• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-domates
-3 zeytin
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN(sabah geç kalktığım bu öğünü biraz geçiştirdim)
-2 dilim pide
-1 elma
-azıcık portakal

AKŞAM
-1 kepçe mantar çorbası
-booooooool salata
-4 kaşık makarna
-1 kaşık tavuklu sote

ARA
yeşilçay veya 1 meyve yiycem

yarım saat tempolu yürüyüş

bence akşama makarna fazla olmuş gibi:44:

bugünkü menüm

sabah
5 kaşık pilav (nealaka)
2dilim tost çavdar
3zeytin
1kk peynir
2sbardağı sıcak su

öğle
2 dilim çavdar
5zeytin
1çkaşığı tereyağı

ara
2bardak türk kahvesi
2elma

akşam
yarım ekmek
1yumurta
1kase fasulye

yemekten sonra
1kase mdondurması
canım benim akşama yarım ekmek fazla olmuş sadece bence digerleri iyi

aaa ayşem de gelmişşş günaydın ayşecimm kızlar kaçiyorum ben kızın kahvaltısını hazırlıcam iki uyanmıştık 8 de 10 dakka önce yatağına koymustum tuvalete gitmek için bi geldim uyumuş=) dedim azıcık uyusun kahvaltısını hazırlayıp kaldırcam görüşlürüzü

Ayşe listen gayet güzel senin akşam yemeğinde pilav,makarna veya ekmek yok galiba,seninki daha az kalorili olduğu için mi?akşamki iki kurabiyeyi yemeseydin iyiydi bi daha olmasın lütfen.Sporla ilgili bişey diycem sana,yere yatıp kendini çok yormadan bisiklet çevirme hareketi yapsan,bi doktoruna sor zararı olur mu diye ama bence olmaz çünkü bel ve bileğine ağırlık bindirmeyeceksin.

dogru soleuyosun yapılabilir o hareketler..yüzme için araştırma yapacagım cunku agrılarımda var..

antidepresanlar yüzünden kendimi kontrol edemiyorum.. zayıflamak bi sebebim yokki diye düşünüyor hiç olmadık şeyler yiyorum

canım seni daldan düşen olarak eniyi ben anlarım inan...:38:
20 yaşında tanıştırılma usulü ile evlendim.gençlik işte 1 aylık (o da dügün heyecanı ile geçti) tanışma sonunda 20 gün süren bi evlilik psikolojik sorunları vardı ve şiddet gördüm(sigara izlerini hala vucudumda taşıyorum).
neyse zaten çok şeyi çok zor unuttum hatırlamak istemem.
annemlere döndügümde 1 haftada 8 kilo almıştım.
evlendigimde 77 kiloydum ve hayatımda diyet yaparak ilk defa o kadara zayıf olmuştum.
sonra kilolar arkaarkaya geldi.zaten benimde git diyecek halim yoktu.
1995 yılında oluyo bu olaylar.ne bilgisayar ne cep tabi..
küçük yerde yaşadıgım için çok fazla etraftakilerle de konuşamıyosun laf dedikodu..
off..anlatırken daraldım.şimdiki gibi sizler falan olsaydınız keşke..
ben şimdiye kadar senin hakkında çok yorum yapmadım farkındaysan bana o günlerimi hatırlatacaksın diye çok korkuyorum inan..
çalıştıgım yerde yaşadıgım yerde laflar dedikodular off..
herkesin yanında üzülüp aglayamıyorsun ayrılmak istemiyo diye laf çıkarıyolar.
ailenin yanında üzülcekler diye aglıyamısun.
20 gün önce gelin gittigim ailemin evine dönmek beni bitirdi(ben öyle sanmıştım)
sonra evlenmeyi hiç düşünmüyodum.1999 düzce depreminden sonra 2000 şubat ayında göreli olarak yalovaya gittim.orda eşimle tanıştım.mayıs ta nişanlandık.eylül de evlendik.birbirimizle önce arkadaş olduk her haftasonu geldi beni ziyarete o da kütahya da çalışıyodu.çok şükür şimdi eskiyi hatırlamıyom bile.sende nan bu göz yaşlarına ve ençok ailenin üzüldügüne üzüleceksin sonra bu günlerini kendini geliştirmek için kullan.ben ehliyet kursuna gitmiştim mesela o zaman açıkögretim okumuştum..sende yapabilirsin.böyle olunca ailende sevinir inan.zorlu bi süreç allah kolaylık versin ama dedigim gibiSÜREÇ bitecek yani:38:

