- Konu Sahibi Pinarbartu
- #74.681
aslıcıgım ben cıkıyorum gorusuruz sonraaaa
görüşürüz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcıgım ben cıkıyorum gorusuruz sonraaaa
bugün rüyamda kaburga kemiklerimin kırıldığını gördüm.. Eşine haşin davranan insanmis.. Offf
ay dışarda kuşlar ötüyo bahar geldi bahar![]()
alla alla o nasıl rüya beaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy canıııım kıyamam
15.26 yataktan yeni çıktım 2 tane elma yedim.. Off birileri gelmiş.. Ev dubleks.. Aşağı inmicem..
iyidr nolsun.bende spora gittim geldim.şimdide akşm yemeğimi hazırlıcam...kolay gelsin sana dakızlar napiyorsunuz bend ershaneye gittimm geldim sonra eşimin özel dersi vardıı şimdi de yimek yapiyorummmmmmm
iyidir canım nolsun ya koşturmaca gidiyorz işte..sabah evraklarımı hastaneye verdim,sonra evde biraz temizlik baharlıklar kışlıklarla yerdeğiştirdi.ikindide de spora gittim geldim günü bitirdik böylece.sen nasılsın ne dersanesine gidiyosun sen,kpss mi?tubii naberrrrrrrrrrrrrrr
ay kendimi diyet eleştirmeni gibi hissettim sanki çok kilo verebiliyormuşum gibi..
neyse artık karar vermiştik di mi?
kuzucuk ya araları yapmadığın için bunları yemekten kendini alıkoyamıyon
cok bir şey yemmeişsin de kek falan olmmaış![]()
aaa yukardaki mesajdan sonra bunu gormemişim süper sporların iyi iyi başladın sen artık kilolara güle güle![]()
iyidir canım nolsun ya koşturmaca gidiyorz işte..sabah evraklarımı hastaneye verdim,sonra evde biraz temizlik baharlıklar kışlıklarla yerdeğiştirdi.ikindide de spora gittim geldim günü bitirdik böylece.sen nasılsın ne dersanesine gidiyosun sen,kpss mi?
evet haklısın ara yapmak istemiyom sanki boşuna kalori alıyo gibi geliyo.sonra gözüm dönüyo![]()
sagol ablacım(abla dedim ama büyüyümsünya saygıdan yani:26:)..1 nisan da başlıyorum inş.şaka gibi dimihadi hayırlısı ne zaman başlıyon hastanede