Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yaa beni defne hiç oturtmuyor artık kolay kolay pc başına şimdi emekliyo yaa ben oturunca hemen geliyo ayaklarım dibine başlıyo ıhhh ıhhhh ıhhhhhh lamaya sonra kucağıma alınca bi basıyo pc tuşlarına bi mutlu oluyo sonra:)))şimdi de öle detaylı geçmiş yapamıycam çünkü pilim bitmiş durumda 7 msj hakkımı doldurup zıplıycam yatağa balıklama...

kızlar yaa beni defne hiç oturtmuyor artık kolay kolay pc başına şimdi emekliyo yaa ben oturunca hemen geliyo ayaklarım dibine başlıyo ıhhh ıhhhh ıhhhhhh lamaya sonra kucağıma alınca bi basıyo pc tuşlarına bi mutlu oluyo sonra:)))şimdi de öle detaylı geçmiş yapamıycam çünkü pilim bitmiş durumda 7 msj hakkımı doldurup zıplıycam yatağa balıklama...

canım ona oyunca pc alsana oda onla oynasın :52:

bugünkü menüm
SABAH
2.5 dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
domates roka maydanoz salatalık çay
ARA
1/2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek
ÖĞLE
1 tane magnum:26:
AKŞAM
3 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 tane elma

günboyu 2.5 lt su

SPOR
25 dk koşu bandı
15 dk kross
50 dk aletli çalışma ve karın ve kalça egzersizleri

İstanbuldakiler buluşacaz en yakın zamanda :)
sonra yazın fadik nişanlanıyormuş ahmetle..
sonra oya yeni bi sayfa actı kendine cemden ayrıldı,spora yazıldı..
sonra hazal birazcık hasta gibi..
ben tartılıyorum hala 65.0 geliyorum canım sıkılıyor..

magazin muhabiri ben hehhehhehehe..

aaaaaaaaa şok şok şok neler olmuş ölee off valla çok yorgunum yarın detaylı bi geçmiş yaparım artık...ayy oyaya üzüldüm hani emeğine yıllarına üzüldüm,ama yeni sayfa açmasına kendini salmamasına çok sevindim güçlü arkadaşım benim....fadikimede çok sevindimm.....sende bol su iç canım bol bol çişe çık :1::1::1:hazalımada büyük geçmiş olmuşş...
ayy ayşe böle güzel oldu olmazsa biz direk sana soralım neler oldu diye :)))

ayy canım çok kolay gelsin sana çok sitresli bi süreç oluyor ben 1 ayda 5 kilo vermiştim...napsam ki veliyle ayrılıp yeniden mi evlensek ki:53::53::53:
sagol canım.bilmiyorum ya,ben sanki veremicem bu kiloları off:25:
stress yaptıkça da daha cok yiyesim geliyo.kısır bi döngüye giriyorum sonra.Aman Allah korusun:41:

tşk edrm canım :54:

canım karabasan değil
eski bir arkadaşla tartıştım ona üzüldüm sinir krizi gibi bişiydi aslında

ohh ne güzel buluşun bakim
fadiki biliyom
oya için hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
hazalada geçmiş olsun allah acil şifalar versin

canım sinirlenme yaa öle bi daha kendini yıpratma valla inan ki kimse için değmiyor....

sagol canım.bilmiyorum ya,ben sanki veremicem bu kiloları off:25:
stress yaptıkça da daha cok yiyesim geliyo.kısır bi döngüye giriyorum sonra.Aman Allah korusun:41:

yaa işte stres yaptıkça yemek yemek yerine spor yapsan yemeğe çok yönelmezsin..çünkü moral bozuk olunca yemek yemek istemenin sebebi mutluluk hormonu yaygılaması aynı hormonu spor yappınca da salgılıyomuş vücud bol bol hopla zıpla sen yemek yerine :)

canım sinirlenme yaa öle bi daha kendini yıpratma valla inan ki kimse için değmiyor....

oldu bi kere işte:26:

anladım canım senin ki biraz sinirselmiş..benimki sıtmalama gibi bişeydi çok kötüydü ama yaa allah bi daha vermesin...

amin canım

yaa var zaten canım yemiyo inanmazsın eski klavyeyi mausu koydum önüne yinede benim ilgilendiğim şeye yöneliyo..sonrada bi mutlu oluyo ki birlikte değişik bişi yapıyoz diye :))

yerim ben onu :emir_bebek::emir_bebek:

tşk edrm canım :54:

canım karabasan değil
eski bir arkadaşla tartıştım ona üzüldüm sinir krizi gibi bişiydi aslında

ohh ne güzel buluşun bakim
fadiki biliyom
oya için hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
hazalada geçmiş olsun allah acil şifalar versin

hmm anladım cciimmm

yaa inanmazsın bana da oldu aynısı kafamı kaldıramadım birden oldu en son buraya yazdım bi baş dönmesi bi mide bulantası bi terleme soğuma mahvoldum yazık defnede kucak istiyor ama gözümü açamıyorum ki kaşlarımdan itibaren biri bastırıyor gibiydi valla..eşim geldi hemen gittim yattım allahtan sabaha bişeyim yoktu...

alla llaaa ne oliyi ya bize=)))))))))

Back
X