Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
yemedim

öğle
6 susamlı çubuk
2 bardak çay

akşam
1 börek
1 dilim tavuk göğsü
4 kaşık patates salatası
2 bardak çay

kötü bir gün oldu :26:

aaaaaaaaa şok şok şok neler olmuş ölee off valla çok yorgunum yarın detaylı bi geçmiş yaparım artık...ayy oyaya üzüldüm hani emeğine yıllarına üzüldüm,ama yeni sayfa açmasına kendini salmamasına çok sevindim güçlü arkadaşım benim....fadikimede çok sevindimm.....sende bol su iç canım bol bol çişe çık :1::1::1:hazalımada büyük geçmiş olmuşş...
ayy ayşe böle güzel oldu olmazsa biz direk sana soralım neler oldu diye :)))

olduuuuuuuuuu canımmmmmm:35::35::35::35:

günaydın sevgililerim nasılsınız bakalım bugün. benim her yerim ağrıyor 1 saat 15 dk spor yaptırdı hoca dün salonda. ama kendimi iyi hissediyorum

yaa işte stres yaptıkça yemek yemek yerine spor yapsan yemeğe çok yönelmezsin..çünkü moral bozuk olunca yemek yemek istemenin sebebi mutluluk hormonu yaygılaması aynı hormonu spor yappınca da salgılıyomuş vücud bol bol hopla zıpla sen yemek yerine :)

desene dünki spordan sonra bende o mutluluk hormonundan salgıladım gayet iyi hissediyorum kendimi :52::52::52::52::52:

aaaaaaaaa şok şok şok neler olmuş ölee off valla çok yorgunum yarın detaylı bi geçmiş yaparım artık...ayy oyaya üzüldüm hani emeğine yıllarına üzüldüm,ama yeni sayfa açmasına kendini salmamasına çok sevindim güçlü arkadaşım benim....fadikimede çok sevindimm.....sende bol su iç canım bol bol çişe çık :1::1::1:hazalımada büyük geçmiş olmuşş...
ayy ayşe böle güzel oldu olmazsa biz direk sana soralım neler oldu diye :)))

emek ve geçen zaman önemli tabi ama daha ileri götürüp daha fena mutsuz olmaktan da iyi belki de. gerçi geleceği kimse bilemez ama umarım dogru kararı vermişimdir. tabi ara ara cem krizine giriyorum ama bunlar da geçecek ahahaha cem krizi dedim de bir türk filmi vardı kemal sunalın mazlumu getirin baaanaaa diye bagırıyordu adam ahahahaha o geldi aklıma ahahahah

bugünkü menüm
SABAH
2.5 dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
domates roka maydanoz salatalık çay
ARA
1/2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek
ÖĞLE
1 tane magnum:26:
AKŞAM
3 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 tane elma

günboyu 2.5 lt su

SPOR
25 dk koşu bandı
15 dk kross
50 dk aletli çalışma ve karın ve kalça egzersizleri

magnum çok fena olmuş. ama sporla desteklemen başarılı. en azından magnum erimese bile diğer yediklerini denkler canım. yok öle magnum falan düğüne kadar. :47:

kızlar dün acayip bişi oldu yataktayım
böyle acayip oldum elim ayağım boşaldı
kendimi boşlukta hissediyoum titremekten kendimi alamıyordum sol kolum filan uyuştu bounumun sol tarafı filan
dedim kalp krizimi geçiriyom :18::18::18:
onun yorgunluğu var üstümde uyuyamadım gece

çok sinirlendin herhalde eski arkadaşınla olan gerginlikte yada üzüldün bedeninin o strese verdiği tepkidir bu. umarım bugün daha iyisindir. çikolata falan ye:)

Back
X