Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak bu benim dahiliyeciden istediğim tahlillerdi cnm..oda hepsini yaptı sonra diyetisyene gittim :)

*Açlık kan şekeri,Tokluk kan şekeri,Açlık insülin,Tokluk insülin:Bu tahliller Diyabet(Şeker Hastalığı) yönünden fikir verecektir.
*Kreatin :Böbrek fonksiyonlarının tam olup olmadığı konusunda yol göstericidir
*AST,ALT,GGT: Varsa bir karaciğer bozukluğunu gösteren tahlillerdir.
*Ürik asit: Gut hastalığında yükselen bir testdir.
*T.Kolesterol,HDL,LDL,Trigliserid: Vücutta yağ fazlalığını gösteren testlerdir.
*TSH,Serbest T3,Serbest T4: Tiroid bezinden kaynaklanan bazı bozukluklar,kilo almanızın nedeni olabilir.Buna yönelik önlem alınması diyette işinizi kolaylaştıracaktır.
*Total kortizol: Kortizolunüzün yüksek olması da, kilo almanıza yol açabilir

14. TAKIM 247. Etap

aynalar ( 87,2 / 86,5 / 0,7 / 0,80%)
emidaf ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00%)
fiyona_07 ( 57,2 / 56,9 / 0,3 / 0,52%)
1.73 ( 96,0 / 93,5 / 2,5 / 2,60%)
hazos87 ( 56,8 / 56,3 / 0,5 / 0,88%)
pisiq ( 69,6 / 69,0 / 0,3 / 0,43%) 246. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
pinkcat87 ( 64,3 / 64,5 / -0,2 / -0,31%)
tedis ( 81,5 / 82,0 / -0,5 / -0,61%)
rainandthesun ( 80,2 / 79,7 / 0,5 / 0,62%)
melekaysee ( 64,4 / 64,0 / 0,4 / 0,62%)
oyagibi ( 122,4 / 121,1 / 1,3 / 1,06%)
saliha27 ( 75,5 / 74,8 / 0,7 / 0,93%)
nilipus ( 75,0 / 75,0 / 0,0 / 0,00%)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,58%
tekrar tebrikler kızlar,Aslıcım ellerine sağlık.

bak bu benim dahiliyeciden istediğim tahlillerdi cnm..oda hepsini yaptı sonra diyetisyene gittim :)

*Açlık kan şekeri,Tokluk kan şekeri,Açlık insülin,Tokluk insülin:Bu tahliller Diyabet(Şeker Hastalığı) yönünden fikir verecektir.
*Kreatin :Böbrek fonksiyonlarının tam olup olmadığı konusunda yol göstericidir
*AST,ALT,GGT: Varsa bir karaciğer bozukluğunu gösteren tahlillerdir.
*Ürik asit: Gut hastalığında yükselen bir testdir.
*T.Kolesterol,HDL,LDL,Trigliserid: Vücutta yağ fazlalığını gösteren testlerdir.
*TSH,Serbest T3,Serbest T4: Tiroid bezinden kaynaklanan bazı bozukluklar,kilo almanızın nedeni olabilir.Buna yönelik önlem alınması diyette işinizi kolaylaştıracaktır.
*Total kortizol: Kortizolunüzün yüksek olması da, kilo almanıza yol açabilir
sağol canım ben de söyliycem zaten diyet yaptığımı onun için tahlil istediğimi ben ilçede yaşadığım için hastanemiz biraz küçük artık bu testler varsa baktırırım hepsine,yoksa merkeze gidince yaptırırız.

ayşe senin boyun kaç,hedefine baktımda 60 esas hedefin mi yoksa sonra uzatacak mısın? ben mesela bi 70 e ulaşırsam hedefimi 60a çekecem boyum 14 çünkü:))

okudum cnm..pilav falan yok ya diyette sıkılırım uzun süre yemezsem :)
bu diyette her şey serbest sadece miktarlar var..klasik devlet hastanesi diyeti gordunmu o diyetleri standart.

evet canım benimde vardı öyle bi diyet listem ama gel bu diyeti 1 hafta daha deneyelim,bende de akdeniz diyeti var yemek tariflerine kadar veriyo ve o da çok güzel olmazsa onu da deneriz?

ayşe senin boyun kaç,hedefine baktımda 60 esas hedefin mi yoksa sonra uzatacak mısın? ben mesela bi 70 e ulaşırsam hedefimi 60a çekecem boyum 14 çünkü:))

1.68 cnm 60'a bi ineyim..sonra en fazla 56 falan diyorum yüzüm çöker o zmanda herhalde..dur bakalım bi 59'u falan goreyim nasıl olacagım ergenlikten beri görmedim 50'li rakamları :)
boyun???

Son düzenleme:
peki cnm hazalada soralım yapalım madem ole..beraber olunca motive oluyoruz..1 haftada 500 daha gitse cok mutlu olurumm

evet keşkeeee,ben nezamandır 500 gr veremiyordum bu sabaha kadar da tam olarak ne verdiğimi bilmiyordum bana çok sürpriz oldu inşaallah haftaya daha güzel olur hepimiz için.

Back
X