• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napiyorsunuz bend ershaneye gittimm geldim sonra eşimin özel dersi vardıı şimdi de yimek yapiyorummmmmmm

15.26 yataktan yeni çıktım 2 tane elma yedim.. Off birileri gelmiş.. Ev dubleks.. Aşağı inmicem..
:53::53::53::53:

kızlar napiyorsunuz bend ershaneye gittimm geldim sonra eşimin özel dersi vardıı şimdi de yimek yapiyorummmmmmm
iyidr nolsun.bende spora gittim geldim.şimdide akşm yemeğimi hazırlıcam...kolay gelsin sana da:34:

tubii naberrrrrrrrrrrrrrr
iyidir canım nolsun ya koşturmaca gidiyorz işte..sabah evraklarımı hastaneye verdim,sonra evde biraz temizlik baharlıklar kışlıklarla yerdeğiştirdi.ikindide de spora gittim geldim günü bitirdik böylece.sen nasılsın ne dersanesine gidiyosun sen,kpss mi?

ay kendimi diyet eleştirmeni gibi hissettim sanki çok kilo verebiliyormuşum gibi..
neyse artık karar vermiştik di mi? :9::9::9:
kuzucuk ya araları yapmadığın için bunları yemekten kendini alıkoyamıyon
cok bir şey yemmeişsin de kek falan olmmaış:45::45::45:

evet haklısın ara yapmak istemiyom sanki boşuna kalori alıyo gibi geliyo.sonra gözüm dönüyo:27:

iyidir canım nolsun ya koşturmaca gidiyorz işte..sabah evraklarımı hastaneye verdim,sonra evde biraz temizlik baharlıklar kışlıklarla yerdeğiştirdi.ikindide de spora gittim geldim günü bitirdik böylece.sen nasılsın ne dersanesine gidiyosun sen,kpss mi?

hadi hayırlısı ne zaman başlıyon hastanede

sabah
2 yumurta beyazı
1y.zeytin
1 dilim sucuk
ceviz kadar ekmek

ögle
5 sarma
1bardak yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma