• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar nasıslınız..artık antalyanın havası mükkemmel ötesi olduğu için biz bgn yine defneyle gezmeye gidecez :))arabadına koyacam yürğye yğrğye gşdecem çünkü hava mükkemmel...zaten yaza kadar gezdik gezdik yazın sıcaktan biyere gidemeyiz...

yaaaaaaa söyleme özge ya çokk kıskanıyorum bende çok istiyorum açık havada kızımla dolaşmakk of pofffff=))))))))))))))))annesi ya defnoşun memişlerini ısır benim için resimde içim gitti bi ısırasım geldikiii

Günaydın arkadaşlar,bugün nöbetçiyim ve ilk 2 saat dersim yok,ben de bi sizlere bakayım dedim,bu arada bugün nevruzzzz,yaşasın bahar!!!!bugün öğleden sonra okulda kutlamalar var,havada güzel eğer böyle devam ederse oğluşumu okula getireceğim.

ohh ne güzel sende götür oğluşunu bende evde ühühühühüühühühü

erkek arkadaşımın işsizlik ve bu konudaki benim bakış açıma göre yeterince aktif olmayışı artık son noktada çünkü annem artık sorun çıkartmaya başladı. işyerinde üzerime yıkılan işler giderek artıyor, tatile ihtiyacım var ama mümkünse tek başıma. vs vs vs

hmmm annene de devreye girdiyse daha stresli olur kuzum yaaa offfffffffffff...

[sıze=2]kızlar diyeti yazıyorum..neler gerekiyor onları da yazacağım
- 1400 kalorilik bir diyet
-diyet saatlerine uymak çok önemli..özellikle ikindi ara öğünü.
-bol su içilecek.eğer ne kadar su içmem gerekiyor diyorsanız ölçü şudur.idrarınızın rengi şeffafa yakın bir renk olmalı sarıysa yeterince su içmiyosunuzdur.
-karnım tok diye araları asla atlamıyoruz.mide her 3-4 saatte bir sindirecek,metabolizmayı çalıştıracak bir şey arar midede eğer yoksa kalori yakmaz.yiye yiye zayıflayın mantığı..
- saatler yazılmış diyette eğer kahvaltıyı 9'da ediyorsanız kuşluk öğününü yapmayın diyor.
- porsiyon miktarlarını ayrıca yazacagım.
- öğle veya akşam yemeği yer değiştirilebilir.
-hemen her öğünde mutlaka süt ve süt ürünü alınacak

ASIL YEMEK LİSTEMİZ
-uyanır uyanmaz oda sıcaklığında su

sabah (8.00)
-yeşil,siyah çay(şekersiz),ıhlamur
-1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 yumurta
-5 adet zeytin
-2 ince dilim ekmek(boyut uno tost ekmeği büyüklüğünde)
-1 tatlı kaşığı pekmez veya bal
-yeşillik(özellikle maydonoz,nane,dereotu),domates,salatalık

kuşluk(10.30)
-1 porsiyon meyve

öğle(12.00-13.00)
-4 yemek kaşığı pilav veya makarna
-4 yemek kaşığı
-1 su bardağı yoğurt
-1,5 dilim ekmek
-1 porsiyon meyve(isterseniz ikindide yenebilir)
-bol yeşillik

ikindi(15.00-16.00)
-1 kk beyaz peynir
-1 dilim ekmek
veya
-(haftada 1 kez)1 küçük porsiyon sütlü tatlı (sütlaç,muhallebi vs)
veya
yoğurt+kuru meyve

akşam(18.00-19.00)
-1kase çorba
-2 köfte büyüklüğü kadar et,tavuk,balık veya 2 kibrit kutusu peynir
-4 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
-1 su bardağı yoğurt
-1 ince dilim ekmek
-bol yeşillik

gece(22.00)
1 porsiyon meyve

bir günde tüketmeniz gereken yiyecek-içececk miktarı
süt veya yoğurt:2 su bardağı
et,tavuk,balık:2köfte büyüklüğü
beyaz peynir:2 kk kadar
ekmek ve ekmek yerine geçen ler:5,5 dilim
pişmiş sebze:8 yemek kaşığı
çiğ sebze:istenildiği kadar
meyve:3 porsiyon
yağ:3 tatlı kaşığı
zeytin:5 tane

[/sıze]

öğle veya akşam yemeğine alternatifler ya da dışarda yemek zorunda oldugunuzda
- 5 y.k mantı+yarım kase yogurt
-4 yk makarna veya pilav+6 y.k kuru baklagil
-1 kase corba+2 kk et,tavuk,balık
-2 adet z.yaglı dolma+1 bardak yogurt+1 kk et grubu
-1 lahmacun+1 bardak ayran
- 1 sandviç+1 bardak ayran
-gün faslı varsa :) yarım dilim börek+yarım dilim kek
-6 y.k sebze yemegi+1 kase yogurt+1 dilim ekmek
SORMAK İSTEDİĞİNİZİ SORABİLİRSİNİZ?

