Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Raincim işyerinde yapabilirmiyim diye tereddütteyim değilse çok özeniyorum size ne kadar güzel azimli bir şekilde ilerliyosunuz.

Benim gruba asıl katılma amacım motive olup yolumdan dönmemekti ama kendimde o azmi göremiyorum offf ya yine saldım kendimi

Salihacım yapabilirmiyim deme yaparsın,iş yerinde de bi yemek yiyorsun illaki bu diyete uygun yemeye çalışırsın,bende ilk başta tereddüt ettim hatta 2 gün tam uyamadım ama sonra yapabildim,ve şimdiden etkisini gördüm inşaallah cumaya daha çok görürüz,oturup beklemek zaman kaybından başka bişey değil,bence hemen bugün başla yavaş yavaş oturur zaten beraber yaptığımız için de daha çok motive olursun.

Salihacım yapabilirmiyim deme yaparsın,iş yerinde de bi yemek yiyorsun illaki bu diyete uygun yemeye çalışırsın,bende ilk başta tereddüt ettim hatta 2 gün tam uyamadım ama sonra yapabildim,ve şimdiden etkisini gördüm inşaallah cumaya daha çok görürüz,oturup beklemek zaman kaybından başka bişey değil,bence hemen bugün başla yavaş yavaş oturur zaten beraber yaptığımız için de daha çok motive olursun.

haklısın raincim oturup beklemekle olmuyor

tamam kızlar bende yarından itibaren size katılıyorum ama lütfen bana gaz verin :))))

hoşgeldin Oyacım,ben iyiyim çok şükür sen de iyiymişsin anladığım kadarıyla akupunktur iy gidiyomuş,maaşallah,inşaallah hep böyle gider.

yani bencede ama spora agırlık vermek şart cunku ne olursa olsun ucu spora dayanıyor. bugün ögle tatilinde gittim tarttı. adamın tartısında başladıgım hafta 120.5 tim bugün 118. dün 117.7 idi ödemin var dedi. bir demet maydonozu 2 litre suda kaynat 20 dk içine limon sık gün içinde iç dedi. ama yinede 1 haftada 2.5 kilo tarihimde vermemiştim.

bu akşamdan itibaren haftanın 3 günü 1 saat spora ara vermeksizin devam

yani bencede ama spora agırlık vermek şart cunku ne olursa olsun ucu spora dayanıyor. bugün ögle tatilinde gittim tarttı. adamın tartısında başladıgım hafta 120.5 tim bugün 118. dün 117.7 idi ödemin var dedi. bir demet maydonozu 2 litre suda kaynat 20 dk içine limon sık gün içinde iç dedi. ama yinede 1 haftada 2.5 kilo tarihimde vermemiştim.

bu akşamdan itibaren haftanın 3 günü 1 saat spora ara vermeksizin devam

Haklısın oya spor şart canım,ben de bu konuda biraz tembelim,sanırım biraz da korkuyorum belime yine bişey olacak da yatıp kalıcam günlerce diye bel için en iyi spor yürüyüş ben de havalar ısınınca asılıcam yürüyüşe inşaallah.

arkadaş gitti şimdide dip boyası yapacak arkadaş benim bu beyazlar gitmeyecek heralde ya aldığım şey işe yaramadı :50::50::50:

Back
X