Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim :31::31::31::31::31::31:
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım :31::31::31::31::31:
canım zayıflıycaz diye bünyemizide zayıf düşürmiycez tabikide..en başından beri neyi savunuyorduk düzenli sağlıklı beslenme öğün atlama dan yemeklerini ye canım...sağlığımız olmadan zayıf olmanın ne anlamı var değilmi...çok geçmiş olsun fadikim dikkat et bundan sonra kendine

kızlar ben geldim nihayetttttt :10::10::10::10::10::10:
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

çok geçmiş olsun önceliklee...
ben geldim takıma tabi daha deneme süresindeyim.
hemen hemen herkesle tanıştım seninle tanışamadık :3:
nur ben 20 yaşındayım. antalyada yaşıyor sivasta okuyorum (diş hekimliğiii :52::52::52:)
:34:

kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim :31::31::31::31::31::31:
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım :31::31::31::31::31:

çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim :46:
ama bu sırada sağlığından da olma.
ben diyetisyene gidiyorum ve bana yoğun bir liste veriyor. protein ağırlıklı khtı da tamamen kesmiyorum.. günde 7 öğün yemek yiyorum ama akşam 9dan sonra sadece su ve çay tüketiyorum. tabi kaçamaklarım olmazsa :9:
aman ha dikkat et kendine :16:

bugün iki tane arkadaşım sen güzelleşmişsin zayıflamışsın dediii :52::52::52::52::52:

:21: :21: :21: :21:
zayıfladığım baya belli oluyomuş.bi nazar boncuğu falan tak çok güzelsin bugün dedileer :17::17:
ne mutlu oldummm :16::16::16:

canım yaa senin neyin var neden spor yapamıyorsun ?? :44:

CANIM BEL FITIGI VAR O SORUN TEŞKİL ETMİYORSA SPOR için ayak bileğimde bir tür kireçleme gibi bir sıkıntı var..cok uzun süre ayakta kalamıyorum spor yapamıyorum..yuruyuse cıkıyorum 5. dak zonkluyo..başka doktorada gidecegim bakalım ne diyecek?bu doktorlar spor yapma dedi

CANIM BEL FITIGI VAR O SORUN TEŞKİL ETMİYORSA SPOR için ayak bileğimde bir tür kireçleme gibi bir sıkıntı var..cok uzun süre ayakta kalamıyorum spor yapamıyorum..yuruyuse cıkıyorum 5. dak zonkluyo..başka doktorada gidecegim bakalım ne diyecek?bu doktorlar spor yapma dedi

hmm çok geçmiş olsun. ama ben bu tip rahatsızlıklara uygun hafif hareketler olduğunu düşünüyorum. yani doktorlar önerebilir. bunu da bi danış :34:

iyiyiim öğle yemeğimi yiyoruum :21:
sen nasılsıın ??

ya yemeği dışardan söyledim. kofte söyledim. yanına bir sürü ekmek koymuuşlar.parmak pide o köfteleri şimdi ekmeğin arasına koyup yemek vardı ahhh :50::50:
ama kendime hakim oluyorummm ve yemiyorumm !! :21:

heheh dayan dayan çok yeme ekmeği,=)

canım zayıflıycaz diye bünyemizide zayıf düşürmiycez tabikide..en başından beri neyi savunuyorduk düzenli sağlıklı beslenme öğün atlama dan yemeklerini ye canım...sağlığımız olmadan zayıf olmanın ne anlamı var değilmi...çok geçmiş olsun fadikim dikkat et bundan sonra kendine

sağolll hayatım :16::16::16::16::16:yaa walla doğru kafamı tutamıyorum bazen gözlerim kararıyo resmennn ama bugün meyve getirdim yanımda artık yicem zorlada olsa :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

ahh bilsem eminecim ya bi bilsemm bi düzelemedim bi de regl de oldum sabah kollarım kalkmıyor=(

canımmmmm geçmiş olsunnn yaaaaa..aa artık diş hekimimiz var ona sor hehehe=) gerçi daha okuyor ama olsun=)

eee meyve falan yemezsen olacağı bu tabi ye bol bol meyve geçiştirmeee kilo verceksin diye sağlığından olma canım benim...

üşütme değil dedi..ya ben dün gündüz hani şu içinde kahve çekirdeği olan draje çikolatalar varya ondan biraz fazla yedim sanırım...kustukça onlar çıktı sürekli gece bile önceki gün yediğim de çıktı resmen hiç öğütmemiş midem o kahve çekirdeklerini...o kadar kahve seven ben çikolata ve kahve görmek istemiyorum böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

sağolll hazalım yaaaaaa valla artık dikkat edicemm inş.
bu arada sanada geçmiş olsun canımm okadar kahve çekirdeği yemeseydin keşkemmm kusmak zatenn inan mahvediyo insanııı yaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::43::43::43::43:

çok geçmiş olsun önceliklee...
ben geldim takıma tabi daha deneme süresindeyim.
hemen hemen herkesle tanıştım seninle tanışamadık :3:
nur ben 20 yaşındayım. antalyada yaşıyor sivasta okuyorum (diş hekimliğiii :52::52::52:)
:34:

çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim :46:
ama bu sırada sağlığından da olma.
ben diyetisyene gidiyorum ve bana yoğun bir liste veriyor. protein ağırlıklı khtı da tamamen kesmiyorum.. günde 7 öğün yemek yiyorum ama akşam 9dan sonra sadece su ve çay tüketiyorum. tabi kaçamaklarım olmazsa :9:
aman ha dikkat et kendine :16:

sağol canım teşekkür ederim:16::16::16::16::16:

takıma hoşgeldinn sende ben izindeydim evet yaşında küçük ne güzelllll şimdi sen antalyada nasıl yaşayıp sivasta okuyosun anlamadım hayatım :44::44::44::44::44::44:
bende ist yaşıyorum okuyorum bekarım hıı birde çalışıyorum av. asistanıyım 27 yaşında olucam az kaldıııı bölee yani çok memnun oldum tanıştığımızaaaa:16::16::16::16::16:

Back
X