Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

büyük sıkıntılar değil hamdolsun.her evlilik sürecinde olan şeyler..dert ediyosun ister istemez ama uzun sürmüyor Allahtan.
inşallah benim de temennim oyönde.gitsin artık şu kilolar ya:36::36::36::36::36:

inşallah..canın sıkılınca girmemezlik etme gir paylaş..kızlar sagolsun can sıkıntıısna cok ii geliyolar :54::54:

iyi gecti genelde evdeyim sıcakta olsa sogukta olsa..eşim bi duzelsin koparacam ipimi :)

kopar canım kopar :52:
eşin nasıl oldu artık sorunu kalmamıştır inş

tatlım burda maaşınla zor geciniyosun ek dersle mumkun değil:50::50:

biliyorum canım o yüzden geri vazgeçiyorum
başka yer çıkmıyor ama istanbul çıkar bende bu yüzden düşündüm bir ara ama düşünmekle kalıyor işte sadece :50:

bugunku menum
SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 çaykaşıgı pekmez
ÖĞLE
4 kaşık et sote
2 dilim ekmek
ARA
1/3 paket kadar grissini
AKŞAM
3 dilim pizza
1 dilim kek (dışarda olmamın gazabına ugradım:26:)
ARA
1 küçük kase kadar çilek

günboyu 2 lt su

SPOR
1 saat boyunca aerobik

bu arada yarın giremeyebilirim gece misafir gelecek yurtdışından..sabahlayacaklar sabah gidecekler..öğleden sonrada başka arkadaslar geleck.uffffffff giremem buyuk ihtimal

bugunku menum
SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 çaykaşıgı pekmez
ÖĞLE
4 kaşık et sote
2 dilim ekmek
ARA
1/3 paket kadar grissini
AKŞAM
3 dilim pizza
1 dilim kek (dışarda olmamın gazabına ugradım:26:)
ARA
1 küçük kase kadar çilek

günboyu 2 lt su

SPOR
1 saat boyunca aerobik

ekmek ve karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş canım
sporu sabah yapmıştın dimi keşke akşam yapabilseydin eritirdin

hayır cnm sabah yapmadım.4-5 arası yaptım.akşama eve geleceğimden emin olunca ekmek hakkımı gündüz kullanayım dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı işte..:50:

verme diyecemde oda hassasiyet gösteriyor sadece görevini yapıyomuş gibi hissediyom diye...kiloda veriyor aslında biraz daha beklesin bence gitmesin yine hiç vakit bulamazsa kendi bilir..

bencede canım biraz daha sabret özgecim sen takıma zaralı olmamak için gitmek istiyorsun ama şöyle bir gerçek var takımdan ayrılan kişi takımı üzüyor
çünkü biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz biri ayrılınca etkileniyoruz bu yüzden bir daha düşün seni mezun edip gönderelim

biraz daha iyi ama tam iileşemedi

allah acil şifa versin canım

bu arada yarın giremeyebilirim gece misafir gelecek yurtdışından..sabahlayacaklar sabah gidecekler..öğleden sonrada başka arkadaslar geleck.uffffffff giremem buyuk ihtimal

tamam cnaım şimdiden kolay gelsin sana

verme diyecemde oda hassasiyet gösteriyor sadece görevini yapıyomuş gibi hissediyom diye...kiloda veriyor aslında biraz daha beklesin bence gitmesin yine hiç vakit bulamazsa kendi bilir..
canım vakit ayıramıyorum kendimi veremiyorum tam olarak o yüzden...kilolarım kendiliğinden gidiyor ayşeciğim ev işi ve defne beni zayıflatıyor..birde çok geziyoruz gideceğim yerede hep yürüyerek gidiyorum biraz ondan diye düşünüyorum....
bencede canım biraz daha sabret özgecim sen takıma zaralı olmamak için gitmek istiyorsun ama şöyle bir gerçek var takımdan ayrılan kişi takımı üzüyor
çünkü biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz biri ayrılınca etkileniyoruz bu yüzden bir daha düşün seni mezun edip gönderelim
aslıcığım inan ki vaktim kalmıyor yoksa ayrılmak istermiyim defne uyuyor o uyuduğunda hangi bi işimi yapacağımı şaşırıyorum...yani girmesine girerim o hiç sorun değil ama 7 msjı anca doldurup gidebilirim oda takıma bi faydası olmaz yani ben sinir olurdum önceden sürekli öle yapana ben de aynısı yapmak istemiyorum..inan ki şunu yazana kadar en az 5 kere defnenin yanına gittim...ben de ayrılmak istemiyorum ama zor oluyor artık benim için sonra aklım burda da kalıyor aslıcığım..nasıl yapcam bilemedim ben de...

canım vakit ayıramıyorum kendimi veremiyorum tam olarak o yüzden...kilolarım kendiliğinden gidiyor ayşeciğim ev işi ve defne beni zayıflatıyor..birde çok geziyoruz gideceğim yerede hep yürüyerek gidiyorum biraz ondan diye düşünüyorum....

aslıcığım inan ki vaktim kalmıyor yoksa ayrılmak istermiyim defne uyuyor o uyuduğunda hangi bi işimi yapacağımı şaşırıyorum...yani girmesine girerim o hiç sorun değil ama 7 msjı anca doldurup gidebilirim oda takıma bi faydası olmaz yani ben sinir olurdum önceden sürekli öle yapana ben de aynısı yapmak istemiyorum..inan ki şunu yazana kadar en az 5 kere defnenin yanına gittim...ben de ayrılmak istemiyorum ama zor oluyor artık benim için sonra aklım burda da kalıyor aslıcığım..nasıl yapcam bilemedim ben de...

anlıyorum seni canım 1.5 kilo daha versen bu takıma girdiğinden beri hedefinin %80 ine ulaşmış olursun ve karnen hazırlanır canım
ne dersin 1.5 kilo vererek mezun olarak ayrıl

anlıyorum seni canım 1.5 kilo daha versen bu takıma girdiğinden beri hedefinin %80 ine ulaşmış olursun ve karnen hazırlanır canım

bu arada canım bu takıma giriş kilon 69 du dimi sonra bir yanlışlık yapmayım

tamam o zaman öle yapalım...zaten artık daha fazla kilo vermemeyi düşünüyorum şu an ki halim çok hoşuma gidiyor...1.5 kilo daha gidene kadar durayım aslıcığım..

Back
X