Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bebekim ben de depresyonu senin gibi yaşıyorum. bu iyi bişey aslında diğerine göre. biz uyuyarak kaçıyoruz bizi strese sokan şeylerden ve yemeklerle intikam alıyoruz. hoş kendimizden alıyoruz o intikamı ama olsun. yani yalnız değilsin:))

:) tek suçumuz yemek olsun.. Kimseye dalaşıp bulaşmayalim yiter

Salihacım sen de doktorlara gitmişsin bugün hadi hayırlı olsun canım,inşaallah faydasını görürsün.Ben çabucak kendine geleceğinden eminim kursa da başlıycakmışsın ne güzel,kendinle ilgili gelecek kararları almaya başlamışsın bile.:21::21::21:

Uykudan gözlerimi açamıyordumki.. Yarın ilacı kullanmaya başlıcam bakalım enerji getircekmis

bugun malesef yoktum burda kızlar.sabah nöbet ertesiydim birazcık pert olmuşum da:52:kendime gelmem biraz zzman aldı.sonra epilasyonu gittim..yine tütsülenmiş tavuk gibi kokup eve döndüm:9:akşam da GS-BJK basketbol maçına gittik nişanlımla.çok keyifliydi 10 sayı farkla yendik..re re re ra ra ra GS GS cimbombom.deşarj olup geldim eve:27::27:

ay bende ya asla donduramayı kısamam hem de hergün.ama yemek yemem yerine olur
ya sormayın ben de dondurma dendiğinde bile o anda fırsatım varsa gidip markete alabilecek potansiyeldeyimdir.muhtemelen ögle yemeklerimin dondurmadan ibaret oldugu günler gelebilir.kontrol etmem gereken bi dürtü gibi bişey bende.sigara bagımlılıgı gibi:9::9:

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

ara
1 dilim baklava

öğle
5 çubuk kraker
1 bisküvi
1 bardak çay

ara
1 elma

akşam