Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14 yaşında erkek kardeşim maraşa gitti dün cuma gününe kadar.. insan ister istemez tedirgin oluyor güneydoğu olunca.. iyi dileklerinizi eksik ettmeyin ablaları

Son düzenleme:
ya sen bu adamla severek isteyerek evlenmedin mi bi flört aşaması falan yok mu manyak mı bu pislik herif ya. ay valla kudurdum şu an sinirden ya aynı ev içinde 2 ay konusmamak ne ya.

annemin kuzeniydi.. güya tanıyoruz.. pek gisdiş gelişimiz yoktu.. nişanlandığımızdada ankaradayydı.. yüzyüze görüşmeyince net olarak anlayamadımm nasıl bi karakterde olduğunu

:s bunu kim söyledi. bu ne ya valla sen adresi ver ben bi gidip döveceğim bunları ya. hem stres atar hem kalori yakarım. şerrolara bak ya

sallayalım gitsin.. ben onlardan nefret bile etmiyorum.. tek isteğim hayatımdan çıkmaları... onların başına ne gelirse gelsin benim giden yıllarımı geri getirmeyecek... ve hiç bir acımı unutturmayacak..

:16::16::16::16::16::16:

günaydın güzeller

bol kalori yakımlı az iştahlı ama en önemlisi saglıklı ve mutlu bi hafta olsun inşallah

dün ki menüm
sabah 1 adet kurabiye 1 bardak yarım yağlı süt
ara 1 bardak çay
öğlen 2 adet zeytin 2 ısırık gözleme 1 dilim ekmek
1 yumurta 1 kk peynir 1 kupa çay (eşim öğlene uyandı onunla kahvaltı yaptım)
ara 1 adet armut
akşam 3 yk mantarlı tavuk sote 1 kase salata
ara bol bol çay

sporum hiç yok ama bgn itibariyle sıkı bi şekilde başlıyorum...

spor yok ama menü güzel bence afiyet olsun

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 2yumurtalı omlet
öğle:1 minik poğaça
akşam:1 kase çorba 2 dilim börek 1kase yoğurt
dün abarttım ekmek grubunu ama pazarları illa kaçamak yapıyorum:17:

spor:
hiç yapamadım çünkü iyi değildim

ama digerleri ölçülü genel kaloriolarak çok degil..afiyet olsun birde hafta başı cumaya kadar toparlarsın

hiç kurmadığım hayallerimi yıktılar....
boşver saliha sevin bence yol yakınken dönüyorsun işte
:s bunu kim söyledi. bu ne ya valla sen adresi ver ben bi gidip döveceğim bunları ya. hem stres atar hem kalori yakarım. şerrolara bak ya
hahahha ay oya =?) kalori yakma şeklin çok hoşş=)
:16::16::16::16::16::16:

günaydın güzeller

bol kalori yakımlı az iştahlı ama en önemlisi saglıklı ve mutlu bi hafta olsun inşallah
günaydın emoşum annen neasıl oldu
merhaba kızlar.nevar ne yok nasıl herkes?
ya dün bnm başıma ne geldi biliyomusunuz.Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey:43::43::43::50::50::50::50:

hayırdır cnaım ne oldu

dedim ya kızlar annem kaburgasını kırmış düşünce .bugün bende bi tanede kızkardeşim var benim nöbetlerde onda kalıyo.annemin evi bana yakın.hareket kısıtlaması ve korse var onun için ben çok gelemiyorum.bide geçmiş olsuna gelen giden e kendi işlerimde oluyo..2 gündür spor yok

sallayalım gitsin.. ben onlardan nefret bile etmiyorum.. tek isteğim hayatımdan çıkmaları... onların başına ne gelirse gelsin benim giden yıllarımı geri getirmeyecek... ve hiç bir acımı unutturmayacak..

neyse ya sallayalım bence de zaten sinirliydim hepten sinirlendirdi beni bu mevzu. sen de gerçekten salla yani canım benim. tek an bile değmez böyle insanımsılara

merhaba kızlar.nevar ne yok nasıl herkes?
ya dün bnm başıma ne geldi biliyomusunuz.Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey:43::43::43::50::50::50::50:
merhaba canım iyilik işteee

günaydın emoşum annen neasıl oldu

iyi canım şuan uyuyo işte gece çok uyuyamıyo agrıları oluyo bazen öyle şükür bunada allahtan kalçasını falan kırmamış

kayınvalidemlerdeydim akşam yemeğine nişanlım çigköfte yapacaktı bana..
neyse yemegi yiyip çıktım akşam yagmur var diye nişanlıma sen gelme ben bi taksiye atlar giderim dedim.tam evden çıktım biraz ilerledim,biri arkamda belirdi aniden.önce cantamı almaya calıştı ama başaramadı,bişey yapamayınca da taciz etmeye kalktı aptal,şer...dengesiz vs.daha çok sey demek isterdim ama yakışık almaz..bende korktum kaçtı aptal bagırdım ama bi Allah kulu gelmedi yrdıma:(((sonra koşarak eve döndüm Allahtan çok uzaklaşmamıştım.kendimi zor attım eve..
çokşükür bşy yapamadı ama dokunması bile okadar korkunçtuki:(((Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi...:50::50::50::50:

Back
X