Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

millet 9-17 haziran arası tatile gidiyorum. sueno golf otel belek e rezervasyonumu da yaptırdım uçak biletlerimi de aldım heyoooooooo

bugünden itibaren tam 60 günüm var ne kadar kilo versem kardır açlık beni bekle geliyorrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm:52::52::52:

çıkıyorum bu arada akşam eve kaçta giderim bilmiyorum sözleşme okumam lazım.

millet 9-17 haziran arası tatile gidiyorum. sueno golf otel belek e rezervasyonumu da yaptırdım uçak biletlerimi de aldım heyoooooooo

bugünden itibaren tam 60 günüm var ne kadar kilo versem kardır açlık beni bekle geliyorrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm:52::52::52:

Kimle gidiyon kıııız

ohh tatilimi bile ayarlarım diyorsun yanii =))))))) hehe yaşasın açlık o zamannn

selam kızlar ben bi uymuşum sormayın daha uyurdumda bu zamanda gece uyuyamazdım şimdi bile gece uyuyabilecek miyim onu düşünüyorum
sersem gibiyim

ben bir geçmiş yapıp geleyim

Toplamda kalori az gözüküyor.. Emme diyetisyen reçeli turşuyu yasak etti..

ev reçeli katkısız canım

Afiyet olsun asli bizde akşam pirasa yedik annem biraz pirinç eklemişti içine.. Sağlıklı yemekleri bile zorla kalorili hale getiriyor

bende attım içine bir avuç pirinç bişey olmaz heralde ondan

selam kaptan :80:
ya ben hemen hemen herkesle tanıştım ama bi senin hakkında pek bişey bilmiyom ?? :44:

:27:

slm canım ben aslı
30 yaşındayım sınıf öğretmeniyim evde kaldım :52::52::52:

selam ben geldim :80:

sabah 08.30
2 yk lor= 40.5 kalori
4 adet zeytin= 32 kalori
bir ceviz=70 kalori
bir dilim ekmek=55 kalori
domates=20 kalori
salatalık=11 kalori
ara 10.00
3 adet kuru kayısı=54 kalori
1 fincan yeşil çay
öğle
5 adet kofte=74 kalori
2 yk bulgur pilavı=120 kalori
200ml ayran=65 kalori
ara 17.00
2 adet medine hurma=50 kalori
2 ceviz=140 kalori
akşam 19.00
2 tabak soğuk yarmalı çorba=500 kalori :26:
totalde=1232 kalori
saat 9 gibi de bir portakal ve bir kivi yemeyi düşünüyorum

ortalama kaloriyi hesapladım çünkü bana fazla gibi geldi :44: ama normal gibi dimi ?

Sevilen bir diyet yemeği olarak ün yapan tavuğun tüm yağı derisindedir ve tavuğu bu deriyle yemek demek 3 katı fazla kalori almak demektir

allahtan sevmiyorum deriyi

Benim 165 seninle aynı orandayiZ.. kiloda yaklaşık.. Şöyle bi atak yapta beni geçmeye çalış:)

hee hadi siz yarışın

bugün yediklerimi de yazem de artık uykuya dalem ben dee ...

sabah 08.00
bir adet kepekli galeta-2ceviz-2 kayısı-bir bardak yarım yağlı süt
öğle 11.30
3yk barbunya-bir kuçuk tavuk göğsü ızgara-domates-salatalık-ayran
ara 15.00
yarım paket form büs.
akşam 19.30
2 kepçe çorba-haşlanmış brokoli-5yk yoğurt(sumak-nane ve sarımsaklı)
2 tane de hurma kaçırdım :26:
2.5 litre su tükettim
spor yapmadım...

herkese tatlı tatlı rüyalar... sevgiyle kalın :16:

süper bir menü doktor listesi mi canım bu

YAĞSIZ YEMEK YEME Sağlıksız, hatalı, Yağda eriyen vitaminler vücutta yeterince emilmez. Uzun süre yağsız diyet uygulaması bağırsakları yavaş çalıştırır, kabızlık oluşur.

karbonhidratsız vücudun yağ yakmayacağı bilinmelidir.

salihacım diyet bilgileri veriyorsun süper

kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(

ayy canım geçmiş olsun salgın var ya
ev arkadaşımca çok kötü bugün serum takıldı 3 gün raporlu
allah acil şifalar versin canım benim

hehhehe hiç stres yapma biz de 1 aydan kısa sürede hallettik herşeyi=))))))))))ki benim öyle ceyizim falanda yopktu hani önceden alır ya annelerbenim o da yoktu

bende de yok ondan gerçi bend ekoca adayıda yok :35::35::35::35:

mide üşütmesi değilmiş öyle dedi doktor ama başla ilaçlar verdi bi de iğne yaptı anammmmm nefret ediyorum iğneden zaten=)))))))şu an yine midemde bi ağro var=) dün en az 10 kere kustum su içiyorum onu bile kusuyorum açım aççç hala yemedim bişi korkuyorum kuscam yine diyeee=(

canım kusacağım diye yememezlikte etme vücut dirençsiz kalır sonra

hahahah ben boydan kaybediyorum :))

bende enden dermişim :27::27::27:

sağol canım teşekkür ederim:16::16::16::16::16:

takıma hoşgeldinn sende ben izindeydim evet yaşında küçük ne güzelllll şimdi sen antalyada nasıl yaşayıp sivasta okuyosun anlamadım hayatım :44::44::44::44::44::44:
bende ist yaşıyorum okuyorum bekarım hıı birde çalışıyorum av. asistanıyım 27 yaşında olucam az kaldıııı bölee yani çok memnun oldum tanıştığımızaaaa:16::16::16::16::16:
şöyleki canım şu okul olmasa sivsta bir dk durmamm :10::10:
ailem antalyada antalyalıyım. o yüzden orda yaşıyorum diyorum ama yılın 8 ayı da sivastayız iştee...
ben de çok memnun oldum tanıştığımıza :16:

Back
X