- Konu Sahibi Pinarbartu
- #74.121
günaydın arkadaşlar.... kendimi bugün bi durgun bi bıkkın vs hissediyorum. umarım sizler benden daha iyisinizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar.... Kendimi bugün bi durgun bi bıkkın vs hissediyorum. Umarım sizler benden daha iyisinizdir.
herkes uyudumu.... bizde annemle bi gezmeye çıktık.. biraz önce geldik.. 40 gündür hiç evden çıkmamıştım kırkım çıkmış oldu zuhahahahhah
gunaydın canım hayrola niye öylesin?
bilmiyorum ki.... Yani aslında biliyorum da uzun mevzu:)
bugunkü menüm
sabah
1/2 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
3 dilim light ekmek
çay
ara
2 tane eti hoşbeş
öğlen
2 kaşık makarna
yogurtlu kabak salatası
2 tane nugget ızgara
ara
10-15 adet badem+kuru üzüm
akşam
1 kase domates corbası
1 tabak ıspanak
yogurt
3 lt su
spor
1 saat boyunca zumba oryantal
olsun ben dinlerim asla biriktirme sonra cok fena patlıyo
hanımlar marures hapnı kulana varmı yada bi fikriniz
erkek arkadaşımın işsizlik ve bu konudaki benim bakış açıma göre yeterince aktif olmayışı artık son noktada çünkü annem artık sorun çıkartmaya başladı. işyerinde üzerime yıkılan işler giderek artıyor, tatile ihtiyacım var ama mümkünse tek başıma. vs vs vs
Gezin gezin serin havalardagünaydın kızlar nasıslınız..artık antalyanın havası mükkemmel ötesi olduğu için biz bgn yine defneyle gezmeye gidecez :))arabadına koyacam yürğye yğrğye gşdecem çünkü hava mükkemmel...zaten yaza kadar gezdik gezdik yazın sıcaktan biyere gidemeyiz...
naberrrr kızlarrrrrrrrrrrrr
yawss ben hala kilo almadımD 4.ayımdayım sadece 1 kg okadar bile değil hattaaaa
artık alsam dimi![]()
napıyorsunuz özlüyorum sizi ben yaaa
Ölü gibiyim zaten40 gün hiç evden çıkmasam zaten sonra gömmek için tabutla falan çıkartırlar muhtemelen
bilmiyorum ki.... yani aslında biliyorum da uzun mevzu:)
herkes uyudumu.... bizde annemle bi gezmeye çıktık.. biraz önce geldik.. 40 gündür hiç evden çıkmamıştım kırkım çıkmış oldu zuhahahahhah