Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.

kociş içerde balık yapıyor birde kırmızı şarap almış gelmiş akşam yemeği hazırlıyor bana :))) çok sıkıldığımı fark etti sanırım...neyse ben de çıkıyorum gidip bi bakiim mutfağım ne durumdaa...

vay vay vayyyy sende olabildiğin kadar hoşgörülü ve sevgi dolu davranırsın herhal :))
sselammmmmmmmmmmmmmmssssss:)

kuzum gelmişşşşşşşşşşşşş

kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.

tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.

dimekki o ikisi iyi bir çift. ben yarından itibaren sporuma da dönüyorum haftanın 5 günü gidicem bu hafta evde oldugum günlerin acısını çıkartmam lazım

ben geldim heeeeey dünyanın en güzel çıtırları kıtırları ve de pıtırları naparsınız be ya

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın :54:

kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.

güzel bir karar canım :46::46::46:

Back
X