Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabretmeye çalış cnm bnm onun ne kadar kötü olduğunu ve sana ne kadar zarar verdiğini düşünn...
en iğrendiğin yediğini düşün... ve içme sakııın :38:

evet canım direniyorum ve allah izin verirse içmicem:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

canım sen düzgün bir dille anlatmaya çalışmışsın önceleri ama anlamamış belli ki sorun çıkarmaya çalışıyor illakii. bence sen babanı düşün ve düzgün bir dille yine konuş onun böyle böyle seninle bir alakası yok diyet yapıyorum yemiyorum falan de. bunu babanın aranızda kalmaması için yapmalısın o sorun çıkarmaya çalışsa da buna izin verme yine üzülürsün çünkü
:38::38:

izin vermicem aslında yurtta felanda kalabılırım zaten okuyorum ama bilmiyorum kii karmakarısığım:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

merhaba kizlar bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum dogumda 20 kilo aldim dogumdan sonra 1 hafta icinde 16 kilo verdim emzirme doneminde 3 kilo daha aldim diyete basladim carsamba gunu 2 kilo verdim 71 kiloya dustum bulgar diyetini yapiyorum 90 gunluk haziran sonuna kadar 60 olsam kar diyorum suan icin iyi gidiyor yarin meyve gunum manyo tok tutuyor diye bugun bol bol mango alicam kaynanam veremezsin dedi asla dedi ona inat vericem bebisim 4 aylik ek gidalara geciyoruz zaten beni pek emmiyor genel mama yiyor o yuzdende rahatim ama sutlerim 3 gundur cogaldi meyve agirlik oldugundan heralde sizler nekadar verdiniz ilham istiyorum:52:

canım kolay gelsinn bebişini de öp benim yerimee ben 22 şubattan beri 8 kilo verdim :34:

merhaba kizlar bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum dogumda 20 kilo aldim dogumdan sonra 1 hafta icinde 16 kilo verdim emzirme doneminde 3 kilo daha aldim diyete basladim carsamba gunu 2 kilo verdim 71 kiloya dustum bulgar diyetini yapiyorum 90 gunluk haziran sonuna kadar 60 olsam kar diyorum suan icin iyi gidiyor yarin meyve gunum manyo tok tutuyor diye bugun bol bol mango alicam kaynanam veremezsin dedi asla dedi ona inat vericem bebisim 4 aylik ek gidalara geciyoruz zaten beni pek emmiyor genel mama yiyor o yuzdende rahatim ama sutlerim 3 gundur cogaldi meyve agirlik oldugundan heralde sizler nekadar verdiniz ilham istiyorum:52:

evet canım direniyorum ve allah izin verirse içmicem:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

izin vermicem aslında yurtta felanda kalabılırım zaten okuyorum ama bilmiyorum kii karmakarısığım:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

canım yurtta kalmana falan gerek yok bence. eğer aranızda yaşadığınız tek anlaşmazlık buysa büyütülecek bişey yok bence. evden ayrılman babanı da üzer. oyayı dinle bakalım sen bii nolcak :34: :38:

mohini nasıl bi yemekmiş kız mideni bozucan bilmedik yemek yem:20:

ahahahha kız mohini yemek değil. filin adı:) tarihte timurlenk diye bi kral var ya. onun filden bir ordusu varmış. mohini o ordudaki en iri filin adı:))))))))))))

ayyy güldüm yine valla sen yeme yine de mohini filan oyacığım :))))

kızlar ben bişeylr yemeye gidiyorum. ögleden sonra toplantıda olacagım aynı anda 2 toplantım var nasıl olacaksa :s

giremem akşama kadar bir daha sanırım. hepinizi seviyorum moral bozmak yok vallla herşey güzel olcek

emrin başım üstüneeee kaptennnnnnnnn:16::16::16::16::16::16:

ooooooo çıtır hatunum benimm wallaaa hasret kaldıkk yani karşılaşamıyoruzzz senin şu spor yapıpta yazmalarını özlemişim wallaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım ben hergün sporumu yapıyorum da her zaman buraya yazmıyorum spor benim için bir hayat felsefesi haline geldi :)))
yani o kadar saplantı haline getirdim ki spor yapmayı 1 gün yapmazsam gece rüyama giriyor...ertesi gün gözümü açar açar hemen platese başlıyorum:)))
bayaa sıyırdım yani sporla :))))

kızlar lütfen sıkmayın canınızı az verdim yada veremedim bu hafta da diye. lütfen ya. biz bu yolda savaşıyoruz. elbette bazen metobolizmamız kazanacak. sonucta kilo alırken de her hafta 500 gr yada 1 kilo almadınız. bir aldınız bir durdu öyle öyle çoğaldı bu kilolar. moralimizi bozmayalım. bizim tek gücümüz morlimiz. sizi çok seviyorum.

düşünün ki bir çocuk bile anne karnında 9 ay duruyor yada başaklar boy vermeden toprak altında bazen yıl boyunca kalıyor. secret izleyin yada okuyun olacak bu iş.

oturalım bir liste yapalım hepimiz kendi adımıza. yaptıklarımızı yazalım. eminim arada bişeyler çıkacaktır bizi gerileten

