Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kardisim sporcu ipi getirdi bugün başladım.. Ya annemler geldiğimden beri yeter senin kilon normal diye diye soğuttular beni.. Niyetimi ve diyetimi şaşırttım:) bide ben yıllardır 70in altına düşmediğim için 69 olunca saldım :( şimdi kendimi 60 a şartlandiriyorum.. Vericem vericem vericem

hadi bakem gazla artık pisik..bak spor yapabiliyosun gücün var saglıgın yerindeyken hazır yap.

bugünkü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
domates
ARA
1 tane magnum:26:
ÖĞLEN
4 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt
AKŞAM
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye

2 lt su
spor yok nöbet var:27:

ohh maşallah her gun kaçamak var magnum kaç kalori biliyonmu sen

:) ısırıgın boyutu dedin de aklıma geldi taa önceden birisi menüsüne 2 çatal patates kızartması yazmıştı.. Biri yorum yapmıştı sanırım ilknurdu "2 çatal dediğin kaç tane mesela ben 2 çatala 15 20 tane patates alabilirim":) :)

bende çatal deyince bunu dusunuyorum hahahahaha

kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(

aaa geçmiş olsun canım ya..

ay aşkolsun tuba ne kadan yalakasın yaaaa...hani kaptan ol diye yalvarmaların nerde gizli gizli mesaj atmaların aa ayıp ediyosun şimdide yok çıtır yok güzel yok şirin teessüf ederim bak inanma aslım bu lafları ben dedim bizim kaptanımız zati çıtır şirin güzel dedim süper dedim...:16::16::16::16:

ben soracagım karbonhidratı aslıya gelince şirin güzel çıtır kaptan bana gelince karbonhidrat abla:20::20::20::20::20::15::15::15::41::41::41::41:

:53::53::53::53:
aaaa olumru hiç öyle şey..aslı iftira atıyo bu inanma.seni çekemiyo.aramızda kalsın.:23:.sen yokken beni kaptan yapın diyip durdu bize ys:2:psikolojik baskı yaptı resmen:52::52:

ay çatladım gülmekten deliler sizi:9::9::9::9::9:

bugün ki menum

sabah kahve

öglen çorba ve yoğurt

akşam salata

şimdi elma

2 litreden fazla sıvı

oya kız bana bak bu menüyle nasıl duruyon kız.hadi ben kendime az yiyorum diyordum sen sefilleri oynuyon ha.şaka bir yana hasta olma güçsüz düşme canım benim ben sana kıyamam:16:

ve asıl şahane olana geldik kiiiiiiiiiiiiiiiii sporlarım

16 dk koşu bandı (hız 5)
25 dk bisiklet6 x 20 yarım mekik
3 x 15 makas hareketi
100 x 2 yanları ezme
50 x 3 iç bacak aleti
100 x 2 twister
200 x 2 sopa çevirme
10 dk koşu bandı(hız 5.5)
25 dk bisiklet
3 x 15 yarım mekik(tekrar)
3 x 15 makas (tekrar)

toplamda 1 saat 45 dk spor yaptım

kız o menüyle nasıl ayakta kalıp bu sporları yaptın.bu hafta sen en az 3 vereceksin bence oya

bugünkü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
domates
ARA
1 tane magnum:26:
ÖĞLEN
4 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt
AKŞAM
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye

2 lt su
spor yok nöbet var:27:

kız bari magnum yeme.daha az kalorili dondurmalardan ye

dünkü menüm

sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
salatalık
1 tatlı kşaığı reçel
3 zeytin
2 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
dondurma

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin

öğle
1 poğaça
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 tabak pırasa

ara
1 bardak çay

her iki menünü de beğendim aslı

günaydın kızalr ben şimdi defnoşu uyuttum temizliğe girişecem bi bakiyim öle dalayom dedim temizliğe
kolay gelsin cınımmmm
günaydın güllerim:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydın ayşe=))))))))))))))))))))))
aaa geçmiş olsun canım ya..
sağol tatlım şimdi de cır cır oldummm=(
günaydın çıtırlar:16:sporumu yaptım eve geldim.şu an kahvemi içiyorum.yaşasın spor yapmakkkkkkkkkkkkkkkk

süpersin canımm enerjik hatun

kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(

ay geçmiş olsun hazalım ne oldu sana ya.

kızlar ben çıkıyorum evi toplayacağım.sonra da 30 dk.koşu bandı sonra okul.ancak yetişirim.akşama görüşmek üzere:16:

kızlar ben geldim nihayetttttt :10::10::10::10::10::10:
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim :31::31::31::31::31::31:
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım :31::31::31::31::31:

Back
X