Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

08.04.2012

nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 hiç mesajı yoktu izinli mi?:26:
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+

kızlar bugun dershaneye gittim deneme sınavına girdim geçenkinden kötü geçti aklım kızdaydı akşam bi kötüydü çok kötü kustu gece hortum gibi...bugun de çok huysuz bi mutsuz sanki diş mi çıkar ki acaba sanki hafif kabarıklık var=(
Hazalcım öncelikle geçmiş olsun canım, eğer bebişin kusmuğu ekşimiş peynir gibi kötü kokuyorsa çocuk üşütmüştür yok eğer kötü kokmuyorsa fazla yemeden kaynaklı olabilir,sana bi püf noktası vereyim:28:

metabolizmayı hızlandırıyo.. fakat bendim midemde hafif kanama yapmıştı.. sirkeyi fazla eklemiştim. bizim komşumuz 55 yaşında şeker hastasıydı adam sabah kahvaltıdan önce akşam yatmadan önce 3 ay boyunca içmişti 20 kilo verdi..
hadi yaa ben de mi denesem acaba,yarından itibaren 1 hafta spor+sirke ve diyete devam edeyim bakalım farklı bi sayı görücemmi kendimde.inşaallah bozmadan devam edebilirim:17:.

görmedim canım motiveyşınımı bozmayacam ne olursa olsun :)
sakın bozma Ayşe gözüne beni getir,ben bu sekiz kiloyu sadece diyetle verdim kiii vermesem ben veremezdim,işte görüyosun menülerimi kelik külük2 gün iyiyse 3 gün kötü buna rağmen verdim sen de verirsin sporsuz da olsa:kkk::kkk::kkk:

08.04.2012

nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 hiç mesajı yoktu izinli mi?:26:
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
hayır izinli deghildim canım tembeldim.ögleye dogru evden çıktık geç geldik.çocuklara banyo falan derken 1 saat pisiklet 30 dak egzersiz yaptım.kendimde duş alınca çok yorulmuşum biraz uzanayım sonra gelir bakarım dedim uyumuş kalmışım:17::17::17:

yaa canım yürüse belki okadar koşturmam şimdi ayağa kalkıyor sonrada ellerini bırakıyor bende sürekli dibinde bekliyorum düşmesin diye bi yürümeye başlasa biraz rahatlıycam en azında şimdiki gibi düşüp durmaz çocuğum durmadan düşüyor canı yansada yanmasa da ağlıyor :))

ya öyle deniyoda .......
her zamanlara ayrı zorluk ama saglıkları yerinde olsunda.
benim oglan cumartesi dersane sınavına gitti.normalde bşarılı bi çocuk.yazılıları 90 ve üzeri gelir.sadece 1 tane mat yazılısı 85 geldi şimdiye kadar 4.sınıf ögrencisi.cumartesi 60 sorudan 20 yanlışla geldi.ay hasta oldum bide bildiginden emin oldugum şeyler hatta dogru açı ile geniş açıyı gitmeden bana kendi anlattı.aaa yanlış yapmış...
ay başım agrıdı midem bulandı.ama delirdim.hadi kızmayım diyom ama her ne kadar başkasına boşver başkasıyla kıyaslama desekte öyle olmuyo kızlar.çocuklar büyüdümü hep yarış içinde oluyolar.ve hayatta öyle olmak zorundalar.ah benim veletlerde yarışçı ruhu hırs yok delirecegim.o kadar zeki ki eşeksıpası azcık çalışsa rahat birinci olcak.ögretmenler şaşırıyolar çalışmadıgına.diyorumki sadece günlük ödev yapıyo.ne tekrar ne ertesi güüne hazırlık yapmıyo..oooff ne uzattım ya neyse annelik zor canım heryaşta her anlamda.iyi bi evlat iyi bi vatandaş.dinini kültürünü bilen saygoılı oooofff zor yani.

bugünkü menüm
SABAH
1kk peynir
5 tane zeytin
4 dilim sucuk
domates çay
ARA
1 nescafe
galeta
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık makarna
4 kaşık semizotu
3 tane mercimek köftesi
yogurt
ARA
1 kapuççino (içmedim ama çok içesim var,nöbetteyim gece çok uzun:26:)

günboyu 2 lt su
spor acil serviste bi oyana bi buyana koşturmaca :1:

valla kapuçinoyu takma sen ama mercimek köftesi :20:3 tanesi 150 kaloriymiş:1:bide yersen ögleye ye ama nöbette sürekli hareket yakmışındır muhtemelen..bu nöbetlerde yeme düzeni altüst oluyo zaten

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı:27::27::27:)

ay ne güzel ya ben de şu 90 altına insem yaaaaaaaaaaaaaaayıllardır görmedim enaz 15 yıldır

Back
X