ayşee öğlende 4 yemek kaşiği demişsin devamı yokk ney ki oo

işsizlik zor tabi:( annen neden sorun çıkarıyor işin ciddileşmesiyle mi ilgili?
her şey üst üste gelince oyle oluyor..tatilden cok sorunların çözülmesi lazımki rahatlayasın tatilde de kafandaki sorunlar gelecek senle :50::50:
inşallah bir an önce feraha cıkarsın canım..unutma her işte bir hayır vardır..

iş bulmayacak çalışmayacak tembel vs tipik dırdır işte

ben de öyle düşünüyorum akışına bıraktım zaten.

ilkoşum ilkoşummmmmmmmm nasılsın oğluşum nasıllllllllllll????? var mı sorun hamilelikteeeeeeeee...bide kaç gündür aklımdasın söylicem faceden unutuyorum primaya ve milupaya üye olsana anne bebek seti gibi bişey yolluyorlarmış..dvd falannn

herkes uyudumu.... bizde annemle bi gezmeye çıktık.. biraz önce geldik.. 40 gündür hiç evden çıkmamıştım kırkım çıkmış oldu zuhahahahhah
:9::9::9::9:Allah seni iyi etsin kız:9::9::9:

günaydın kızlar nasıslınız..artık antalyanın havası mükkemmel ötesi olduğu için biz bgn yine defneyle gezmeye gidecez :))arabadına koyacam yürğye yğrğye gşdecem çünkü hava mükkemmel...zaten yaza kadar gezdik gezdik yazın sıcaktan biyere gidemeyiz...
günaydın cnm.iyiyim ben evet iyiym şükür:36:negüzel gzin gezin bende birazdan çıkıcam.istanbulda da hava çokgüzel:34:

Günaydın arkadaşlar,bugün nöbetçiyim ve ilk 2 saat dersim yok,ben de bi sizlere bakayım dedim,bu arada bugün nevruzzzz,yaşasın bahar!!!!bugün öğleden sonra okulda kutlamalar var,havada güzel eğer böyle devam ederse oğluşumu okula getireceğim.
günaydın güzellik..evet yaşasın,bahar geldi hoşgeldi,evlere şenlik geldi.şiirimi begendinzmi örtmenim:26:

gunaydın neslihan ve 14.takımın güzelleri gününüz güzel olsun:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
gunydun sanada olsun inşallah hepimizin:16::16::16:

günaydın arkadaşlar.... kendimi bugün bi durgun bi bıkkın vs hissediyorum. umarım sizler benden daha iyisinizdir.
günaydın Oyacım.inşallah enkısa zamanda feraha çıkarsın.seninkide azıcık senden örnek alırda çalşmaya başlar inş..
sporuna bayıldım :52:
evet ya cok egleniyoruz..müthiş keyifli oluyo:34::34:

günaydın minnoslar
günaydın pisi pisi:36:

merhb ayşecim nasılsın?ellerine saglık diyet listeni incelicem şimdi:34:
birlikte yaptıgımızı bilmek engüzeli...beni müthiş motive ediyor:34:

[sıze=2]kızlar diyeti yazıyorum..neler gerekiyor onları da yazacağım
- 1400 kalorilik bir diyet
-diyet saatlerine uymak çok önemli..özellikle ikindi ara öğünü.
-bol su içilecek.eğer ne kadar su içmem gerekiyor diyorsanız ölçü şudur.idrarınızın rengi şeffafa yakın bir renk olmalı sarıysa yeterince su içmiyosunuzdur.
-karnım tok diye araları asla atlamıyoruz.mide her 3-4 saatte bir sindirecek,metabolizmayı çalıştıracak bir şey arar midede eğer yoksa kalori yakmaz.yiye yiye zayıflayın mantığı..
- saatler yazılmış diyette eğer kahvaltıyı 9'da ediyorsanız kuşluk öğününü yapmayın diyor.
- porsiyon miktarlarını ayrıca yazacagım.
- öğle veya akşam yemeği yer değiştirilebilir.
-hemen her öğünde mutlaka süt ve süt ürünü alınacak

ASIL YEMEK LİSTEMİZ
-uyanır uyanmaz oda sıcaklığında su

sabah (8.00)
-yeşil,siyah çay(şekersiz),ıhlamur
-1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 yumurta
-5 adet zeytin
-2 ince dilim ekmek(boyut uno tost ekmeği büyüklüğünde)
-1 tatlı kaşığı pekmez veya bal
-yeşillik(özellikle maydonoz,nane,dereotu),domates,salatalık

kuşluk(10.30)
-1 porsiyon meyve

öğle(12.00-13.00)
-4 yemek kaşığı pilav veya makarna
-4 yemek kaşığı
-1 su bardağı yoğurt
-1,5 dilim ekmek
-1 porsiyon meyve(isterseniz ikindide yenebilir)
-bol yeşillik

ikindi(15.00-16.00)
-1 kk beyaz peynir
-1 dilim ekmek
veya
-(haftada 1 kez)1 küçük porsiyon sütlü tatlı (sütlaç,muhallebi vs)
veya
yoğurt+kuru meyve

