- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.301
kızlar şofbenimiz sizlere ömür
sorun ondaymış
Çok geçmiş olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şofbenimiz sizlere ömür
sorun ondaymış
bebekim ben de depresyonu senin gibi yaşıyorum. bu iyi bişey aslında diğerine göre. biz uyuyarak kaçıyoruz bizi strese sokan şeylerden ve yemeklerle intikam alıyoruz. hoş kendimizden alıyoruz o intikamı ama olsun. yani yalnız değilsin:))
bende iyiyim canım kusura bakma elektriğe bakacaklardı kapatmak zorunda kaldım
doktor ne dedi
Allah aşkına ne kadar akli selim bi tediyim:) :)çatlağın kibarcasını solemiş..ama bence çatlak olmak kotu bir şey değil..
kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur![]()
Salihacım sen de doktorlara gitmişsin bugün hadi hayırlı olsun canım,inşaallah faydasını görürsün.Ben çabucak kendine geleceğinden eminim kursa da başlıycakmışsın ne güzel,kendinle ilgili gelecek kararları almaya başlamışsın bile.![]()
Lüzumsuz işte:) benim arkamda kk var didim tırstı:) :) :) dermişim:)ay gerek görmemiş bizim takım gerek gördü deseydin![]()
Ikiniz çekince fay hattı :) :) :) :) bu espiriyi hatırladinız :)ay ikimiz çekelim ben pek bilirim oynamasını.sallayalım dünyayı gel anam:81::118:
eyvallah kabulumdürCınımmm senden gelecek terapi hersekil kabulüm:)
tubacim hoşgeldin
hoşbuldum canım,nasılsın?tuba bugün psikolog cipralexi kesip wellbutrın verdi ve 1 sene düzenli kullan dedi
hay Allah iyi etsin senı yaIlaçlarını niye düzenli kullanmadın didi.. Saat 2 de 3 de uyanıyorum o yüzden içemiyorum didim.. zaten ilacı değişti 2.levele geçmişim:) azıcık daha sıyırmısım heralde :) :) :)
geçmiş olsn cnm.enazından sorunun nerden kaynaklandıgını ögrendiniz.bundan sonra bi sorun yaşamazsınız inşallah elektriklerlekızlar şofbenimiz sizlere ömür
sorun ondaymış
inşallah bi sıkıntı yoktur yakızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur![]()
ya sormayın ben de dondurma dendiğinde bile o anda fırsatım varsa gidip markete alabilecek potansiyeldeyimdir.muhtemelen ögle yemeklerimin dondurmadan ibaret oldugu günler gelebilir.kontrol etmem gereken bi dürtü gibi bişey bende.sigara bagımlılıgı gibiay bende ya asla donduramayı kısamam hem de hergün.ama yemek yemem yerine olur
tuba bugün psikolog cipralexi kesip wellbutrın verdi ve 1 sene düzenli kullan dedi