• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün bend ebişey var ama ne anlayamıyorum çok kötüyüm sıkılıyorum
Aslı aklına kötü bişey getirme bazen öyle hissedebiliyor insan,özellikle de reglyin yakınsa gayet normal
ay evet bende hazırımmmm hemde cok yarın ve cuma alışveriş yapcam..
şimdi başka katılan varmı bilmiyorum..
sen
ben :):)
2 emine
neslihan
tuba
saliha düşünecek

lütfen birbirimizi sıkı takip edelim uyaralım çantalayalım tamam mı sıkıldım artık bu kilolardann yazda geliyor :)
hedef koydum ben 30 marta 63.0 olacam inş
Aslında hedef koyma işi çok güzel ama bana hiç gelmiyo çünkü nezaman hedef koysam ulaşamıyorum,moralim bozuluyo...ama sıkı takip edelim birbirimizi evet,yanlış yapmaktan korkalım en azından gündüzleri

Aslı aklına kötü bişey getirme bazen öyle hissedebiliyor insan,özellikle de reglyin yakınsa gayet normal

Aslında hedef koyma işi çok güzel ama bana hiç gelmiyo çünkü nezaman hedef koysam ulaşamıyorum,moralim bozuluyo...ama sıkı takip edelim birbirimizi evet,yanlış yapmaktan korkalım en azından gündüzleri

ya belki zorlarım kendimi dedim bendde de aynısı oluyo :)
hedefe ulaşamayınca pısss :)

ay evet bende hazırımmmm hemde cok yarın ve cuma alışveriş yapcam..
şimdi başka katılan varmı bilmiyorum..
sen
ben :):)
2 emine
neslihan
tuba
saliha düşünecek

lütfen birbirimizi sıkı takip edelim uyaralım çantalayalım tamam mı sıkıldım artık bu kilolardann yazda geliyor :)
hedef koydum ben 30 marta 63.0 olacam inş

benimde artık 55 olmam lazım ya olayımda kurtulayım sonrada dikkat ederimm korurum kilomu sıkıldım artık yaaaaaaaaa..evet cuma kesinlikle başlıyoruz kızlar ona göree

gözün aydın canım.hayırlı olsun
sagol canım:16:

süper canımmmm çok güzel haberr
evet ya çokşükür.inşallah sıkıntısız bi çalışma hayatım olur busefer

neyy güngören miiiiiiiiiii bizde güngörendeyizzzz o zaman artıkın sana gelirim ki bennnnnnnnnnnnn..hangi hastane canım
hasta olarak gelme ziyaretime gel cnm.ilgi
merhaba kızlar nasılsınız valla ben bgn bi dişarı çıktım 2 saatliğine gezdim geldim sonra bütün gün tembellik ettim....hiç bişi yapasım yok yaa biraz kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var kafamı boşaltmam lazım inşallah yarın yapıcam...defneyi babaannesine bırakıcam da arkadaşlarla takılacaz..
iyi yapıyosun valla.arada yapmak lazım.çocuklara kendimizi adayalım derken,kendinize vakit ayırmadıgınızda daha kötü olur..fırsat bulkdukça böyle degerlendirin anneler:34:

ivet çucuğum sen de iş var,sen kesin doktor olursun:52:Tubacım bu arada sen de çok hoşsun,çok sıcak ve tanıdık bi yüzün var.dün oturdum bütün arkadaşların faceine baktım,burdaki bütün bayanlar çok hoş zaten
sagol güzelim,güzel bakan güzel görür..evet hepimiz çok hoşuz:21:

hadi hayırlı olsun,senin adına sevindim canım,inşaallah güzel bi ortamın olur.emme tarih biraz riskli,sakın işverenler şaka yapıyo olmasınlar:27:Tuğbacım paylaştığın şarkıyı çoook beğendim belki şuan 5. kez dinliyorum,ben zaten akdeniz esintisi olan müziklere aşığıııım,telefon zilim Gipsy kings'in "habla me" parçası,biliyosundur belki,eğer dinlemediysen dinlemeni tavsiye ederim
sagol canım..inşallah şaka değildir:30:
bende çok sevdiğimden paylaşayım dedim ama sadece sen begenmişin:30:olsun zevk meselesi.güzel şarkı bilmemmi:34:

ay canım benim sagol..cuma başlıyoruz canım katılım süper ya..veririz biz bu kiloları

bende yemek istemiyorum cnm ikindiye kaydırabilirsin..evet artı olarak ikindi ara öğününe..orda yazmıştım canım 1 gunde yenmesi gerekenleri.. meyve porsiyonu 3 adet olacak istersen ikindide yeme gece meyvesine dahil et 2 porsiyon olsun..

cok sevindim emoşum yaaaa...yazması beni cok yordu :) ama değdi katılım iyi:54::54::54:

yazıcıdan çıkarttım yarın tam inceleyip dolabın kapagına yapıştırıcıgımmmmm

BUGÜNKÜ ÖNCE GÜZEL SONRA BERBAT MENÜM
SABAH
-2 ince dilim arası kaşarlı tost
-1 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kase mercimek çorbası
-4 kaşık semizotu
-3 kaşık yoğurt
-1 dilim ekmek

AKŞAM
-1 büyük kase kısır
-1 dilim kek
-2 parça katmer+peynir,domates,yeşilsoğan(nevruzu kutladık ama o beni hiiiç kutlamadı:27:)
-2 kupa yeşilçay

boooool suuu
2 dilim portakal

ooo afiyet olsun hayır kızmam gerekiyo ama kendi menüm berbat oldugu için yorum bile yapamıyorumm

günaydın kızlar işyerinde net kapandı ve ben artık aranızda olamıcam kusura bakmayın ancak haber edebildim şimdi de kaçamak bir şekilde patronun pc girdim. kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun çok öpüyorumm hepiniziii

günaydın kızlar işyerinde net kapandı ve ben artık aranızda olamıcam kusura bakmayın ancak haber edebildim şimdi de kaçamak bir şekilde patronun pc girdim. kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun çok öpüyorumm hepiniziii

Inşallah kiloları vermeye devam edersin canım sende kib

sagol canım:16:

evet ya çokşükür.inşallah sıkıntısız bi çalışma hayatım olur busefer

hasta olarak gelme ziyaretime gel cnm.ilgi

iyi yapıyosun valla.arada yapmak lazım.çocuklara kendimizi adayalım derken,kendinize vakit ayırmadıgınızda daha kötü olur..fırsat bulkdukça böyle degerlendirin anneler:34:

sagol güzelim,güzel bakan güzel görür..evet hepimiz çok hoşuz:21:

sagol canım..inşallah şaka değildir:30:
bende çok sevdiğimden paylaşayım dedim ama sadece sen begenmişin:30:olsun zevk meselesi.güzel şarkı bilmemmi:34:

hehe süper kızın doktoru da ilgide=)))))))))))))

tamam canım kendine iyi bakk iyi kilo vermelerrrrrrrrrrrrr

ayyy çook mutluyum ben yaaaaaaaa bu hafta hiç tartılmamiştim bi tartılayım dedimmm veeee 55.9 çıktım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..aman tanrım 55 leri gördüm en sonundaaa cısta cıstaaaa 300-500 kop kop kop kop=):21::21::32::32:

Back
X