Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?

ben yeşilçayı düzenli içtigim hafta tarçın çubugu ile berear iştah azalmasında faydasını gördüm canım

ayy kollarım omuzlarım çok ağrıyor..şu mutfağın her duvarını neden fayans yaparlar anlamıyorum ne sinir sil sil geberdim yaaaaaaaaaa.bide mutfagın perdesini yıkadım.....şimdi sıra geldi süpür sil işlerinee ayy dermanım kalmadı ki offf

ay kolay gelsin canımmmbenim de yapılcak yaa temizlik

kızlar ben eve döndüm. sayım yapma sırası bendeymiş fekat benim haberim olmamış:) o sebeple şimdi 31 mart ve 1 nisanın sayımını yapmaya gidiyorum.

daktırın biri şöle demişti..metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış çay olarak fazlası zararmış..ama etki etmesi için çookk içilmesi lazımmış oda yeşil çay haplarıyla mumkunmuş ama zayıflama haplarının hepsi zararlıymış

anlamadım ben yine ne zararlıymış kiloda zararlıymış ne yapmak lazım o zaman kilo vermek için kullanılan herşey offf

Salihacım sen de doktorlara gitmişsin bugün hadi hayırlı olsun canım,inşaallah faydasını görürsün.Ben çabucak kendine geleceğinden eminim kursa da başlıycakmışsın ne güzel,kendinle ilgili gelecek kararları almaya başlamışsın bile.:21::21::21:

insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)

ne alaka kız deli demek istemiş.desene bizim bi takım var hepsi sıyırmış diie:27::27::27::27:

son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)

:46::46::46::46:
harika bi karar canım süpersinnn

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
çok geç kalktığım için yok
ÖĞLEN
-1 kaşarlı sucuklu gözleme
-2 kupa yeşilçay

ARA
-1 nestle gofret

AKŞAM
-1 kepçe domates çorbası
-2 yemek kaşığı fasulye
-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3-4 dilim turşu

YEMEK SONRASI
-1 dilim fındıklı dut pestili
Bugün çek güzel bi menü olmadı:(

aynalar+
1.73+
nilipus +
hazos87+
fiyona_07 4 mesajı var
melekaysee +
tedis? mesajı yok izinli miydi
emidaf? mesajı yok izinli miydi
rainandthesun? mesajı yok izinli miydi
pisiq+
oyagibi ben izinliydim

Emine,Oya ve Emine sizleri görüyorum aşağıda,ne var ne yok?Oya sayım yapıyor galiba,Emoş da nöbette,Emine de kocasına yemek yedirdi geldi sanırım:40:

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
çok geç kalktığım için yok
ÖĞLEN
-1 kaşarlı sucuklu gözleme
-2 kupa yeşilçay

ARA
-1 nestle gofret

AKŞAM
-1 kepçe domates çorbası
-2 yemek kaşığı fasulye
-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3-4 dilim turşu

YEMEK SONRASI
-1 dilim fındıklı dut pestili
Bugün çek güzel bi menü olmadı:(

yemek sonrası pestil sabaha olmalıymış.digerlerinden ögle çok olmuş ama daha erken spor yaparsın affedilebilir

aynalar+
1.73+
nilipus +
hazos87+
fiyona_07 4 mesajı var
melekaysee +
pisiq+
oyagibi ben izinliydim

ellerine saglık ben hep burdaydım sayımda tam :1:
saymana gerek yok

aynalar+
1.73+
nilipus +
hazos87+
fiyona_07 4 mesajı var
melekaysee +
pisiq+
oyagibi ben izinliydim

Oyacım ellerine sağlık canım,eğer bu sayım cumartesininse ben ogün için izin istemiştim tokata gidicem demiştim tatlım.

Back
X