Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar açılışı ben yapıyım dediydim ama benden önce biri daha girmiş:))yeni arkadaşlar girmiş sanırım denk geldikçe tanışırız artık..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Ben dün büyük bi temizliğe kalkıştım,halılar,kolt yıkandı,camlar silindi,banyo tuvalet ovuldu,balkonlar,tüller yıkandı...tabi bunları yardımcı hanım yaptı ama ben de onun peşinde dolanmkatan dayak yemiş gibi oldum,işim saat 8'de bitti tabi ben de dün hiç buraya uğrayamadım.Neyseki yorgunluğa değer bi temizlik oldu

OHHH BANA DA LAZIM OLE BİŞİ :)

24-02-2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................izinli
1.73......................6
pisiq.........................7+
rainandthesun............7+
oyagibi...................7+
saliha27......................2
emidaf............izinli

Dün giremediğim için sayımı bugün yaptım.
ellerine saglık cnm

Kızlar yorgunluğum hala devam ediyor ben bugün spor yapamam maalesef belim ağrıyor,iyice dinlenmeden spor yapmak bel fıtığım için çok sakıncalı:5:

yeterince spor yapmısınn

kızlar dünkü menüm azıcık kaçamak var ama
sabah:yarım yağlı sütle bir kase müsli
öğle:2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
akşam:yarımdan fazla sebzeli krep:18::18::17:kızlar eşimle dışardaydık da akşam bende dayanamadım

spor:30 dakika aletli+hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dakika koşu bandı

spor ve diğer iki ogunun cok iyi bişi olmazz :))

ooff yeni bitti temizliğim kendime salata yaptım bide çay aldım yanıma oturdum sonunda...ben de benim kızı uyutup yemeğimi yapıcam.
bgn ki hedef sporumda 45 dk eliptik 30 saat plates
çok hırslı bi şekilde geri döndüm aranıza inşallah hep devam eder eltim beni sinirlendirdi kendisi bayaa kilolu ben de zayıflayınca herkeste ne güzel olmuşsun deyince çok sinir oldu farklı yerlerden saldırmaya çalıştı dün bana ben iyiii ce zayıflayımda biraz daha çatlasın hihihihi :)

Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)

Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)

canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...

bgn yedikelrim
sabah aç karna elma sirkeli su
sabah 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim köy peyniri
öğlen 1 büyük boy kase beyaz peynirli salata
ara 3 yk kereviz
akşam çeyrek dilim ekmek
4 yk işkembe çorbası
5 yk kereviz
1 dilim domates

harikasın canım.bu gidişle çatır çatur çatlatacaksın seninkini

Back