kızlar benim birde şöyle bir sorunum var size anlatmadım

ben babam evlenmeden önce eşine dedim ki (daha bizimle yaşamaya başlamadan önce yani) bak ayşe abla ben akşamları yemek yemiyorum yaklaşık 1 yıldır ofiste ne yediysem onunla kalıyorum sakın yanlış anlama bak bak evde yemek yemiyoda felanda filanda çünki ben bu tür sorunlar yaşamak istemiyorum.
oda bana dediki aaa tamm canım benim nie sorun yapıım ki ev senin istediğin zaman yersin istemezsende yemezsinn deyip gülüp geçmiştii....
veee biliyormusunz ki ben evde bununnla ilgili büyük sorunlar yaşıyorum halam amcam yengem artık neredeyse ailenin tamam mı şunu için beni şuçluyor.
ben ayşe yemek yapıyomuş ama akşamalrı yemek yemiyormuşum çünki onun yaptığı yemekleri beğenmiyormuşum tavır alıyormuşum ayşe hanım babam dahil herkeze bunu söylemiş...
şimdii dün kuzenimdeyken ablm aradı ve ablamı aamış ynmgem halam feln yokk işte kadının yemekleriini begenmiyomuş eve bi karış suratla geliyomuş ablamda demiş ki o akşamları banada gelse yemezki yemiyo zorlamı kardeşim o evde bukadar fazlaysa çeker alırım..
dün akşam moralim okadar bozuktu ki ama kuzenimin gününü mahvetmemek için güldüm gece kuzenimle sarıldık uyudukk iyiki o var yanımda zaten.
şimdi ben bu kadına ne diyim ya allah aşkına ben o kırılmasın diye bazen yiyorum ki ve yemin ederim yemekleri hiç güzel olmamasına ragmen çünki her yemeğe baharatların hepsini katıyo birtek tarçın hariç..
yani kızlar dert yakındım ama inannın çok üzgünüm aslında.. akşam eve gidince şimdi hiç bişey sölemiycem yine susucam yine susucam.....