Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım bu arada özgişş harikasınnnnnnnnnn

saol canım aslında kilo bildirimi 3 gün önce yapılsaydı o zaman 53 derdim ishal olduğum içn bayaa bi su kaybım olmuştu ama bgn sabah 54.2 çıktı ben diyeti filan bıraktım zaten bu kilo kaybına bir de diyet yapsam zayıflama hastalığına tutulacam diye korkuyorum...

benim hayatıma pek girmiş değildir kuzum daha dogrusu bizim evde hep hoşaf vardır ya da sıkma meyve suyu..pakete giren hiç bir şey almamaya calısıyoruz..hep organik arayısındayız :):):)
zaten memlekete gittiğimizde 70 kilo doğal urunler yukumuz vardı kikikikii. sanırım o yuzden 3 senedir hiç hasta olmuyorum

bende senin gibiyim ne kola ne de meyve suyu içerim..katı meyve sıkacığım var defneye her gün sıkıyorum bazen de kendime ama ben meyveyi suyunu değil kendisini daha çok sevdiğim için ihtiyaç duymuyorum hiç...

saçlarımin uçları çok fazla saç düzlestirici maşa kullandığım için çok kurumuştu.. Uzun olduğu için tararken çok zorlanıyordum.. Çoğunu tarakla koparıyordum:) 2 gün önce gaipten limon geldi aklıma:) 1 limonu saçıma boca ettim yavaş yavaş sıkarak tüm saçımi ıslattim.. 2 saat sonra yıkadim.. Pambık gibi oldu.. Bugün tekrar denedim hiç zorlanmadan taradim.. Tavsiye iderim

aaa çok ilginç san ki bana daha çok sertleştirir gibi gelirdi hep...benim dökülme dışında hiç bi problemim yok saçımla ona bi çözümün varsa seve seve dinlerim canım

kızlar bgn neler yediğimi bi yazsam beni döversiniz valla yazmıycam o yüzden ama şöle de bişi midem küçülmüş artık mesela önüme konulan tabağın hepsini silip süpürürdüm bgn bi çok şeyi zorumdan yedim yaniii...bgn anladım ki ben artık olmuşum :)))))))))))

neyse kızlar ben çıkıyorum artıkın yarın görüşürüz..
aaa birde aslıcığım ben şimdilik önümüzdeki bi krize kadar takımdan ayrılmayı yine askıya aldım 50 ye kadar burdayım yine sanırım...senin de beni dövmene az kaldı biliyorum ama idare et artık beni seviyorum hepinizi..:54::54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::16::16:

sabah
1 elma

öğle
3 adet bisküvi
yarım paket çubuk kraker
2 bardak çay

akşam
2 kase çorba
salata

Back
X