çok duygulandım kız :16::16::16::16:bizde seni seviyoruz..

kızlar benim birde şöyle bir sorunum var size anlatmadım :31::31::31::31::31:
ben babam evlenmeden önce eşine dedim ki (daha bizimle yaşamaya başlamadan önce yani) bak ayşe abla ben akşamları yemek yemiyorum yaklaşık 1 yıldır ofiste ne yediysem onunla kalıyorum sakın yanlış anlama bak bak evde yemek yemiyoda felanda filanda çünki ben bu tür sorunlar yaşamak istemiyorum.

oda bana dediki aaa tamm canım benim nie sorun yapıım ki ev senin istediğin zaman yersin istemezsende yemezsinn deyip gülüp geçmiştii....

veee biliyormusunz ki ben evde bununnla ilgili büyük sorunlar yaşıyorum halam amcam yengem artık neredeyse ailenin tamam mı şunu için beni şuçluyor.

ben ayşe yemek yapıyomuş ama akşamalrı yemek yemiyormuşum çünki onun yaptığı yemekleri beğenmiyormuşum tavır alıyormuşum ayşe hanım babam dahil herkeze bunu söylemiş...

şimdii dün kuzenimdeyken ablm aradı ve ablamı aamış ynmgem halam feln yokk işte kadının yemekleriini begenmiyomuş eve bi karış suratla geliyomuş ablamda demiş ki o akşamları banada gelse yemezki yemiyo zorlamı kardeşim o evde bukadar fazlaysa çeker alırım..

dün akşam moralim okadar bozuktu ki ama kuzenimin gününü mahvetmemek için güldüm gece kuzenimle sarıldık uyudukk iyiki o var yanımda zaten.

şimdi ben bu kadına ne diyim ya allah aşkına ben o kırılmasın diye bazen yiyorum ki ve yemin ederim yemekleri hiç güzel olmamasına ragmen çünki her yemeğe baharatların hepsini katıyo birtek tarçın hariç..
yani kızlar dert yakındım ama inannın çok üzgünüm aslında.. akşam eve gidince şimdi hiç bişey sölemiycem yine susucam yine susucam.....
ahh canım yaa benim de annemle babam ayrı insanın annesiyle babasının ayrılmasını çok sıkıntı etmiyorda yeniden evlenmeleri çok büyük problem oluyor demi...ben de üvey annemle çok yaşamıştım bu tarz şeyler ama tabki seninkiyle aynı sayılmaz ben küçüktüm çünkü biraz kadını uğraştırıyordum babamı kıskandığım için...şimdi çok iyiyiz ama işte bazıları çok şanslı olmuyor o konuda..allah sana sabır versin

Menumu yazayım. belki akşam gelemem

sabah
1 armut

ara
1 kahve

öğlen
küçük kase sebze çorbası
ızgara tavuklu yağsız limonlu nar ekşili salata
çay

akşam
belki bir meyve

bugün spora gideceğim yine ve 2 saat spor yapacağım.

canım yurtta kalmana falan gerek yok bence. eğer aranızda yaşadığınız tek anlaşmazlık buysa büyütülecek bişey yok bence. evden ayrılman babanı da üzer. oyayı dinle bakalım sen bii nolcak :34: :38:

canım malesefff bukadarla değil....
yani ben yaklaşık 1 aydır düşünüyorum zaten yurt meselesi yada izmite yerleşmeyi :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ahh canım yaa benim de annemle babam ayrı insanın annesiyle babasının ayrılmasını çok sıkıntı etmiyorda yeniden evlenmeleri çok büyük problem oluyor demi...ben de üvey annemle çok yaşamıştım bu tarz şeyler ama tabki seninkiyle aynı sayılmaz ben küçüktüm çünkü biraz kadını uğraştırıyordum babamı kıskandığım için...şimdi çok iyiyiz ama işte bazıları çok şanslı olmuyor o konuda..allah sana sabır versin

sağoll hayatımmmmm amin :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

2 saat spor yapacagım dediğimde bu 2 saati nasıl geçirdiğimi anlamanızı istiyorum. bu nedenle size spor hocamın bana verdiği egzersiz ve fitness listesini yazıyorum. 2 saat spor yapacagım dediğimde bilin ki bunları yapacagım.

20 dk yürüme bandı (hız 5 - 5.5)
20 dk bisiklet
twist 5 dk
yere yatarak bacaklarla makas hareketi 6x15
2 kg dumbell ile yanları ezme(bel hareketi) 2 x 100
iç bacak aleti ile çalışma (25 kg agırlıkla) 3x50
30 dk bisiklet (tekrar)
sopa çevirme 200
sopa boyunda yanlara eğilme 100
2 kg dumbell ile yanları ezme (tekrar) 2x100
platforma uzanıp 2 kg dumbell lı iki elinle başından aşağı götürüp getirme 3x15 (göğüs için)
dumbell triseps (kollar için 3x15
iç bacak aleti ile çalışma (tekrar) 3x50

bu ay sonuna akdar haftanın en az 3 günü bu şekilde 2 saatim geçecek.

Back
X