• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum:52::52::52::52:

diyetimizin asıl konusu 0 yağ

yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman

şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti

diyetimizin içeriği şu şekil

asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak

sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı

öğle
1 tabak patates haşlaması

akşam
1 haşlanmış yumurta

yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum :27::27::27::27:

bu ne böyle be:( bunu 1.5 ay mı yaptın sen. hiç sağlıklı görünmüyor bu

şimdi sen dedin gittim mutfaktan mate çayı aldım içiyorum. tadını da sevmedim ama olsun. neydi senin mate için yazdıgın bi daha yazar mısın saliha

mate çayı en iyi iştah kapatıcı.. ben ıhlamur içerek tıkıyordum midemi.. mate yi denemedim.. sen dedinya iştahım çok fazla veremicem bu kiloyu falan.. mateyi bi dene

heeee o yüzden şeyettin yani. abi içerim denerim denemesi bedava ama sanırım benim bu aralar sürekli bi,şiler çiğneme isteğim var. sürekli bişeyler yemek istiyorum. :(

şimdi sen dedin gittim mutfaktan mate çayı aldım içiyorum. tadını da sevmedim ama olsun. neydi senin mate için yazdıgın bi daha yazar mısın saliha

bişi yazmadım sadece mate çayı al kullan dedim.. iştah kapatıcı.. yağ emilimini azaltıyor.. 70 ila 80 derecede demlenecek su fazla sıcak olursa çay acı tat verir.. içerisindeki gerekli minareller ölürr

kızlar ben ebru şallının karın dvd sini aldım 21 günlük kür.göbüşler dümdüz olcek diyo hatun.ama ufak bir sorunumuz var.benim göbüşümü öyle 21 gün filan düzeltemez.şu an ona inanıp 21 gün deneyeceğim.2 gündür hareketleri aletsiz yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum valla göbüşüm epey bir ağrıyo

hmm dene bakalım benimde en çok ihtiyacım olan şey karın zaten su annnnn bi tek karnımda fazlalık var yani belim kalınlaştıı kurtulmam lazımmmmmmmmm..bu hareketler neyle yapılıyor canım topla falan mı bende alayım

bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum:52::52::52::52:

diyetimizin asıl konusu 0 yağ

yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman

şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti

diyetimizin içeriği şu şekil

sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest

asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak

sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı

öğle
1 tabak patates haşlaması

akşam
1 haşlanmış yumurta

yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz

yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum :27::27::27::27:

ayy hiç bana göre değil ben haslanmış yumurta asla yiyemem midemi bulandıryorrrrrrrr..ve ben bununla açlıktan ölürümmmmmmm

Back
X