Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hastaneyi sevmeyen biri olarak zaten ben hastaneye bir düşersem bir daha çıkamam canım :52::52:
normalki.hastaneler sevilecek yerler değildir..bırak duygusal bag kurmaya çalışmayı,sen çıkarına bakacaksın..:9:
Allah düşürmesin kimseyi oralara tabi.ama gerektiğinde de gitmek lazım yanlışmıyım?yinede sen bilirsin güzelim

normalki.hastaneler sevilecek yerler değildir..bırak duygusal bag kurmaya çalışmayı,sen çıkarına bakacaksın..:9:
Allah düşürmesin kimseyi oralara tabi.ama gerektiğinde de gitmek lazım yanlışmıyım?yinede sen bilirsin güzelim

ben çocukken doktor olmak istiyordum aslında :27:
galiba yaşadım kötü olaydan dolayı bu sevmememin nedeni annemi son anında ben götürmüştüm doktora

ben çocukken doktor olmak istiyordum aslında :27:
galiba yaşadım kötü olaydan dolayı bu sevmememin nedeni annemi son anında ben götürmüştüm doktora
anlıyorum cnm.Allah rahmet eylesin annene de
boşver doktor olmamakla hiçbirşey kaçırmış değilsin.hatta olmayan işte hayır vardır derler büyüklerimiz:))))

kızlar nasılsınız okuldan erken cıktık sınav varmıs 12. sınıflara biz de kuzenle dısarı cıktık hava bahar havası gibiydi cok güzldi.şimdi bizde misafir var.onlarla ilgileniorm

canım ne yapacaksın çayını mı demeleyeceksin ve nasıl
Evet canım demliyorum. Bazı Bitkileri kaynatmak yasak..80 derecenin üzerinde bitkinin etkin maddeleri ölüyormuş.. iştah kesici olarak mate çayı diyorlar ama iştahim çok yok.. Diyet için en iyi çay funda bi denicem tadıda su gibi hiç anlamıyorsun

bilek bel fıtıgı ne alaka cnm?
geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkarmaz sana..sormak istediğin bişey olursa ben burdayım cnm.görüşürüz.kib:34::34:

siyatik topuga ayaga falan vuruyo ya canım..ole dusundum..ya gittiğimiz hastane ozel yanlış anlama ama bazı şeyler ticari doktorlar içinde onune geleni kesmek istiyolar(sozum meclisten dışarı).o yuzden başka doktorada gidecem tabi..kendi memleketimiz olmayınca İstanbuldaki doktorları tanımıyoruz guvenemiyoruz.:50::50::50:
kendi memleketimizde devlet hastanesinin başhekimiyle kanki olunca iyice baktırabiliyoduk her şeye..burda guvenemiyoruz..sen ist isen belki isimde yardımcı olabilirsin ortopedide..

emineciğim brüksel lahanasını en az 10 kere yapmışımdır.sadece sütlü bir tarif vardı yapanlar cok memnunmuş onu denedim ama malzemelerde bi sıkıntı vardı

ben hiç yapmadım da yemedimde hatta bugün burda pazar vardı .görünce aklıma geldin:34:

kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.:14::14::14::14:

geçmiş olsunn güzelimmm inşallah ameliyata gerek kalmaz başka dr.lara da sor canımmm

kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 kk peynir

ögle
1 dilim tuzlu kek
1 dilim kek

ara
avuç içi kadar katmer
1 kk peynir
1/4 halkalı tatlı

akşam
marul maydonoz
3 y.k. yogurt
3 y.k. bulgur pilavı
1/2 dilim ekmek
1 parmak patates(türlünün içinden

herkese iyi akşamlar ben muhteşem yüzyıl seyretmeye gidiyom yarına görüşürükkk:16::16:

Back
X