- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.061
sorma. 3 gün böyle aç kalıcam bugün 2. gün ama her an patlayabilir ve çılgınca yiyebilirim.
kız mate çayı yazmıştım okudun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma. 3 gün böyle aç kalıcam bugün 2. gün ama her an patlayabilir ve çılgınca yiyebilirim.
günaydın kızlar.interneti değiştirmeye geliyorlar.şükür kurtulacağız şu kaplumbağa hızındaki internetten.hemen bir geçmiş yapayım da her an gelebilir ustalar
bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum
diyetimizin asıl konusu 0 yağ
yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman
şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti
diyetimizin içeriği şu şekil
asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak
sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı
öğle
1 tabak patates haşlaması
akşam
1 haşlanmış yumurta
yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum
kız mate çayı yazmıştım okudun mu
bu ne böyle bebunu 1.5 ay mı yaptın sen. hiç sağlıklı görünmüyor bu
yoooo okumadım kaçırdım bi daha yaz nolur nolur nolur
mate çayı en iyi iştah kapatıcı.. ben ıhlamur içerek tıkıyordum midemi.. mate yi denemedim.. sen dedinya iştahım çok fazla veremicem bu kiloyu falan.. mateyi bi dene
örnek menü bu yemekler yağsız pişirilmek şartıyla her türlü yemek yiyiliyo.. bide et çeşitleride serbestti
şimdi sen dedin gittim mutfaktan mate çayı aldım içiyorum. tadını da sevmedim ama olsun. neydi senin mate için yazdıgın bi daha yazar mısın saliha
slm kızla napıyorsunuz ben yatmayta gidecem gitmeden bi girip bakiim dedim..bgn bi resim çizdim bi okey oynadım tembellik ettim durdum valla
evet kesinlikle sana katılıyorum hazal,haftaya yine beraber yapalım.
heee et varsa o ayrı etsiz bir hayat düşünemiyorum ben. offff bak yine canım sucuk çekti![]()
günaydın kızlarrr :119::119::119::119::119:
elektrik olmadan yaşam çok zor ya aslı.seni çok iyi anlarım.ilk görev yerimde 1 hafta 10 gün kesildiği olurdu elektriğin.aman neler atlatmışım ben ya
kızlar ben ebru şallının karın dvd sini aldım 21 günlük kür.göbüşler dümdüz olcek diyo hatun.ama ufak bir sorunumuz var.benim göbüşümü öyle 21 gün filan düzeltemez.şu an ona inanıp 21 gün deneyeceğim.2 gündür hareketleri aletsiz yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum valla göbüşüm epey bir ağrıyo
günaydın arkadaşlar... umarım güzel bir gün olur
bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum
diyetimizin asıl konusu 0 yağ
yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman
şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti
diyetimizin içeriği şu şekil
sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest
asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak
sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı
öğle
1 tabak patates haşlaması
akşam
1 haşlanmış yumurta
yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz
yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum
çok haşlıyorsundur belkiayy hiç bana göre değil ben haslanmış yumurta asla yiyemem midemi bulandıryorrrrrrrr..ve ben bununla açlıktan ölürümmmmmmm