Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn cnm sıkkındı azıcık laflıyım dedim ama kimsecikler yoktu,şimdide yok :(((
haftasonları böyle sessiz geçiyo sanırsam..evliler çok aramızda ondan..
yine kimse yok..:30::30::30:

işimi garantiye alayım da yine cezaya kalmıyım:44:
deli gibi hissediyorum aslında acıkçası kendimi:32::32:kendikendime konuşuyom resmen
ama olsun 30 kez görevimi yapmadım ...bla bla bla.....vs yazmaktan iyidir..:1::1::1:
tekrar iyi geceelr canlar...

Son düzenleme:
işimi garantiye alayım da yine cezaya kalmıyım:44:
deli gibi hissediyorum aslında acıkçası kendimi:32::32:kendikendime konuşuyom resmen
ama olsun 30 kez görevimi yapmadım ...bla bla bla.....vs yazmaktan iyidir..:1::1::1:
tekrar iyi geceelr canlar...

haha ben de bazen öle hissediorm yaa:D

merhaba kızlar nasılsınız?benim misafirim vardı bgn yeni gittiler valla yedik yedik içtik bgn yazmıyciim neler yediğimizi:17::17::17:aslıdan çok tırsıyorum :18::18::18:
ama yarından itibaren telafi günü yapıcam kendime sporada yüklenecem yeniden reglim bitti nasılsa neyse bi geçmiş yapıyım bakiim

ben de yarın telafi günündeyim..tüm gün süper dikkat

selam kızlar ben sivastayım bugün burda kalacam yarın akşam dönerim bugün izinli olayım sizi çoookk öpüyorum :54::54::54:
bu arada yine bacağımı sakatladım :50::50::50:
görüşmek dileğiyle...

geçmiş olsun:38::38::38::38:..

umarım sivas ta hem ısınıyor hem egleniyorsundur :38::38::38:

güya sabahki poğaçalar yüzünden akşam yemiyecektim ama ..kırmızı biber dolması yaptıydım.ay cazibesine dayanamadım yaaa..bi baktım 2 tanesini götürmüşüm...üüüf bide akşam misafirlerle fındık fıstık çakirdek mısır hiç adetim degildir aslındaaa :41::41::41::41::41: kendime çok kızgınım şimdi..

kızlar nişandan yeni geldik herkes çok zayıflamişsin eski formuna dönmüşsün dedi heheheh ayy çok sevindirik oldum bi de mini elbise giydim tey teyyyyyyy=) bu arada boğazım inanılmaz acıyor...halsizlik var hasta oluyorum sanırım umarıum kötü olmadan iyileşirimmm

günaydın kızlar.gece doğru düzgün uyumayıp sabahın 6 sında da ayağa kalkmış biri olarak bugün sayfayı ben açtım.en güzel pazarlar sizlerin olsun:16::16::16::16::16:

Back
X