Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slam kızlar nasılsınız
bizim müdür değişti yeni gelen toplantı yaptı ve hala bitmedi yarın tekrar yapcaz :50:

fazlalık olma durumu konuşulmuş nilipus canım en son 22 sinde girmiştim bir daha haber alamadık senden aksilik netin bozulmuş
biz çok yaşadık yeni üye gelip sonra girmiyor send euzun süre girmeyince gelemyeceksin sandım o aradada biri katılmak istedi
ama oda dün girmedi ve kapsama alanı dışında diye yazıyor gelmeyecek heralde sende salihada devam ediyorsunuz

fazlalık olma durumu konuşulmuş nilipus canım en son 22 sinde girmiştim bir daha haber alamadık senden aksilik netin bozulmuş
biz çok yaşadık yeni üye gelip sonra girmiyor send euzun süre girmeyince gelemyeceksin sandım o aradada biri katılmak istedi
ama oda dün girmedi ve kapsama alanı dışında diye yazıyor gelmeyecek heralde sende salihada devam ediyorsunuz
sorma ya ogünden sonra internete girmeye hiç fırsatım olmadı malesef,yoksa izin isteyim giderdim.tamamen iradem dışı gelişti herşey..neyseki burdayım.oh be:46:

canım günde 35 dakıka yetiyormuş zayıflamak için 12 dakikada karbonhidrat kalanında da yağ yakımına geçiyormuş..ben 45 dk diye kendimi şartlıyodum çok geliyodu yapasım gelmiyordu arkadşım var spor salonunda hoca o söledi yeterli diye daha fazlası kas olmasına sebep olurmuş...diğer egzersizlerle günlük 1 saati geçme dedi bana..

bende 20 dak yetiyor diye biliyorum ama her gun yapıyorsan. birde haftada 1 hareketi değiştirmek lazımmış daha hızlı veriliyormuş

bende bugün ki menümü şimdiden yazıyorum

sabah: 1 adet kaşarlı tost, şeketsiz çay
ara: 1 elma, yeşil çay ve beşi bir ara çay
öğlen: 3 yemek kaşığı pilav yarım kase kuru fasulye
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, et sote(eve gidince yiyeceğim :1: şimdiden yazayım dedim akşam giremem)

spor: şimdilik bir şey yok ama akşam leslie ve bölgesel hareketler yapacağm

ilk menümü de yazmış bulunmaktayım evet kızlar yanlışım düzeltmem gereken varsa eleştirilere açığım canlarım

guzel menu ama ne yediğinden ziyade miktarları onemli canım..mesela et sote ne kadar yiyecen??:)

bugün ki menum

sabah yarım ceviz içi kocaman bir kupa su

kahvaltı yapamadım:(

öğle yarım kase brokoli çorbası, 2 tane fırında pişmiş tavuk kanat, 4 yk erişte, yarım bardak vişne kompostosu

ara(16:00) 1 kuru incir, 1 kuru erik, 1 badem, yarım ceviz, yarım kuru kayısı

akşam yemek yemeye vaktim olmayabilir ama yukarıdaki gibi bir ara öğün daha yaparım kesin.

sporu akşam girip yazarım.

beğendim menünü oya ama akşam yemeye çalış

bugunku menum

kahvaltı
1 tost

ara
3 adet biskuvi

öğle
4-5 kaşık z.yağlı pırasa
1 bardak ayran

ikindi
2 incir