- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.541
günaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
giden kilo 500 gram aslında dün düz 94 tü bugün anlamadım neyse ne verirsen ver almaktan iyidir..
Çok güzel canım tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
giden kilo 500 gram aslında dün düz 94 tü bugün anlamadım neyse ne verirsen ver almaktan iyidir..
günaydın canım valla ben yazmaya korkuyorum ha bire geciktirip duruyorum kilo bildirimini ama korkunun ecele faydası yok aslı öldürecek beni![]()
günaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
günaydın arkadaşlar,kilo bildirimim:80,5 geçen haftayla aynı(((
Ayşecim bu hafta biraz sapıttım son iki-üç menüm güzeldi ama ondan öncekilerin cezasını çekiyorum şimdicok guzel menun falan aslında ama??
spor noktası eksikse fazla verilemiyor
canım ben varım ,bi gün öncesinden kararlaştırıp yapalım,zorlayalım birbirimizi,şurda yaza ne kaldı ...buarada çok güzel kilo vermişsin tebrikler canım.bende yazayım kilomu nihayet baskülüm normale dönmeye başladı
64.3 bugun yarın regl olacam ona ragmen sevindim tabi gorunce :)
artık 63'lü rakamalrı gormek istiyorummmmmmmmmmmmm
Emoşu örnek alacam kendime..
benle spor yapmak isteyen varmı???bir gun onceden konusup zorlasak birbirimizi??
gecen hafta:64.9
bugun:64.3
haftaya hedefim:63.9 'u gormek
Mikemmel olmuş canımmdunku menum
kahvaltı
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ceyrek simit
3-4 zeytin
ara
10 tane kan üzümü
öğle
2 dilim ekmek
3 kaşık patates salatası
ara
2 incir
10-15 kan üzümü
akşam
1 küçük kase ton balıklı salata
ara
2-3 çatal sütlü tatlı
su 3 litre
spor 30 dak eliptik
50 tane mekik
Fikir çok güzel ben hazırımbende yazayım kilomu nihayet baskülüm normale dönmeye başladı
benle spor yapmak isteyen varmı???bir gun onceden konusup zorlasak birbirimizi??
spor olarak herkese günlük 100 mekik zorunlu mu yapsak
bende yazayım kilomu nihayet baskülüm normale dönmeye başladı
kilo bildirimi geçen hafta 68.7 bu hafta 69.6 Yani +900 (sebebi regl)
Ayşecim bu hafta biraz sapıttım son iki-üç menüm güzeldi ama ondan öncekilerin cezasını çekiyorum şimdi
canım ben varım ,bi gün öncesinden kararlaştırıp yapalım,zorlayalım birbirimizi,şurda yaza ne kaldı ...buarada çok güzel kilo vermişsin tebrikler canım.
spor olarak herkese günlük 100 mekik zorunlu mu yapsak
kilo bildirimi
geçen hafta:82.5
bu hafta:83
nedeni pazar günkü kahvaltı ve kebap ve bugün regl oldum.
Salihacım bence herkes kendine uygun spor neyse onu yapacağına söz versin ve menüsüne yaptığı sporu eklesin,mekik benim için sakıncalı mesela, bi kısıtlama olmasa daha iyi olur.
Önceden Regl olunca doymak bilmiyordum.. Bu defa iştahım çok iyiydi hiç abartmadım.. Önceden regl olunca 3 kilo fazlam oluyordu bu defa baya düştü.. Içtiğim bitki çayının faydası varregl gerçekten çok etkiliyor canım.bu hafta da az yer ve spor yaparsan kilolar daha fazla gider regl sonrası
ben şöyle düşünüyorum.herkesin belli bi düzeni var bu hafta bi deneme yapalım
sizde sunun teklifleri..mesela 7 gunde işinden dolayı(saglık problemi cıkmazsa) sadece 1 gun yapmama hakkı olsun..
herkes kendi yapabilecegi kotayı koysun o hedefe ulaşmaya çalışsın hepsini bir gun onceden bildirelim o gun yaptık mı yapmadık mı onun hesabını verelim...tek şart dürüstlük olsun ????
ne diyosunuz?artık bişiler yapmak lazım yapıştı bu kilo ustume![]()