- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.161
bugün ki yediklerim
sabah
3 kivi
öglen
salata
ara
soda
akşam
çorba
kısa ve özzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ki yediklerim
sabah
3 kivi
öglen
salata
ara
soda
akşam
çorba
az önce yeni aldıgım tartıda tartıldım ve 123.2 çıktım. gerçekten inanamıyorum bende nasıl bir bunye var. neden kilo veremedigim gibi sürekli bir alıp bir veriyorum anlamak imkansız. sinirim bozuluyordaha geçen cuma 121.1 dim bugün nasıl 123 oluyorum ben ya.
sanırım hiç zayıflayamayacağım
bu hafta bende hiç umut yok zaten nedense bizim grupta bu hiç motivasyon yok
kmse yok yaaaaaaa
başım öle bir ağrıyor ki gözlerimi söküyor sanki birisi...bu gün rezalet bir gündü üstüne baş ağrısıda eklendi daha bi süper oldu...
ben geldin şekerim naber ne var ne yokk yorulmussun okuldaa
başım öle bir ağrıyor ki gözlerimi söküyor sanki birisi...bu gün rezalet bir gündü üstüne baş ağrısıda eklendi daha bi süper oldu...
kızlar bu arada aslı mesaj attı elektrikleri yokmuş yine giremezse haberiniz olsunnn=)) bu kızında çektiği ne ya soğuk bi yandan elektriksizlik bi yandann teyyy teyyy
Selam aslı,ayy geri mi geldi soğuklar yaa,tam gitti derken geri geliyor mübarek,hayırlısı olsun inşaallah,ayağın nasıl oldu?
bende baktım yarısına ama sonra işim çıktı yarın evde spor yaparken seyrederim artık netten
günaydın kızlar.interneti değiştirmeye geliyorlar.şükür kurtulacağız şu kaplumbağa hızındaki internetten.hemen bir geçmiş yapayım da her an gelebilir ustalar
elektrik olmadan yaşam çok zor ya aslı.seni çok iyi anlarım.ilk görev yerimde 1 hafta 10 gün kesildiği olurdu elektriğin.aman neler atlatmışım ben ya
ahanda menünde kaçamak yakaladım.hehehehe.geneline bakarsak menünün aç kalmışın kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar ben ebru şallının karın dvd sini aldım 21 günlük kür.göbüşler dümdüz olcek diyo hatun.ama ufak bir sorunumuz var.benim göbüşümü öyle 21 gün filan düzeltemez.şu an ona inanıp 21 gün deneyeceğim.2 gündür hareketleri aletsiz yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum valla göbüşüm epey bir ağrıyo
bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum
diyetimizin asıl konusu 0 yağ
yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman
şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti
diyetimizin içeriği şu şekil
sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest
asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak
sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı
öğle
1 tabak patates haşlaması
akşam
1 haşlanmış yumurta
yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz
yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum
ayy hiç bana göre değil ben haslanmış yumurta asla yiyemem midemi bulandıryorrrrrrrr..ve ben bununla açlıktan ölürümmmmmmm
bizim bi fatta33 vardı kayboldu yaa başka memlekete gidicem falan demişti
kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
merhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo
kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....
sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde
arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden
arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...
ama olan oldu artıkın yaaa
üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.
kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...
enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar
vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
süprizzzzzzzzzzzzzzz ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrr sizi çokkkkkkkk özledim![]()
kızlar ofisi taşıdık net olmadı birtürlü daha yeni yeni yerleştik işlerimiz hepp sarktıı offff bu ardaa yemek felan yok yani taşındığımız yerde yemek söyliyebileceğimiz doğru düzgün biryer yok bende anca işte sabah kahvaltılarıyla öyle akşamı ediyorum bisküvi felan
akşamları zaten yemiyorum ve akşamları hergün tam 50 dakıka eve kadar yürüyorum inceldim vallaaa yaaaa
bunun dışındaaa aşk hayatı felan filan halaaa evliliği düşünmüyorum tabi yine bizimkilerr buldularr görücüydü felan ama yokk istemem
okul hayatımı hiç sormayın finallerime giremedim ve 8 dersten kaldım hastalandım baya kötü raporuda kabul etmiyor okul ama sağlık olsun diyorum hımmm başka başka bişey yok benden bukadar bide sizi özledim tabii
ben yokken neler oldu bakimmmmmm![]()
bugün itibariyle doktorun tartısında 116.8 im ama bu sabah evdeki tartıda 122 idim. valla sinirim bozuldu gittim boynerden bir elektronik tartı daha aldım en kalitesinden
az önce yeni aldıgım tartıda tartıldım ve 123.2 çıktım. gerçekten inanamıyorum bende nasıl bir bunye var. neden kilo veremedigim gibi sürekli bir alıp bir veriyorum anlamak imkansız. sinirim bozuluyordaha geçen cuma 121.1 dim bugün nasıl 123 oluyorum ben ya.
bugün itibariyle doktorun tartısında 116.8 im ama bu sabah evdeki tartıda 122 idim. valla sinirim bozuldu gittim boynerden bir elektronik tartı daha aldım en kalitesinden
bugünü de bitirdim hayılısıyla şu yoğunluk bir geçseydi ya