Ayşecim motivasyonunu sakın bozma canım bence haftasonu olmasından dolayı topik biraz sakindi,hem de tam diyete uygun zamanlara geldik,yeşilliğin bol,havaların ılık olduğu zamanlar,o kara kışlar da bile diyeti bozmadık ta şimdi mi salıcaz kendimizi?Sakın!!!sen spor yapamıyorum diye moralini bozma,ben sana ne dedim bu dert senle kalmayacak tamamen iyileşebilirsin inşaallah.bu atak dönemlerinde iyice dinlenmeye çalış ki bidaha tekrar etmesin.diyete ben büyük bir bel tutulmasından sonra karar vermiştim ama öyleki Ayşe başımı dahi çeviremiyordum sağa sola,gerisini sen hesap et çok zor durumdaydım ve bunlara sebep olan biraz da kilolarım diye düşünüp diyet yapmaya başladım ama tabii spor yapamıyordum şuan sen ne hissediyosan aynılarını yaşadım ve çok şükür şuan iyiyim diyete de devam edbiliyorum spora da başladım,önemli olan senin sağlığın, herşeyin bi zamanı var canım,spor yapamadığını ve buyüzden kilo veremediğini düşünerek kendine eziyet etme:16:

senin ki daha zor geçmiş bende bacakta ve ayakta cok agrı var..salmaya niyetim yok kesinlikle :)

kızlar ilkbaharın kendini gösterdiği şu günlerde dört ell sarılmalıyız diyete yaza şurda ne kaldı
ince tişörtler, kısa elbiseler, deniz, kum, güneş sıkın ya dişinizi 2-3 ay daha
düşünün bi en sevdiğiniz elbisenin içinde ordan burdan yağ fırlamadan rahatça giydiğinizi
bakın hangisi olamk istiyonuz karar verin

Eki Görüntüle 375913 Eki Görüntüle 375914

canım en sinir bozucu tarafıda bu sabır
spor yapamadığın için daha zor olacak ama kararlı olursan sen kazanacaksın
düşün bi bu zamana kadar ne zorlukları başardın sen
unutma sen evrenle barışmış birisin canım :54:

sagol cnnm destegin için :):)

kızlar ilkbaharın kendini gösterdiği şu günlerde dört ell sarılmalıyız diyete yaza şurda ne kaldı
ince tişörtler, kısa elbiseler, deniz, kum, güneş sıkın ya dişinizi 2-3 ay daha
düşünün bi en sevdiğiniz elbisenin içinde ordan burdan yağ fırlamadan rahatça giydiğinizi
bakın hangisi olamk istiyonuz karar verin

Eki Görüntüle 375913 Eki Görüntüle 375914

canım en sinir bozucu tarafıda bu sabır
spor yapamadığın için daha zor olacak ama kararlı olursan sen kazanacaksın
düşün bi bu zamana kadar ne zorlukları başardın sen
unutma sen evrenle barışmış birisin canım :54:

ben yerde yatanada razıyım :23::23::23::23::23:

ayşem seni gördüm ama ben çıkıyom canım spor yapayım yoksa sonraya kalınca yapılmıyo..

canım seni daldan düşen olarak eniyi ben anlarım inan...:38:
20 yaşında tanıştırılma usulü ile evlendim.gençlik işte 1 aylık (o da dügün heyecanı ile geçti) tanışma sonunda 20 gün süren bi evlilik psikolojik sorunları vardı ve şiddet gördüm(sigara izlerini hala vucudumda taşıyorum).
neyse zaten çok şeyi çok zor unuttum hatırlamak istemem.
annemlere döndügümde 1 haftada 8 kilo almıştım.
evlendigimde 77 kiloydum ve hayatımda diyet yaparak ilk defa o kadara zayıf olmuştum.
sonra kilolar arkaarkaya geldi.zaten benimde git diyecek halim yoktu.
1995 yılında oluyo bu olaylar.ne bilgisayar ne cep tabi..
küçük yerde yaşadıgım için çok fazla etraftakilerle de konuşamıyosun laf dedikodu..
off..anlatırken daraldım.şimdiki gibi sizler falan olsaydınız keşke..
ben şimdiye kadar senin hakkında çok yorum yapmadım farkındaysan bana o günlerimi hatırlatacaksın diye çok korkuyorum inan..
çalıştıgım yerde yaşadıgım yerde laflar dedikodular off..
herkesin yanında üzülüp aglayamıyorsun ayrılmak istemiyo diye laf çıkarıyolar.
ailenin yanında üzülcekler diye aglıyamısun.
20 gün önce gelin gittigim ailemin evine dönmek beni bitirdi(ben öyle sanmıştım)
sonra evlenmeyi hiç düşünmüyodum.1999 düzce depreminden sonra 2000 şubat ayında göreli olarak yalovaya gittim.orda eşimle tanıştım.mayıs ta nişanlandık.eylül de evlendik.birbirimizle önce arkadaş olduk her haftasonu geldi beni ziyarete o da kütahya da çalışıyodu.çok şükür şimdi eskiyi hatırlamıyom bile.sende nan bu göz yaşlarına ve ençok ailenin üzüldügüne üzüleceksin sonra bu günlerini kendini geliştirmek için kullan.ben ehliyet kursuna gitmiştim mesela o zaman açıkögretim okumuştum..sende yapabilirsin.böyle olunca ailende sevinir inan.zorlu bi süreç allah kolaylık versin ama dedigim gibiSÜREÇ bitecek yani:38:

aa emoşş sende çok zor günler geçirmişsinn....neyseki kurtulmuşsun..salihanın da seni örnek alması lazım bak ne güzel bi evliliğin çocukların var şimdi herşey bitiyor gidiyor..önünde çok güzel bi hayat seni bekliyor salişşşşşşşşşşşşş..kendini toparla ve önündeki yaşanacak güzel günlere bakkkk

Back
X