Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 dilim peynir
-bool marul,maydonoz ve limondan oluşan salata
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yarım greyfurt
-2 dilim bol ıspanaklı börek
-yoğurtlu brokolili ve karnabaharlı şehriye salatası
-2 kupa yeşilçay

AKŞAM
-2,3 tane küçük ciğer tava
-booool salata ve sadece 1 kaşık pilav
-2 kupa yeşilçay

börekler çok olmuş gibi canım ya

günaydın canımmm

ben de ilk diyete başladıgımda yazmıştım ölçülerimi ara ara yina yazıyorum.son 1 aydır 1 kilo almama ragmen 3 er santim incelmişim
herkesten aynı güzel geri dönüşümler alıyorum .sporu bırakmaman lazım şuan sarkmam yok ama daha çok sıkılaşmam lazım hala göbek ve kollarım çok yumuşak.spor spor spor

kesinlikle canım spor çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk faydalı

:17: sensin süper...

bu hafta ben iyi bi kilo vermeliyim.çünkü bu hafta 1. olmama sebebimiz ben dim bunu iyi biliyorum...

hiç öyle düşünme emoş.sen yeter ki iste ve kararlı ol deli gibi kilo verdiğini biliyoruz.çizelgende kanıtı var zaten.kimin harcıdır 20 kilo vermek ya kolaymı

canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum:27::27::27::52::52::52:

canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum:27::27::27::52::52::52:

afiyet olsun canım inşallah mutlu yıllarda beraber saglıkla yaşarsınız

kah
el kadar(2 dilim kadar )ev pidesi
1 kk kaşar rendesi
1 kk tereyağ
4 yeşil zeytin
1/4 simit

ögle yok sabah çok yedim zaten
akşam
2 kase çorba
1 dilim kadar pide
2 y.k. tavada yumurta

30 dak. bisiklet
1 saat leslie
30 dak. bisiklet

cxok guzel bu cuma senden atak bekliyorummmm

kızlar grubınızdan dr.ayca diyetini kim uyguluyor ben gec kaldım yaarın baslayıp arada size katılıp motive olsam ne dersiniz.büyük bi tehlikeyi bugün nihayet atlattım nerdeyse bu kiloyla hamile oldugumu sandım neysekideğilmişim şimdi daha azimliyim.bu sefer olacak..

hazoş rain ve melekayşe hadi bakalım inş tanıt kendini bize..Allah korusun istenmeyen bi hamillelik dert olur..

sabah+ögle : 2 dilim light ekmek,3 zeytin,1/2 porsiyon sosisli yumurta,2 adet börek,çay(kendimi ödüllendirdim de azıcık:26:)
ara : 2 dilim antepfıstıklı sarma:26:
akşam : 2 adet küçük tavuk budu,salata,bir kase yogurt
günboyu 2 lt su

spor:50 dk step aerobik

ara olmasa super olurmuş sporun süperrrrr çok kilo verdiriyor step aerobik

aahh canlarım o kadar becerikli olsam heheh :27:
bide evde mayalanan yoğurttu sevmiyorum böyle pütür pütür oluyo kaymak gibi olacak

benimki hiç putur putur olmuyo kamak gibi oluyor..deneye deneye yaparsın cnm kaymak gibi..tecrubeyle ilgii beceriklilikle ilgili değil..ayrıca ben senin becerikli olduğunu dusunuyorum ama canın isteyince :)

Ayşe ben bugün diyete uygun bir gün geçirdim ancak evde olmadığım için bizim listeye tam uyamadım yine de başarılı bir gündü bence,benim gözlemlerim de şöyle yemek öncesi yenilen greyfurt ve kahvaltıda yenilen salata ve aralarda içilen bitki çayları daha çabuk tok hissetmeyi sağlıyor ve tokluğun süresini uzatıyor.

Süper o zaman canım:46::46::46::46:
bende bu sabah tartıda gordugume inanamadım bi aksilik olmazda diyete tam devam edersem cumaya surpriz varr :):)))1 gunde farketti ya..birde yeşillkler cok odem attırıyor ya odemimde gitmiş olsbilir..birde idrarla yağ gidiyo demiştiniz.10-15 kez wcyw gittim dun :)hehehhe

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 dilim peynir
-bool marul,maydonoz ve limondan oluşan salata
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yarım greyfurt
-yoğurtlu brokolili ve karnabaharlı şehriye salatası
-2 kupa yeşilçay

AKŞAM
-2,3 tane küçük ciğer tava
-booool salata ve sadece 1 kaşık pilav
-2 kupa yeşilçay

canım bu tam olmamış çok onemli bir noktayı atlamışsın yogurt ayran yok..göbek yağları için ilk şart yoğurt tüketmek
börekler cok fazla :56: 1 dilimekmegimiz var her ogun..

http://www.aycakaya.com/icerik.asp?konu=haber&id=295

Yoğurt Bel Çevresindeki Yağları Azaltıyor / Sağlık / Beslenme - Hürriyet Aile

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.ben spor salonuna başladığımda ölçülerimi aldılar.15 martta 1 ay dolacak o zaman tekrar ölçülerimi alacaklar ve karne verecekler.o zaman karnemi sizlerle paylaşacağım canlarım.hep beraber göreceğiz düzenli spor insana neler yapıyor.sende biran evvel başla canım.çok faydasını göreceğime inanıyorum ben.hayatımda ilk defa düzenli spor yapıyorum ben ve çokkkkk sevdim

o zaman bize de bildir..bende 2 hafta sonra eski ve yeniyi bildireyim

merhaba ayşecim.nasılsın?seni görüyorum altta..
ya bu diyeti bende uygulayayım diyorum zaten ona ykın bişeyler yapıyorum bari tam olsun..

günaydın canımmm

ben de ilk diyete başladıgımda yazmıştım ölçülerimi ara ara yina yazıyorum.son 1 aydır 1 kilo almama ragmen 3 er santim incelmişim
herkesten aynı güzel geri dönüşümler alıyorum .sporu bırakmaman lazım şuan sarkmam yok ama daha çok sıkılaşmam lazım hala göbek ve kollarım çok yumuşak.spor spor spor

zaten süper gidiyosun bazen tartıda farklı cıkaniliyor ona aldırma aynen devammmmmmmmmmmm

aslıcım bu mesaj sana.ben bugun ve yarın olmayacagım.ailemin yanına gidiyorum,orda internet bağlanmamıştı enson bagladılarsa girerim.aman cezaya kalmıyım yine mazallah:50:

Back
X