Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende kaçiyorum babası nöbet tutacakk buakşam=) uyuyabilirsem ben yatıcam öpüyorum hepiciniziiiiiiiiiii sayımı yarın yaparım iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrr

sabah+ögle : 2 dilim light ekmek,3 zeytin,1/2 porsiyon sosisli yumurta,2 adet börek,çay(kendimi ödüllendirdim de azıcık:26:)
ara : 2 dilim antepfıstıklı sarma:26:
akşam : 2 adet küçük tavuk budu,salata,bir kase yogurt
günboyu 2 lt su

spor:50 dk step aerobik

vay be çok güzel hem kendini ödüllendirmişsin hem gayet iradeli ve uygun saatlerde yemişin süperrr

sabah
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay

öğle
4 kaşık makarna

akşam
4 kaşık patates yemeği
3 kaşık pilav

ara
2 bardak çay

yarım saat lessie
beni sadece makarna ve pilav ,patatesin aynı gün olması rahatsız etti ama ölçüleri gayet iyi:54:

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 dilim peynir
-bool marul,maydonoz ve limondan oluşan salata
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yarım greyfurt
-2 dilim bol ıspanaklı börek
-yoğurtlu brokolili ve karnabaharlı şehriye salatası
-2 kupa yeşilçay

AKŞAM
-2 dilim bol ıspanaklı börek
-2,3 tane küçük ciğer tava
-booool salata ve sadece 1 kaşık pilav
-2 kupa yeşilçay

börek dilimlerinin ölçüleri önemli küçükse gayet güzellll

harikasın inşallah bende bugun başlıyorum spora..her gun elimden geldiğince yapmayı planlıyorum ya benim 2 haftada bile farkediyor..birde sana bir tavsiyem var canım..ölçülerini algögus bel basen bacak hatta ust kol cevreni spor yaptıkca bedeninin nasıl kuculdugunu goreceksin..yazın 1 ay duzenli spor yaptım hala o inceldiği halini koruyorum arada bir spor yapmama ragmen..

teşekkür ederim canım.ben spor salonuna başladığımda ölçülerimi aldılar.15 martta 1 ay dolacak o zaman tekrar ölçülerimi alacaklar ve karne verecekler.o zaman karnemi sizlerle paylaşacağım canlarım.hep beraber göreceğiz düzenli spor insana neler yapıyor.sende biran evvel başla canım.çok faydasını göreceğime inanıyorum ben.hayatımda ilk defa düzenli spor yapıyorum ben ve çokkkkk sevdim

gururla bugunkü menümü ve sporlarımı yazıyorum=)

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
çay

öğle
3 köfte
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 tane köy peynirliyle yağsız tost()çavdar ekmeğiyle yaptım)
1 portakal

akşam
haşlanmış brokoli
1 kase yoğurtt(eğer doymazsam 1 dilim ekmeği yicem doyarsam yemem,listede var ama yememeye çalişacağım)
salata

sporlarım
4 dk evde hafif koşu ısınmak için=)
50 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 25 sağ 25 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 25 kalça bacak hareketi
25 sap 25 sol yan karın kası için mekik
20 yarım düz mekik
50 bel hareketi
10 kez yere hafif çömelme hareketi

vaaaayyyyyyyyyyyyyyy süpersin bebeğem:16:

diyet menum

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
tere,maydonoz,roka vs.

ara yaptım cunku ogle yemegi için ekmeğim pişmedi
5-6 badem

öğle
3 kofte
1,5 diliim ekmek
1 kase yogurt
bol yeşillik

ara yapmadım cunku hiççç acıkmadım
akşam
kucuk tost ekmekeriyle 1 tost
buyuk mesrubat bardağıyla ayran
1 kofte
yarım dilim ekmek
acıkırsam corba var ya da portakal yiyecem

spor tum gun temizlik..cok yoruldum spor yapamayacam kombi hala yapılamadı..çok sinirliyimm :47::47:
su 2 litre
erken kalkmama ragmen kahvaltı gecikti gecikince akşamla ikindi birleşti..
en ufak bir kaçamak olmasın diye butun ayrıntıları yazıyom :)

izlenimlerimi yazayım yeşillik ve yogurt asırı tok tutuyor kızlar akşam yemeğini acıkmadıgım halde zorla yedim..birde yeşil cay veya maydonoz kürü yapmadım cunku aşırı yeşillik yedim midem bi tuhaf oldu..

vayyyyyy sende süpersin canım:nazar:

günaydın kızlarrrrrrrrr:16:

günaydın canımmm

teşekkür ederim canım.ben spor salonuna başladığımda ölçülerimi aldılar.15 martta 1 ay dolacak o zaman tekrar ölçülerimi alacaklar ve karne verecekler.o zaman karnemi sizlerle paylaşacağım canlarım.hep beraber göreceğiz düzenli spor insana neler yapıyor.sende biran evvel başla canım.çok faydasını göreceğime inanıyorum ben.hayatımda ilk defa düzenli spor yapıyorum ben ve çokkkkk sevdim

ben de ilk diyete başladıgımda yazmıştım ölçülerimi ara ara yina yazıyorum.son 1 aydır 1 kilo almama ragmen 3 er santim incelmişim
herkesten aynı güzel geri dönüşümler alıyorum .sporu bırakmaman lazım şuan sarkmam yok ama daha çok sıkılaşmam lazım hala göbek ve kollarım çok yumuşak.spor spor spor

kah
el kadar(2 dilim kadar )ev pidesi
1 kk kaşar rendesi
1 kk tereyağ
4 yeşil zeytin
1/4 simit

ögle yok sabah çok yedim zaten
akşam
2 kase çorba
1 dilim kadar pide
2 y.k. tavada yumurta

30 dak. bisiklet
1 saat leslie
30 dak. bisiklet

süpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüper

sabah+ögle : 2 dilim light ekmek,3 zeytin,1/2 porsiyon sosisli yumurta,2 adet börek,çay(kendimi ödüllendirdim de azıcık:26:)
ara : 2 dilim antepfıstıklı sarma:26:
akşam : 2 adet küçük tavuk budu,salata,bir kase yogurt
günboyu 2 lt su

spor:50 dk step aerobik

bence fazla olmamış canım.toplama bakınca iyi

süpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüper

:17: sensin süper...

bu hafta ben iyi bi kilo vermeliyim.çünkü bu hafta 1. olmama sebebimiz ben dim bunu iyi biliyorum...

Back
X