Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende de aynı durum var kızlar herkes 50'li rakamlarda oldugumu sanıyor cok zayıfladın inceldin diyolar ama değişim yok halbuki

aa sabah nöbet çıkışı komşuyla karşılaştım 1 aydır görüşmüyodu..aaa 75 falan olmuşun herhalde dedi..ne kadar zayıflamışın ya yüzünde kaşık kadar kalmış dediii:8::8::8:

kek veya etiformun yerine başka bir şey konabilirdi kuzum..etiform ile normal biskuvi arasında buyuk bir fark yokmuş..en masumu karton gibi olan altınbaşaklarmış...unutma bu hafta kaçamak yok :20::20:

etiform üzerine su içince şişkinlik oluyo ondan tercih ediyom canım beyaz ekmegi agzıma götürdümmü sonunu getiremiyommm

herkese iyi günler ben çıkıyom akşama gelemezsem öptüm hepinizi.malum haftasonu yogunlugu.koca evde oglanlar evde ...

olley birde diş hekimimiz oldu bir tanede pratisyen hekimimiz var tuba..evet cnm oralıyım

ooo iyi bayaa iyi oldu ekip . ama ben daha çok yolun başındayımm
sivası özledin mii ? gel yer değişelimm

yazı yazdıgın yerin ustunde araç ikonları var o ikonlardan A yazana basıp renk seciyorsun cnm

ya bulamadım ama ben. daha 2 hafta oldu üye olalı onunla alakalı olabilir mi ? yok cidden bende.

merhaba nur hoşgeldin aramıza.umarım faydalı olur senin için.ben tuba doktorum,yaza kadar zayıflamak zorunda olan nişanlı bi hatunum.:9::9:.

hoşbulduuuk. umarım zayıflarsın. nerde doktorsun ?
bu arada bu temel tıp bilimleri deli ediyor beni !!

aa inşallah ama daha çoookkk başındasın umarım çoookkkkk güzel bi meslek hayatın olur canım

çok teşekkür ederiiim ben de onun için uğraşıyorum...

ooo iyi bayaa iyi oldu ekip . ama ben daha çok yolun başındayımm
sivası özledin mii ? gel yer değişelimm

ya bulamadım ama ben. daha 2 hafta oldu üye olalı onunla alakalı olabilir mi ? yok cidden bende.

hoşbulduuuk. umarım zayıflarsın. nerde doktorsun ?
bu arada bu temel tıp bilimleri deli ediyor beni !!

çok teşekkür ederiiim ben de onun için uğraşıyorum...

yok tşkler..bole iyi..pek ozlemedim :)
cevap yazıyosun ya cevap yazma panelinin aşagısında gülümseme listesi var,üstte de B I UYAZIYOR ONUN YANINDAki A harfinden yapıyosun..bana cevap yaz şimdi goreceksin orda

yok tşkler..bole iyi..pek ozlemedim :)
cevap yazıyosun ya cevap yazma panelinin aşagısında gülümseme listesi var,üstte de B I UYAZIYOR ONUN YANINDAki A harfinden yapıyosun..bana cevap yaz şimdi goreceksin orda

haha tahmin ettim özlemediğini ...

sayfanın heryerine baktım ama dediklerinin hiçbiri yok bende...
gülümseme listesini falan bulamadım :S
mesaj simgeleri var altında diğer seçenekler altında da yetkiler sonra sayfa bitiyo...

haha tahmin ettim özlemediğini ...

sayfanın heryerine baktım ama dediklerinin hiçbiri yok bende...
gülümseme listesini falan bulamadım :S
mesaj simgeleri var altında diğer seçenekler altında da yetkiler sonra sayfa bitiyo...

tatlım cavp yazarkean aşgıda gulumseme listesi var şunun gibi:72::nazar::emir_bebek::kkk::1::ssz::2::3::4::5::6::7::8::9::10::13::16:
bu altta yazdıklarımızın uzerinde de (hatta alıntı yaptıgın kelimelerin tam ustunde renk değiştirme yer alıyor)

yukarıda Nurcugum..

$Adsız.webp

tatlım cavp yazarkean aşgıda gulumseme listesi var şunun gibi:72::nazar::emir_bebek::kkk::1::ssz::2::3::4::5::6::7::8::9::10::13::16:
bu altta yazdıklarımızın uzerinde de (hatta alıntı yaptıgın kelimelerin tam ustunde renk değiştirme yer alıyor)

ben anladım gerçekten ama bende çıkmıyor söylediklerin... gülümseme listesi de yok... yani yeni üye olduğum için belki de bilmiyorum ama yok gerçektenn... yani ben görmüyor değilim ki :S

Aslı ve Emoş sizleri görüyorum nasılsınız?

canım kusura bakma görmemişim :54:

ben bu hafta tartıda hiç iyi şeyler beklemiyordum reglden dolayı ama bana gerçek bi sürpriz oldu ve nihayet 78leri gördüm,inşaalah bu kiloya fazla takılmadan aşağılara doğru inerim.

tebrikler canım inş aşağıya doğru diye düşecek kilon

olur 5 çeşit 1 kısır pat.salatası mercimek köftesi türü .1 çeşit tuzlu pogaça 1 çeşit börek 1 çeşit tatlı kurabiye 1 tane de tatlı yappp oh afiyet olsun aa makarna salatasıda olur..

sağol cnaım ben böyle güzel değişik tarif istiyorum farklı bişeyler

aaa kaptan gaza geldin galiba 500 gram verince ama bu da az olmuş ya

bugün abarttım biraz pizza yedim:26:

Back
X