Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün yaklaşık 75 kiloyken aldığım ama artık giyemediğim bir pantolonumu denedim ve hala inanamıyorum bol geldi.düşündüm taşındım nedenini spor olarak buldum.çünkü az kilo versende daha ince oluyorsun.bu nedenle savsakladığım sporuma yarından itibaren hızlıca bir dönüş yapıyorum.her gün spora gitcem ve evde de 30 dk. koşu bandına çıkacağım.ayrıca her akşam pilates yapacağım.

aa çok güzel eminecimm insallah çok bol gelir de birdaha asla giyemezsin heheheh=)

ilkoş bu arada göbişten naber büyüdü mü artık nerdeyse 5 aylık yani artık bellidir=) kilo alma durumun nasıl en son 1 kilo aldım diyordun?

iyi sayılır tatlım 2 gundur bilgisayar başında calışıyorum..bişler yapmaya calısıyorum işle ilgili...derin bir çığlık hissi uyanıyor içimde yapamıyrum cunku..her şeyi kapatıp yatcam sanırımmm..

yapabileceğim bişey var mı? derin çığlığına ortak da olabilir 5 oktav ses var bende:)

aynı be ya sen naparsın be ya:8:
sınavların bittimi oya?inşallh sorunsuz geçersin hepsini:34:

ilk tur bitti. bakalım ne olacak.

bugün sınavda yanımdaki sıradaki çocuk kopya çekiyordu üstelik 3 tane gözetmen vardı ve hiçbiri görmedi. ama ben gördüm:))) ve tabiki ispiyonladım nefret ederim öyle uyanıklardan

çekmeseydi. hadi çekti bana yakalanmasaydı:) kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm

ama bence salondaki görevliler çok gevşekti. bişey olmamıştır.
bu açıkögretim sınavlarında böyle şeylere çok göz yumuldugunu duydum.ama çalışan insanların hakkına girmek oluyo bu:20:
bencede olmaz

Back
X