- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.241
kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur![]()
bi kaç gundur girmiyor zaten sanırım noldu acep?
bakalım ne dicekker tahlil sonucları içinendokrinolojide kan verdim yarın tahlil sonuçları çıkacakmis.. Hormonlarla ilgili bi problem varsa biz tedavi edicez yoksa diyetisyene yönlendiricez dedi.. 15 kilo daha vermeyi düşündüğüm için kan değerlerini takip etmek istiyorum sonra saçım dökülmesin yada bağırsaklarda bi problem çıkmasın
son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)
kızlar şofbenimiz sizlere ömür
sorun ondaymış
ayyy emine ben dondurmaya hiç dayanamıyorum yaa yaz geldi artık sık sık listemde görürüsünüz mesela bugün de yedim ama kendimi kısıtlamaya gayret edicem artık.
bu arada emine nerde ya izinli mi bugün? hatta emineler desek daha doğru. nerde ayol bu emineler:)
allah iyilik versin cnaım
şofben sizlere ömür o yanmış bide şofbensiz kaldık iyi
artık banyo içinde ısıtıcıyla su ısıtıcaz![]()
kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur![]()
ahanda ayşe görüyom seni aşağıda nasılsın canım
iyiyim cnm sen nassın??
Ben iyiyim Oyacım,güzel dileklerin için sağol,umarım hepimiz için güzel şeyler olur bu ve ilerki haftalarda.Sana da kolay gelsin,çalışmalarının karşılığını alırsın inşaallah.günaydın fıstıklarım nasılsınız bakalım bu sabah. hepimize muhteşem bir hafta diliyorum. Tuba ya yeni işinde başarılar, emineye nöbetlerde kolaylıklar, diğer emineye hastanede sapasağlam oldugunu ögrenmenin mutluluğu ayşeye dolmaları yemeden dayanma azmi, aslıya tv sine kavuşma hızı:) neslihana bol hareket ve saydıklarıma da sayamadıklarıma da bol bol para, iç ve ev huzuru, zımba gibi sağlık ve kocaman kahkahalarla dolu bir hafta diliyorum. hepinizi pek çok seviyorum. ve derse dönüyorummmmmm
oyacım ben sürekli içiyorum ama yoğun içtiğim günlerde etkisini daha güzel görüyorum sanki,ben de yaprak çay demliyorum ve de severek içiyorum.ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?
günaydın fıstıklarım nasılsınız bakalım bu sabah. hepimize muhteşem bir hafta diliyorum. Tuba ya yeni işinde başarılar, emineye nöbetlerde kolaylıklar, diğer emineye hastanede sapasağlam oldugunu ögrenmenin mutluluğu ayşeye dolmaları yemeden dayanma azmi, aslıya tv sine kavuşma hızı:) neslihana bol hareket ve saydıklarıma da sayamadıklarıma da bol bol para, iç ve ev huzuru, zımba gibi sağlık ve kocaman kahkahalarla dolu bir hafta diliyorum. hepinizi pek çok seviyorum. ve derse dönüyorummmmmm
hastaneden son dakika...:) diyet polikliniğine gittim.. Önce endokrinoloji de kan tahlili yapılacakmış gerekli görülürse diyetisyene yönlendirecekmisler.. Ya ben gerekli görüyorum sonuçta:)