- Konu Sahibi Pinarbartu
- #71.981
biz evdeyiz canım aynı hava bugün daha iyi yarın ki tatil iptal olabilirmiş
hadi bakalım inşaALLAH
bırak gitsin canım dağınık kalsın![]()
he kız içimdeki seste öyle diyo salıver gitsin kalsın herşey her yerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz evdeyiz canım aynı hava bugün daha iyi yarın ki tatil iptal olabilirmiş
hadi bakalım inşaALLAH
bırak gitsin canım dağınık kalsın![]()
bende tuy yok dencek kadar az pek gormuyo benmkini 2-3 ayda bir gidiyorum..azalma kesinlikle var ama bitme cok fazla yok
he kız içimdeki seste öyle diyo salıver gitsin kalsın herşey her yerde
kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.![]()
ayy canım geçmiş olsun inş bişey çıkmaz ve ameliyat olmaz
inşallah cnm ya..sporda zorladım ya biraz agrımaya başladı..dr de ole dedi..
neyse aslı ve tuba gorusuruzzzzzzzzzz
hayır yaaa yanlış saymadım ben.banane banane.itiraz ediyorum hakim bey=))) demek ki yanliş saymışsın hehehhehe
hayır yaaa yanlış saymadım ben.banane banane.itiraz ediyorum hakim bey
getirtme kız beni oraya.ya ama ama ama![]()
yeni değil aslında da benim için yenigözün aydın cnaım bitirmişsin
günaydın canım evet bildiğin gibi geç kalktım elim daha iyi sağol canım sanada iyi nöbetler
,
canım malesef takımımızda yer yok 13 kişiyiz
günaydın cnaım hayırlı olsun yeni diyetin nasıl bir diyet bu
yeni değil aslında da benim için yeni
ayşelerin diyetini uygulamaya karar verdim bende
bilek bel fıtıgı ne alaka cnm?kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.![]()
kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.![]()
ya of yaaamalesef canım bend ebaktım 6 tane yazmışsın dün![]()
bilek bel fıtıgı ne alaka cnm?
geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkarmaz sana..sormak istediğin bişey olursa ben burdayım cnm.görüşürüz.kib![]()
tabiki aşkolsun ben ayşeye dedim ama hepiniz için geçerli cnmben bi soru sorabilir miyim
erzurumdayken ben karda düşüp bacağımı sakatladım daha doğrusu söyle oldu her yer buz bende kaymamak için dikkat ediyorum sonra ayağım kaydı düşmemek için ne yaptıysam sol diz tarafımdan sanki çıt diye bir ses geldi o zaman üzerine basamadım üstüne düştüm sol diz etrafı şişti ben doktora gittim mi gitmedim :26::26::26: 1. gün hep yattım 2. gün mecbur okula gitmem gerekiyordu dizimi çok bükemesemde böyle devam etti iyileşti daha sonra bir kaç kez ani hareketlerde sol dizim sanki yerind eçıkıyo dönüyo şişiyor 1 hafta sonra iyileşiyor şimdi sen diyeceksin niye gitmiyon doktora ben netten araştırırken menüsküs ameliyatı izledim korkuyorum :18::18::18::18:
tabiki aşkolsun ben ayşeye dedim ama hepiniz için geçerli cnm
ya alemsin aslızaten doktor da tetikte bekliyo seni muayene eder etmez ameliyata alacak
ozaman sadece diz eklemini incitmiş olabilirsin(yani menisküslerini) veya diz eklem baglarını ihtimal çok bilemiyorum.ama üzerinden epey bizaman geçmiş.çokciddi bi travma olsaydı bunca zaman rahat duramazdın.belliki defekti dizin kendince onarmaya çalışmış ama profesyonel bi tedavi almadıgın yani DOKTOR'a gitmediğin içino bölge hassas şimdi.ben bi ortopedi uzmanına görünmeni öneririm cnm.korkma özel hastane olmadıgı sürece doktorlar ameliyattan mümkün oldugunca imtina ederler.zaten böyle bişeye ben pek ihtimal vermiyorum ama dediğim gibi bi uzmana görün derim ben
![]()