- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.781
selam kızlar nasılsınız
ben bugün çok yoruldum ya ayaklarımın altı zonk zonk ağrıyor
hoşş geldin çiçemmmm ben burdayım nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız
millet 9-17 haziran arası tatile gidiyorum. sueno golf otel belek e rezervasyonumu da yaptırdım uçak biletlerimi de aldım heyoooooooo
bugünden itibaren tam 60 günüm var ne kadar kilo versem kardır açlık beni bekle geliyorrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
çıkıyorum bu arada akşam eve kaçta giderim bilmiyorum sözleşme okumam lazım.
selam kızlar nasılsınız
sağolll hazalım yaaaaaa valla artık dikkat edicemm inş.
bu arada sanada geçmiş olsun canımm okadar kahve çekirdeği yemeseydin keşkemmm kusmak zatenn inan mahvediyo insanııı yaaaaaaaaa![]()
selam kızlar nasılsınız
millet 9-17 haziran arası tatile gidiyorum. sueno golf otel belek e rezervasyonumu da yaptırdım uçak biletlerimi de aldım heyoooooooo
bugünden itibaren tam 60 günüm var ne kadar kilo versem kardır açlık beni bekle geliyorrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
çıkıyorum bu arada akşam eve kaçta giderim bilmiyorum sözleşme okumam lazım.
Toplamda kalori az gözüküyor.. Emme diyetisyen reçeli turşuyu yasak etti..
Afiyet olsun asli bizde akşam pirasa yedik annem biraz pirinç eklemişti içine.. Sağlıklı yemekleri bile zorla kalorili hale getiriyor
selam kaptan :80:
ya ben hemen hemen herkesle tanıştım ama bi senin hakkında pek bişey bilmiyom ?? :44:
![]()
Sevilen bir diyet yemeği olarak ün yapan tavuğun tüm yağı derisindedir ve tavuğu bu deriyle yemek demek 3 katı fazla kalori almak demektir
Benim 165 seninle aynı orandayiZ.. kiloda yaklaşık.. Şöyle bi atak yapta beni geçmeye çalış:)
bugün yediklerimi de yazem de artık uykuya dalem ben dee ...
sabah 08.00
bir adet kepekli galeta-2ceviz-2 kayısı-bir bardak yarım yağlı süt
öğle 11.30
3yk barbunya-bir kuçuk tavuk göğsü ızgara-domates-salatalık-ayran
ara 15.00
yarım paket form büs.
akşam 19.30
2 kepçe çorba-haşlanmış brokoli-5yk yoğurt(sumak-nane ve sarımsaklı)
2 tane de hurma kaçırdım :26:
2.5 litre su tükettim
spor yapmadım...
herkese tatlı tatlı rüyalar... sevgiyle kalın![]()
YAĞSIZ YEMEK YEME Sağlıksız, hatalı, Yağda eriyen vitaminler vücutta yeterince emilmez. Uzun süre yağsız diyet uygulaması bağırsakları yavaş çalıştırır, kabızlık oluşur.
karbonhidratsız vücudun yağ yakmayacağı bilinmelidir.
kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(
maşallah o zaman sxana=) daha da zayıfla daha da beğensinler kikiki
hehhehe hiç stres yapma biz de 1 aydan kısa sürede hallettik herşeyi=))))))))))ki benim öyle ceyizim falanda yopktu hani önceden alır ya annelerbenim o da yoktu
mide üşütmesi değilmiş öyle dedi doktor ama başla ilaçlar verdi bi de iğne yaptı anammmmm nefret ediyorum iğneden zaten=)))))))şu an yine midemde bi ağro var=) dün en az 10 kere kustum su içiyorum onu bile kusuyorum açım aççç hala yemedim bişi korkuyorum kuscam yine diyeee=(
hahahah ben boydan kaybediyorum :))
şöyleki canım şu okul olmasa sivsta bir dk durmammsağol canım teşekkür ederim
takıma hoşgeldinn sende ben izindeydim evet yaşında küçük ne güzelllll şimdi sen antalyada nasıl yaşayıp sivasta okuyosun anlamadım hayatım :44::44::44::44::44::44:
bende ist yaşıyorum okuyorum bekarım hıı birde çalışıyorum av. asistanıyım 27 yaşında olucam az kaldıııı bölee yani çok memnun oldum tanıştığımızaaaa![]()
slm canım ben aslı
30 yaşındayım sınıf öğretmeniyim evde kaldım![]()