- Konu Sahibi Pinarbartu
- #75.581
kızlar ben cıkıyorum iyi geceler herkeseee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben cıkıyorum iyi geceler herkeseee
kızlar bugün kimse yok ya.herkes süleymana ya da kuzeye mi takıldu
anam aslıya derken ben ona benzedim yawww
sıpacığa bak sen
sıpacığa bak sen
kızlar yaa beni defne hiç oturtmuyor artık kolay kolay pc başına şimdi emekliyo yaa ben oturunca hemen geliyo ayaklarım dibine başlıyo ıhhh ıhhhh ıhhhhhh lamaya sonra kucağıma alınca bi basıyo pc tuşlarına bi mutlu oluyo sonra:)))şimdi de öle detaylı geçmiş yapamıycam çünkü pilim bitmiş durumda 7 msj hakkımı doldurup zıplıycam yatağa balıklama...
evet sorma..3 ay bile yok.hafiften bi telaş sardı sanki:18:
İstanbuldakiler buluşacaz en yakın zamanda :)
sonra yazın fadik nişanlanıyormuş ahmetle..
sonra oya yeni bi sayfa actı kendine cemden ayrıldı,spora yazıldı..
sonra hazal birazcık hasta gibi..
ben tartılıyorum hala 65.0 geliyorum canım sıkılıyor..
magazin muhabiri ben hehhehhehehe..
sagol canım.bilmiyorum ya,ben sanki veremicem bu kiloları offayy canım çok kolay gelsin sana çok sitresli bi süreç oluyor ben 1 ayda 5 kilo vermiştim...napsam ki veliyle ayrılıp yeniden mi evlensek ki![]()
tşk edrm canım
canım karabasan değil
eski bir arkadaşla tartıştım ona üzüldüm sinir krizi gibi bişiydi aslında
ohh ne güzel buluşun bakim
fadiki biliyom
oya için hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
hazalada geçmiş olsun allah acil şifalar versin
geçmiş olsun canım benim mide bulantım başdönmem yoktu canım dedim ya çok farklıydı![]()
canım ona oyunca pc alsana oda onla oynasın![]()
sagol canım.bilmiyorum ya,ben sanki veremicem bu kiloları off
stress yaptıkça da daha cok yiyesim geliyo.kısır bi döngüye giriyorum sonra.Aman Allah korusun![]()
canım sinirlenme yaa öle bi daha kendini yıpratma valla inan ki kimse için değmiyor....
anladım canım senin ki biraz sinirselmiş..benimki sıtmalama gibi bişeydi çok kötüydü ama yaa allah bi daha vermesin...
yaa var zaten canım yemiyo inanmazsın eski klavyeyi mausu koydum önüne yinede benim ilgilendiğim şeye yöneliyo..sonrada bi mutlu oluyo ki birlikte değişik bişi yapıyoz diye :))
tşk edrm canım
canım karabasan değil
eski bir arkadaşla tartıştım ona üzüldüm sinir krizi gibi bişiydi aslında
ohh ne güzel buluşun bakim
fadiki biliyom
oya için hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
hazalada geçmiş olsun allah acil şifalar versin
yaa inanmazsın bana da oldu aynısı kafamı kaldıramadım birden oldu en son buraya yazdım bi baş dönmesi bi mide bulantası bi terleme soğuma mahvoldum yazık defnede kucak istiyor ama gözümü açamıyorum ki kaşlarımdan itibaren biri bastırıyor gibiydi valla..eşim geldi hemen gittim yattım allahtan sabaha bişeyim yoktu...