Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:9::9::9::9: ses etmeden de başlamış ceza çekmeye.parayla adammı tutun kız oya sen günaydın falan derdin :9:
:52::52::52::52::52::52::52:
dünkü salak menümü yazayım

1,5 dilim ekmek
2 zeytin
1omlet
1 kk peynir

ara
yarım muz
1 havuç

öğle
hamburger menü(içecek ıcetea yarısını içtim patatesin yarısındaz çok az fazlasını yedim)

akşam
çeyrek dilim ekmek 1 lokma peynir

5 saat ayakta yürüdümmm
5 saat AYAKTA yürüdün mü?:52::52::52::52::27::27::27::27:

Havalar isininca yürüyüş yapıcan mi emosum
Ben yapıyom bile Saliiiiş.

amin valla ya:9 naber kızlar dün tüm gün toplantıdaydım akşam da ebruda kaldım giremedim nete tabi. nasıl keyifler
ben iyiyim Oya,keyifler de iyi sayılır...maaşallah ben daha sayımı yapmadan sen cezanı çekmişsin bile,hızlı gonzales:ssz:

ben de dünki menu sayılır mı bilmem ama yediklerimi yazayım

sabah
1 armut

saat 17:30
2 parça ızgara tavuk bol yeşil salata sade soda ve mantar çorbası
:53::53::53::53:evet kesinlikle bu menü sayılmaz,bu bi diş kovuğu dolgusu gibi bişey:52::52:

akşam gelirim demişim ama gelemdim malesef.budurumda cezaya kalmış oluyorum:26:1 gün kalıp dönecektim ama bazı durumlar oldu kalmak zorunda kaldım burda.dua istiyorum sadece sizden kızlar..bugun ve yrn için de müsade istiyorum sizden.
enkısa zamanda görüşmek üzere.Allaha emanet olun hepiniz.kocaman öpüyorum sizi:38::38::38:
Tuğbacım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun canım,inşaallah biran önce hallolur.

Telafi Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2yk pestil çullaması
3kupa sıcak su
.
.
Öğle
2dilim ekmek
3yk lor
.
.
Ara
1.5 subardağı süt
.

Akşam
6yk makarna
1kase yoğurt

Akşamki 6 kaşık makarna diyetisyenin ölçüsüdür
hele bak heleeeeeeee diyetisyen ölçüsüymüş...deettt!!! o diyetisyen menüsünden seçe seçe bi 6 kaşık makarna mı seçtin sanki hiç sebze yokmuş gibi:4::4::4:

slm kızlar leslie ile 45 dk 3 mil yürüdüm platesimide yaptın acayip formdayım:8::8::8::8::8:ama sağ böbrek kısmımda bi ağrım var iki gündür spor yaptıktan sonra çoğalıyor ya kum döküyorum ya da sinir sıkışması oluyor...
geçmiş olsun özgecim inşaallah önemli bişey değildir.böbrek taşı dökmek çok zormuş 3-4 ay önce eşim taş düşürdü ben de ozaman anladım.

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(8.00)
-2 dilim ekmek
-2 tatlı kaşığı krem peynir
-1 kupa adaçayı

ÖĞLEN(12.30)
-1 kepçe domates çorbası
-4 yemek kaşığı madımak
-2 dilim ekmek

ARA(16.00)
1 küçük dilim ekmek+peynir
1 greyfurt
-------------yürüyüş sonrası------
15-20 adet leblebi

AKŞAM
-3 kaşık madımak yemeğei
-yaklaşık 15 adet hamsi
-2 dilim ekmek

ARA
1 greyfurt

2,5 km tempolu yürüyüş

iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.

çok geçmiş olsun canım.

:53::53::53::53:evet kesinlikle bu menü sayılmaz,bu bi diş kovuğu dolgusu gibi bişey:52::52:

Tuğbacım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun canım,inşaallah biran önce hallolur.

evet öyle olması lazımdı çünkü ben geçen hafta olayın suyunu çıkarmıştım. ve pazar günü tartıda 122 leri gördüm yine. neyseki az önce yine 120.4 dü sabaha kadar 300 gram da gider akşamları şiş oluyorum. ama sen bi de bana sor nasıl geçti bu hafta diye.

iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.

ay canım çok geçmiş olsun neyse en azından kırık çıkık yok ama eziktir şimdi o parmaklar.kıyamam ben ya canım benim

kızlar yarın ara karne veriyormuşuz şimdi okuldan mesaj geldi ve ben girmemişim.hemen onu gircem.öpüldünüz.yarın görüşmek üzere

kızlar yarın bildirim günü herkese saat 12 ye kadar bildirim yapmayı unutmasın öğlen yapcam listeyi okuldan sonra işim var çünkü

Son düzenleme:
Back
X