- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.381
ben teste dönüyorum şekerler. saat 17:00 de çıkıp sahilde yürüyüş yapıp arkimle çay içicem. Hadi öptüm sizi kocaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydaaa memnun değil misin işinden. ne tür bir iş lazım sana?
ben teste dönüyorum şekerler. saat 17:00 de çıkıp sahilde yürüyüş yapıp arkimle çay içicem. Hadi öptüm sizi kocaman
selam kızlar ben geldim nöbetçiydim bugün fena yorulmuşum
bugün hava çok güzeldi artık montlara gerek yok gibi
siz nasılsınız dinleneyim biraz sonra geçmişe bakayım
inş. canım yaaa halledilicek gibi ama işi zora sürüklüyorr eşiiii babamda da hata var tabi![]()
ciddiyim ya izledikçe sinirleniyorum. adamların elinde zayıflamak için imkan var el ele verip takım ruhuyla şevkle çalışacakların yok sus yok konusma yok bilmem ne.:))
biz olsak tüm nimetlerden faydanırdık
sağoll canım benimm
evde zaten çalışma imkanım yok ister istemez eve gidince moralmen çöktüğüm için vee evet tartışma olduğu için
kuzenime gidicem onunda sınavları var zatennn ama bakalım yaaa bu arada birde iş bulmam lazım benim yaaa![]()
selam kızlar ben geldim nöbetçiydim bugün fena yorulmuşum
geçmiş olsun.güle güle kirlet canımkızlar günaydın bu arada dün bi temizlik yaptım yamuldum resmen ya omuzlarım kollarım mağrıyor resmen
offff=(((((((((((((
inşallah enkısa zamanda düzelir herneyse.sen de dertetme okadarkızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr![]()
iyidir cnm nolsun.koşturuyorz işte.hadi gözün aydın..inş.hep böyle devam eder.selam kızlar ben geldim nöbetçiydim bugün fena yorulmuşum
iyiyim canım nolsun nöbetteyim. sen nasıl oldun?tubiiiiiiiiiiiiii naber cınım?????ya bişi dicem benim idrar yanmam hala geçmedi hipurin kullanıyorum 5 gündürrrrrrrrrrr
iyiym cnm nöbetteyim çalışıyorum seni sormalı,sen nslsn?ne filmi?
şohbeni neyaptnz buarada?
bugun malesef yoktum burda kızlar.sabah nöbet ertesiydim birazcık pert olmuşum dakendime gelmem biraz zzman aldı.sonra epilasyonu gittim..yine tütsülenmiş tavuk gibi kokup eve döndüm
akşam da GS-BJK basketbol maçına gittik nişanlımla.çok keyifliydi 10 sayı farkla yendik..re re re ra ra ra GS GS cimbombom.deşarj olup geldim eve
![]()
geçmiş olsn cnm.enazından sorunun nerden kaynaklandıgını ögrendiniz.bundan sonra bi sorun yaşamazsınız inşallah elektriklerle
ya sormayın ben de dondurma dendiğinde bile o anda fırsatım varsa gidip markete alabilecek potansiyeldeyimdir.muhtemelen ögle yemeklerimin dondurmadan ibaret oldugu günler gelebilir.kontrol etmem gereken bi dürtü gibi bişey bende.sigara bagımlılıgı gibi![]()
kızlar günaydın bu arada dün bi temizlik yaptım yamuldum resmen ya omuzlarım kollarım mağrıyor resmen offff=(((((((((((((
kız mutfak fayanslarını sildim salak gibi tüm duvarları fayans yapmişlar leş gibi oluyor sinir oluyorum=( o yordu benii..ayrıca mis olsa ne olur al işte salon yine toz olmuşş anlamıyorum nasıl oluyor
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah tartıldım deli olacam kızlar benim spor yapmam lazım gitmiyo kilolar..sadece yağ kutlem var eminim..65.5 gosteriyorum giderek artıyo sanki dikkat ettikçe zorlaşıyo offfffffffff![]()
bende sabah tartıda şok yaşadım 56.4 çıktım şoklardayım cısta cıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oooo süper menüüüüü
kzuzum yapmayı cok istiyorumda yüzme dışında yasakladı doktor sorun o![]()
2 nisan mesaj sayımı
pisiq +
hazos87 +
melekaysee +
aynalar+
oyagibi+
1.73+
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli
nilipus +
her mesaj sayımında acaba unuttuğum biri var mı diye düşünüyorum bunaklık böyle bişey sanırım![]()
ben çıkıyorum malum nöbetten geldim..eşim ve oglum evdelerdi..heryer heryerde toparlayayım.öglen malum çocuklar okuldan gelir.akşamaspora gitcem..biara ders çalışmam lazım.yemek yapmam lazım...oooooooooooooooooffff