfit yarım yağlı sütle
yarım kivi yarım muz

ara
ceviz kadar poağaca

öğle
1 kase kadar fırında makarna

akşam 1dilim meyveli pasta
1 poğaca

ya kaç. gündür hiç özge çayı yapmıyorum bugun yapicimmmm

Günaydın arkadaşlar,dünkü yediklerimden sonra tartıda bugün gördüklerim beni hiç şaşırtmadı ama ben de sinir oldum neyapıyım okadar dikkate azıcık oynamaz mı sayı ya ....ayyyyyy kızlar bu mesajı yazarken öğretmenler odasında oturuyordum dersim boştu benden başka kimse de yoktu odada birden bi hışırtı duydum bi poşet düştü sandım sonra hışırtı devam etmeye başladııııı:30:ve ne göreyim kocaman bi fareeeee:30::30::30: tabii ben çığlık çığlığa amakimseye sesimi duyuramayınca müdür beyi telefonla aradım sağolsun hemen geldiler ama çok korktum.

Back
X