- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.961

Ceza olarak Forumun köşesinde tek ayak beklesin:) :) :) kalori yakar:)
bu güzeldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceza olarak Forumun köşesinde tek ayak beklesin:) :) :) kalori yakar:)
ellerine sağlık canım bu arada özgişş harikasınnnnnnnnnn
benim hayatıma pek girmiş değildir kuzum daha dogrusu bizim evde hep hoşaf vardır ya da sıkma meyve suyu..pakete giren hiç bir şey almamaya calısıyoruz..hep organik arayısındayız :):):)
zaten memlekete gittiğimizde 70 kilo doğal urunler yukumuz vardı kikikikii. sanırım o yuzden 3 senedir hiç hasta olmuyorum
saçlarımin uçları çok fazla saç düzlestirici maşa kullandığım için çok kurumuştu.. Uzun olduğu için tararken çok zorlanıyordum.. Çoğunu tarakla koparıyordum:) 2 gün önce gaipten limon geldi aklıma:) 1 limonu saçıma boca ettim yavaş yavaş sıkarak tüm saçımi ıslattim.. 2 saat sonra yıkadim.. Pambık gibi oldu.. Bugün tekrar denedim hiç zorlanmadan taradim.. Tavsiye iderim
selam kızlar ben geldim
bir film izledim
dip boyam gelmişti saç boyadık
çamaşır yıkadım
banyo yaptım
ve şimdi sizlerleyim
nasılsınız bakalım![]()
çok keyfisizim öyle oturuyoum pc karşısında hadi çıkıyorum ben görüşrüzü
hoşgeldin nur bende memnun oldum cok guzel vermişsin kilonu..spor yapıyor musun?
hangi bölümde okuyosun memleketimde?
hoşgeldin nur bende memnun oldum cok guzel vermişsin kilonu..spor yapıyor musun?
hangi bölümde okuyosun memleketimde?
akşam yemegin yok mu?
bu diyetisyenin verdiği diyet mi?
bu arada menuleri mavi ile yazıyoruz cnm
evet leblebiler çok olmuş ama açta kalma çorba yada en güzeli yogurt tüket canımm
hoşgeldin nur bende hazal istanbuldayım bebişim var benimde=)