• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar harika bir pazar diliyorum herkese

Kaptancım geçen hafta takıma pek uğrayamadım yorumların çoğunu okumaya çalıştım ama kaçırdığım şeyler var galiba artık yediğimiz herşeyin kalorisini mi yazıyoruz??Bir de öğünleri ayrı ayrı mı yoksa akşam yemeğinden sonra toplu olarak mı yazcz

nurcum arada da olsa seni takımda görmek isteriz canım....bayram sonrası rekor paylaşımlar bekliyoruz senden:52:

Peki kaptan bu akşamdan başlarım paylaşımlara :17:

Bu arada beğen butonu gözükmüyor bende sorun mu var?

günaydın cnm:16:

bizde onlarda daha yeniyiz , asıl bundan sonrası çok önemli....haftalar geçtikçe eğer yapmamız gereken şeyleri aksatmazsak başarı hep bizimle olur :16:
:7::8::10::13:
kesinlikle denız blacım bu arada bugun sahurda kendımı zorladım nesfit yemedim :) bol domates salatalık kavun çok az peynır :)
sistemımız bı tam otursun harika olacak

kesinlikle denız blacım bu arada bugun sahurda kendımı zorladım nesfit yemedim :) bol domates salatalık kavun çok az peynır :)
sistemımız bı tam otursun harika olacak
evet işte bu:52:afferin sana:46:
Peki kaptan bu akşamdan başlarım paylaşımlara :17:

Bu arada beğen butonu gözükmüyor bende sorun mu var?

sevinirim canım:16:siteden kaynaklı bir durum sanırım ,aynı şey bende de var:34:

Slm kızlar harika bir pazar diliyorum herkese

Kaptancım geçen hafta takıma pek uğrayamadım yorumların çoğunu okumaya çalıştım ama kaçırdığım şeyler var galiba artık yediğimiz herşeyin kalorisini mi yazıyoruz??Bir de öğünleri ayrı ayrı mı yoksa akşam yemeğinden sonra toplu olarak mı yazcz

iyi pazarlar zeynepçim sanada:16:
menüleri bir bütün olarak yazıyoruz canım....kalorilerini tek tek yazmak zorunlu değil ,ancak aralıklı 1-2 haftalık periyotlarla BMI' MIZI HESAPLAYIP buna göre besleneceğiz....gün içinde aldığımız kalori miktarını da menümüze ekleyeceğiz....

bu arada takım ve takım içi kurallarımızı oluşturduk....ilk sayfamızı okursan herşey orada detaylı yazıyor cnm:16:

ya normaldede çok sıska zayıf biri ddeğildim ama evlilik ve çocuk doğum derken aldım da aldım 104le doğuma girdim sonra kendiliğinden 92ye düştüm ve şuan 87.80 devamı var tabikide :) eh bide şu tatlılar abur cubur gece yemeleri saymakla bitmez ama hepsii geride bıraktım gün içerisinde hem aerobic hem akşam yarım saat yürüşle eminin ki 3 ayda 70li sayılara düşecem

ya normaldede çok sıska zayıf biri ddeğildim ama evlilik ve çocuk doğum derken aldım da aldım 104le doğuma girdim sonra kendiliğinden 92ye düştüm ve şuan 87.80 devamı var tabikide :) eh bide şu tatlılar abur cubur gece yemeleri saymakla bitmez ama hepsii geride bıraktım gün içerisinde hem aerobic hem akşam yarım saat yürüşle eminin ki 3 ayda 70li sayılara düşecem

anladım cnm...tşklr....3 ayda hedeflediğin kilo imkansız değil ama ,amacımız sağlıklı ve de kalıcı kilo vermek .....bunu zaman gösterecek .....inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşmanı canı gönülden dilerim:16:

bestecim senin için takım kurallarımızı paylaşıyorum şimdi....kabul ediyorum yorumundan sonra listeye eklicem cnm:16:

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:
tamamdır canım kabul ediyorum :1: :1: :1: hayırlısıyla başlayalım belki beni daha çok etkileyecek

zeytin ve nurcum bu haftaki kilolarınızı bildirdinizmi kızlar....
ikinizinde kg leri yok notlarımda:26::31:

Kızlar size tünaydın, bana günaydın :1: hepinize mutlu pazarlar :16:nasılsınız bakalım?

Yeni bir takım arkadasımız gelmişş... Hoşgeldin bestecim ben de Pelin 18 yaşındayım başladığımda 78.4'tüm bir haftada 76.8 oldum boyum 1.74 :16: buradaki motivasyon gerçekten çok yüksek tabii takımla ilgili olmamızın da faydası büyük:16: deniz ablacım kuralları yazmış zaten kabul de ettiğine göre hoşgeldin takımımızaa :16::12::8::7:
:24:

günaydın edacım:16:
evet simit için aynı şeyi söyledim....:32:
edacım bu tür dondurma vs kesinlikle yemeye çalış cnm...nerdeyse tamamı yağ ....hiç bir faydası yok nerdeyse güzel bir ana öğün kadar kalori....o kadar emek veriyoruz bir anlık heves için bence değmez....meyve ve hafif sütlü tatlılar tercihimiz olsun cnm....

spor::nazar::46::16:

et yağlı değildi dimi canım....birde öğlen ve akşam öğünlerine 3 'er çorba kaşığı kaymaksız yoğurt ilave edebilirsin ....:34:yediğinde aradaki farkı sende göreceksin....:8::10::12:

spor::nazar::46:
su::nazar::46:
bitki çayı::19::34:

Yok yağlı değildi zaten azcık yedim. :17:

Back
X