- Konu Sahibi Pinarbartu
- #72.421
türk kadınları (ben) sağlıklı ama aldatan bir erkektense,bile bile aidsli kadını tercih edip erkeğin hastalanıp ölmesinde hiçbir sakınca görmem,üzülmem :)
senin bakış açının yerim kızzzzzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türk kadınları (ben) sağlıklı ama aldatan bir erkektense,bile bile aidsli kadını tercih edip erkeğin hastalanıp ölmesinde hiçbir sakınca görmem,üzülmem :)
hedefe 1.3 kaldı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurtulsam artıkınnnnnnnnnnnn ama 1 hafta bile farkettirdi sporda yaaaaa artık hergün yapicim aynı hareketleriii bu hafta hiç aksatmadımmmmmm
bende kahvemi içiyorum şimdiiiiiii...kızımda dönencesi ni izliyor birazdan temizliğe başlicaz sonra spor yemek falan akşama dedemizzz geliyorrr yaşasınnnnnnnnnnn=)
ay kızlar bende 2 günden beri wc ye çıkamıyorumne önerirsiniz
günaydın arkadaşlar,kilo bildirimim;
geçen hafta:80,2
bu hafta:79,7
giden:500 gr(çoktandır bukadar kilo veremiyordum demekki spor yapsam daha iyi gidecekti)
kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:81.5
bu hafta:82
500 gram gelmiş
ama çok kararlıyım.ahanda haftaya 70 li rakamları görmezsembunun gibi olayım yetmez
böyle olayım
kilo bildirimi
geçen hafta 122.4
bu hafta 121.1
fark 1,3
gelecek hafta hedef 119,5
kızlar çok pis gaza geldim.ben koşu bandına çıkıyorum.sonra çıkıp ebru şallının karın dvd sini alcam.akşama spora gitcem sonra da dvd yi yapcam.heyyyttttttttttttt gaz woman geldi
kilomu bildiriyorummmmmmmmmmm 56.3
günaydın kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta: 75,5
bu hafta: 74,80
Giden:700 gr
tebrikler özgecimm haftaya sporumuzu yapalımilk bildirim benden olsun dicektim ama saliha yapmış bile neyse bgnün ilk bildirimi benden olsun o zaman.66.9
hastalandığım için spor filan yapamadım yine 300 gr gitmiş ..
kızlarrr hepinizee günaydınnn tartı günü merak ettim bir gireyim dedim maşallahh hepinizi tebrik ederimmmmmm:))
minicik kilo alışlarıda var gibi üzülmeyin haftaya verirsinizzzzz tek tek bulmak zpr aslının listesine bakayım bben öğlenD
yaa kızlar ben çok rahatsızım bir öksürük bir ateş halsizlik varrrrr işe yeni geldimsalgın varmış herkes hasta yaa
11/11/2011----------08/03/2012
kilo =116------------93.500
bel =109----------98
göbek=132----------120
gögüs=115----------103
kol =44-----------39
bacak=76-----------68
geçen hafta hatta geçen ay 96 bu sabaha itibari ile 93.500
:79::87::81::79::87::81::79::87::81::79::87::81::79::87::81:
ellerine sağlık cınımmmmmm08/03/2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............2 (cezaya kaldı bakalım aslı ne dicikkkk kiki)
emidaf............izinli
bende kahvemi içiyorum şimdiiiiiii...kızımda dönencesi ni izliyor birazdan temizliğe başlicaz sonra spor yemek falan akşama dedemizzz geliyorrr yaşasınnnnnnnnnnn=)
2 haftaya mezunsun inşallah
gözün aydın canımmmmmm
vermeye başladın hazoşşş tebriklerr![]()
gözünaydın hazalcımmmmmm