- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.421
iyiyim canım nolsun nöbetteyim. sen nasıl oldun?
hmm sadece hipurinmi alıyosun?
evet bi de buscopan verdiydi ağrın olursa iç didi ama ağrım yok off yarın bi daha mı gitsem kii of yaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım nolsun nöbetteyim. sen nasıl oldun?
hmm sadece hipurinmi alıyosun?
ellerine sağlık cnaım güle güle kirlet demiyecem gül ama kirletme
canım şuan hatırlamıyorum günde ne kadar su tüketiyordun
off tamam=((((((((((((((((((((((canım olabilir moral bozmak yok dikkat et şu 2 gün kendine kaçamak asla yok oldu mu canım
sınavda stres yapabilir
canım yüzme en iyi kilo verdiren spormuş benim arkadaşın omurgasında eğrilik varmış yüzmeyle baya düzelmiş doktor bile şaşırmış bu kadar düzelme nasıl olur diye
hava ısınıyor bir havuza yasılsan spor salonu niyetine
hem spor kilo verirsin hem rahatsızlığın düzelir
kızlar bugün kendi çapımda elma diyetine başladım ama sonu gelmedi.ne değişik diyetler var yafu.iyi gittim ama sonrasında şekerim düştü bende bozdum diyeti.bence iyi de yaptım.sağlıklı yemek lazım
ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedikyarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1
o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu
:18::18::18::18::18::18::18:
ANNEM MAGNEZİ CALCİNE HAZIRLADI. yediklerim kalın bagırsakta ögütülmeden hızlıca çıkar umarım. offff hiç yediğim için bugünki kadar pişman olmmaıştım
heheh yediğin börek 1 kg değilse tok olduğundan şeker,m zaten sabahki kilo ile akşam ki arasında çok fark oluyor
o ney kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bellki de bunları burada bir grubun içinde paylaşmam doğru değil ama napiiiiiiimm! gelen giden yok öbür topiğe! bir an önce de sizlerin arasında olmak istiyorum!
noluur mazur görün bu halimi43:
ben seni anlıyorum canım. gruplar belli bir kişi adedinde olabiliyor. bizim grupta yer varsa grup liderimiz seni alacaktır aramıza. rumuzu aynalar. şimdi dizi seyrediyor ama arada gelecektir. istersen takıl biraz buralarda.
çok sağol canım.bu arada çizelgelerimiz aynı :))![]()
aa evet amma velakin üzerindeki rakamlar x2:)))))))))))))))))))
bende hazır izindeyken devlet hastanesine gidip bi doktorla konussam mı acaba
ANNEM MAGNEZİ CALCİNE HAZIRLADI. yediklerim kalın bagırsakta ögütülmeden hızlıca çıkar umarım. offff hiç yediğim için bugünki kadar pişman olmmaıştım
saliha seni aşağıda görüyorum. nasılsın tatlım bugün
ellerine sağlık cnaım güle güle kirlet demiyecem gül ama kirletme
canım şuan hatırlamıyorum günde ne kadar su tüketiyordun