- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.921
ben yatıorm kızlar yrn ders var malum erken kalkcam kendinize ii bakın ii geceler tatlı rüyalar
iyigeceler canımmmmmmmmmm iyi dersler=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yatıorm kızlar yrn ders var malum erken kalkcam kendinize ii bakın ii geceler tatlı rüyalar
Biz turşularda hiç sirke kullanmiyoruz:)midesinde sorun olanlar içemiyor canım ama sirkeli olan bi çok şeyden uzak durman lazım mesela turşu![]()
Biz turşularda hiç sirke kullanmiyoruz:)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Ben dün büyük bi temizliğe kalkıştım,halılar,kolt yıkandı,camlar silindi,banyo tuvalet ovuldu,balkonlar,tüller yıkandı...tabi bunları yardımcı hanım yaptı ama ben de onun peşinde dolanmkatan dayak yemiş gibi oldum,işim saat 8'de bitti tabi ben de dün hiç buraya uğrayamadım.Neyseki yorgunluğa değer bi temizlik oldu
ellerine saglık cnm
24-02-2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................izinli
1.73......................6
pisiq.........................7+
rainandthesun............7+
oyagibi...................7+
saliha27......................2
emidaf............izinli
Dün giremediğim için sayımı bugün yaptım.
Kızlar yorgunluğum hala devam ediyor ben bugün spor yapamam maalesef belim ağrıyor,iyice dinlenmeden spor yapmak bel fıtığım için çok sakıncalı![]()
kızlar dünkü menüm azıcık kaçamak var ama
sabah:yarım yağlı sütle bir kase müsli
öğle:2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
akşam:yarımdan fazla sebzeli krep:18::18:kızlar eşimle dışardaydık da akşam bende dayanamadım
spor:30 dakika aletli+hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dakika koşu bandı
ooff yeni bitti temizliğim kendime salata yaptım bide çay aldım yanıma oturdum sonunda...ben de benim kızı uyutup yemeğimi yapıcam.
bgn ki hedef sporumda 45 dk eliptik 30 saat plates
çok hırslı bi şekilde geri döndüm aranıza inşallah hep devam eder eltim beni sinirlendirdi kendisi bayaa kilolu ben de zayıflayınca herkeste ne güzel olmuşsun deyince çok sinir oldu farklı yerlerden saldırmaya çalıştı dün bana ben iyiii ce zayıflayımda biraz daha çatlasın hihihihi :)
hoşbulduk canım..ben de sizleri özledim valla..inşallah bir daha öle bunalıma girmem ama çok fenaydı geçen hafta nedense hiç bişey yapasım gelmiyordu geçti allaha şükür..
hhehe herşey onun içinnPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
2 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
4 kaşık taze fasulye
1 dilim pide
ara
2 bardak çay
antrede atlarım bizim ev zemin![]()
günaydın kızlar. ben bu günden itibaren yazıyorum neler yaptıklarımı şimdiden güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)
dur bende alayım ip..iyi fikir..aşagıdakiler dovsun sonra beni
peki ne yedim:)
saat 12:00 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 yumurtadan peynirli omlet, çay
saat 17:00 yarım simit, 1 ince dilim tahinli çörek ve çay(bugün diyet yalan oldu.
akşam hiçbirşey yemeyeceğim.
bgn yedikelrim
sabah aç karna elma sirkeli su
sabah 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim köy peyniri
öğlen 1 büyük boy kase beyaz peynirli salata
ara 3 yk kereviz
akşam çeyrek dilim ekmek
4 yk işkembe çorbası
5 yk kereviz
1 dilim domates