- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.141
çok geçmiş olsun yediklerin löp löp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip![]()
:26::26::26::26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun yediklerin löp löp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip![]()
bende özledim valla kızlar siziiiiii
sınava gireceğim günn hastanedeydim doktora bırak sınava giricem dedim oda zaten serum verdi ateşim düşmüyo diye uyumuş kalmışım ama sağlık olsun tabii vardır bi hayırrr
seninnn cimcime nasılllll canımm![]()
bugün itibariyle doktorun tartısında 116.8 im ama bu sabah evdeki tartıda 122 idim. valla sinirim bozuldu gittim boynerden bir elektronik tartı daha aldım en kalitesinden
yani son tartıldığına göre vermiş misin kilo canım dra göre
çok geçmiş olsun canım benimm..
telefon kapalı olsada hiç farketmiyo.. kapalıykende cihaz takip ediliyor.. hiç boş durma hemen şikayette bulun
bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum
diyetimizin asıl konusu 0 yağ
yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman
şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti
diyetimizin içeriği şu şekil
sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest
asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak
sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı
öğle
1 tabak patates haşlaması
akşam
1 haşlanmış yumurta
yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz
yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum
doktorun tartısına göre evet vermişim ama benim tartıma göre almışım ne iş anlamadım. o yuzden gidip tefalden yeni bir tartı aldım ve şirkette kilosunu bilenleri tarttım ahahahaha gerçekten deliyim:)))))))))
bir tanesi dün tartıldım spor salonunda 85 im dedi ama ayakkabılarıyla çıktı ayakkabılarda catlerden 86.5 çıktı. o ayakkabılar 1.5 kilo vardır:) demekki yeni tartım dogru tartıyor acaba tartıldıgım yer mi yamuk bilmiyorum ama bu tartı yamukluk yaparsa fena yapıcam :d