- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.101
vayy süper özel bir gün müydü?kızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)

iEvet Ayşecim bu sıralar bi kitaba daldım,gündüzleri boş kalınca onu okuyorum hemen,onun yüzünden cezaya kaldım geçen gün de...ben bu sıralar iyi gidiyorum galiba en azından yürüyüşleri bi düzene sokmayı başardım inşaallah daha da hızlanırız kilo vermede.Bu hafta hiç beklemiyodum 500 gr vermeyi,sevindirik oldum yaaSen nasılsın canım ayağın,belin nasıl oldu biraz düzelme var mı?
iyiyym biraz daha hafif yuruyuş yapabilirim temposz.
Ayşecim ne güzel işte sıkılaşıyoruz,sen bu aralar duraklamadasın sanırım azmini kaybetme lütfen,ben kış boyunca toplam 2 kilo falan verdim,eskiden olsa çoktan bırakmıştım diyeti falan ama başta Allah sonra sizler sayesinde hala devam ediyorum çok şükür,sen de yılma sakın bi moralsiz gördüm sanki seni bu aralar yoksa bana mı öyle geldi?
ole idim ama toparladım canm..2 gundur super gidiyor..çok kararlıyım..eşime bile bişi yedirmiyorum cayın yanına..bu hafta 500 gr verirsem gerisi gelir..sadece spor ayagı eksik zayıflamanın o yuzden cok veremiyorum