akşam(18.00-19.00)
-1kase çorba
-2 köfte büyüklüğü kadar et,tavuk,balık veya 2 kibrit kutusu peynir
-4 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
-1 su bardağı yoğurt
-1 ince dilim ekmek
-bol yeşillik

gece(22.00)
1 porsiyon meyve

bir günde tüketmeniz gereken yiyecek-içececk miktarı
süt veya yoğurt:2 su bardağı
et,tavuk,balık:2köfte büyüklüğü
beyaz peynir:2 kk kadar
ekmek ve ekmek yerine geçen ler:5,5 dilim
pişmiş sebze:8 yemek kaşığı
çiğ sebze:istenildiği kadar
meyve:3 porsiyon
yağ:3 tatlı kaşığı
zeytin:5 tane

[/sıze]

öğle veya akşam yemeğine alternatifler ya da dışarda yemek zorunda oldugunuzda
- 5 y.k mantı+yarım kase yogurt
-4 yk makarna veya pilav+6 y.k kuru baklagil
-1 kase corba+2 kk et,tavuk,balık
-2 adet z.yaglı dolma+1 bardak yogurt+1 kk et grubu
-1 lahmacun+1 bardak ayran
- 1 sandviç+1 bardak ayran
-gün faslı varsa :) yarım dilim börek+yarım dilim kek
-6 y.k sebze yemegi+1 kase yogurt+1 dilim ekmek
SORMAK İSTEDİĞİNİZİ SORABİLİRSİNİZ?

hazalcıgım mesaj duzenleme paneli yok burdan yazıyorum 4 yemek kasıgı sebze yemegi(susuz)

merhb ayşecim nasılsın?ellerine saglık diyet listeni incelicem şimdi:34:
birlikte yaptıgımızı bilmek engüzeli...beni müthiş motive ediyor:34:

pardon cnm bilg basında değildim..iyiyim sen nasılsın?
evet diyet listesi bence cook uzun vadede yapılabilecek esnek bi liste..bende ole motive oluyorum 1 hafta yaptık hemen sonuç verdi inşallah cumadan ititbaren toprlanacaz.sporsuz ne kadar verebilirsem bakalım..

canım sana bir şey soracam..2-3 aydır bazen duran ama hep devam eden ishalim var..1-2 tane ilaç onerdi doktor duzenli içmedim nedeni ne olabilir ne yapayım?
doktor gorunce yakasını bırakmayan yaşlı teyzeler gibi oldum ama idare et :):))

pardon cnm bilg basında değildim..iyiyim sen nasılsın?
evet diyet listesi bence cook uzun vadede yapılabilecek esnek bi liste..bende ole motive oluyorum 1 hafta yaptık hemen sonuç verdi inşallah cumadan ititbaren toprlanacaz.sporsuz ne kadar verebilirsem bakalım..

canım sana bir şey soracam..2-3 aydır bazen duran ama hep devam eden ishalim var..1-2 tane ilaç onerdi doktor duzenli içmedim nedeni ne olabilir ne yapayım?
doktor gorunce yakasını bırakmayan yaşlı teyzeler gibi oldum ama idare et :):))
iyiyim çokşükür..inşallah bende varım ekipte:34:
olsn cnm verirsin,toparladıgında da sporu sıkılaşmak forma girmek için yaparsın:34:
canım problemine gelince,bukadar verdiğin bilgiyle bşy söylemem çokzor:50:daha önce de oluyomuydu böyle?beraberinde karın agrısı,eklem agrıları oluyomu?yediklerinle ilşkisi nasıl.encok nezmaanlar oluyor?bunlara bi cvp ver hele,ona göre belki bi uzmana gitmen gerekebilir

iyiyim çokşükür..inşallah bende varım ekipte:34:
olsn cnm verirsin,toparladıgında da sporu sıkılaşmak forma girmek için yaparsın:34:
canım problemine gelince,bukadar verdiğin bilgiyle bşy söylemem çokzor:50:daha önce de oluyomuydu böyle?beraberinde karın agrısı,eklem agrıları oluyomu?yediklerinle ilşkisi nasıl.encok nezmaanlar oluyor?bunlara bi cvp ver hele,ona göre belki bi uzmana gitmen gerekebilir

bu ara bacagımdan falan dolayı eklem agrım var daha once hiççç olmazdı aksine hep kabızımdır..
afedersin çişim gelmeden saniyeler once karın agrı spazm seklinde geliyo midem bulanıyor beş saniye koşarak tuvalete..yapınca rahatlıyorum..sonrasında hiç ishal değil gibi..2 hafta oluyo duruyo biraz normalleşiyo sonra tekrar..ben ilk oldugunda 2-3 gun dışardan et falan yemşitim onunla başladı zaten..hala devam ediyo doktora tek gitmeme nedenim buyuk çiş tahlili isteyecek olması:26::26:
pazar gunu haşlanmış patates pirinç lapası ve sarı lebelebi yedim tum gun..yine fayda etmedi.

Back
X