- Konu Sahibi Pinarbartu
- #74.061
selam kızlar nasılsınız bahar geliyo galiba ne dersiniz![]()
evet evetttt kesinlikle geliyorr yaşasınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız bahar geliyo galiba ne dersiniz![]()
yok cnm ayca sadece tost ve ayran veriyo
sen ayçayı çok benimsemişsin hahahahah
kızlar en yakına rkadaşım hamile idi dün bir arayım doğurdu mu bu dedim aradım ağlıyo azcık su gelmiş daha doğrusu ne olduğunu kendide bilmiyo korktum dedi sabah aradı biraz kan geldi hafif adet sancısı gibi ağrısı avrmış hastaneye geldim diye aradı biraz önce arayım dedim doğurdu mu acaba diye eşi açtı o da tam beni arayacakmış arkadaşım arada haber ver diye bir saat önce doğurmuş bir kızımız oldu![]()
hehehe..peki bu neyki yazdığın ara menüü ana menüler neykine ben anlamadımmmmmmmmmmm
ara ogun alternatifleri d,ye yazdım sadece kuzu :)
hoşgeldin cnm nabersin?
bizde seni öpüyoreee cnm:13:
sagol cnm o senin güzelliğin..cnm 76 kiloyum şuan ama o çizelgeyi yapamadım bitürlü ben
hoşgldn cnm.iyiyz nolsun açız işte![]()
hmm yani ayçanın diyetine uygulayabilirim dimi cicimmm
anne kız birbirinize bulaştırdınız sanırım hastalığı..ay ben çok fena hapşırmaya başaladım mümüklerim de akıyor tey teyyyy
olsun açız açız,midelerimiz bomboş...ama mutluyuzhahahaha valla hep açız :)
bilmem ama bence uygulayamazsın cunku doktorlar 1 gunu ona gore duzenliyolar neyse ben yarın sabah yazarım listeyi
anne kız birbirinize bulaştırdınız sanırım hastalığı..
ee öyle tabiiiiiibi okey oynayım dedim face de 50 kişiden arkadaşlık isteği geldi...reddediyorum bi daha yolluyolar abaza dolu memleket yaaa.
kızlar defneye banyo yaptırdım küvetini filan salona getirip orda yaptırıyorum banyoda üşür diye...sürekli su kovasının içine bakmak istedi bende içine oturttum heheheheheeEki Görüntüle 372031
nasıl ama :))) bi hoşuna gitti anlatamam cıp cup su sıçrattı heryere :)))
kızlar defneye banyo yaptırdım küvetini filan salona getirip orda yaptırıyorum banyoda üşür diye...sürekli su kovasının içine bakmak istedi bende içine oturttum heheheheheeEki Görüntüle 372031
ayy ne güzell allah analı babalı büyütsünnnnnnnn
bi okey oynayım dedim face de 50 kişiden arkadaşlık isteği geldi...reddediyorum bi daha yolluyolar abaza dolu memleket yaaa.